Tõnis sa oled naljanumber siin ...
Sain ... kasutu läkakära su postitusest/PS-st, kuna olen alati avatud igasugustele ideedele ja ettepanekutele, oleks võind ka selle siia kirjutada, ehk siis ka mulle vastasid !

Aeg on ka sinul areneda, mitte vana rasva peal jama rahvale ajada, alates ulme kastidest, mis sa/te ehitate ja millega arvutate, lõpetades müügitööga ! SPL vallas vähemalt minule pole eestis peale Cracki küll kelestki abi või oled sinake meil see eesti SPL kuninganna, kellelt palju õppida oleks ! ? Odavate kõlarite ja boot installidest pole sa kaugemale jõudnud, seega selles vallas ka üsna kasutu vend minu jaoks nüüdseks kus ka boot buildis oled sa jätkuvalt samale tasemel jäänud, vast ehk paar proovitud kasti, mida sa loed enese suureks edasi arenguks ? ... Sa elad ikka veel minevikus kulla mees ...
Polegi tähtis, tähtis on see, et sa omas jões hästi ujud ja kalad sin "omaks" võtavad, mis paraku aga ei toimi, kohalikud kalad on ka juba aru saanud, et sa oled pigem soolaveekala, mis mõnele sinusugusele ka sobib, aga mitte magedasse vette ehk jõkke !
@ spl
2 posti päevas polegi palju ju ? kui me räägimme suhtlevast kommuunist ? Sõnavara on täpselt kontingedile kohane, nii, et ei maksa üle pingutada Tõnise kaitsmisega !

Total OT juba, aga kahjuks kui kunagi teema tegin, siis ei tahnud Tõnis kuidagi oma kastitarkusega foorumis hiilata, mis tegelikult oleks ka üsna kahjulik tema kasti ärile või vastupidi väga kasulik, sest tegelikult on see protsess lihtsaim, kui enamus kalad arvatagi oskavad, 1 mees siin tunneb ennast lihtsalt liiga üles üpitatuna ...
Tõnn viska selle sinise Cali pilt ka üles nende kleepsudega, kus sind upitama hakati ja siis räägime sellest toitvast käest edasi