Selline saan mul kah. Pole varem viitsinud teemat teha,sest stock suht.
4.2 l 246kw .
Ostsin ta mingi eelmine aasta nii,et ilmus auto24 portaali ja mulle tagatuled meeldisid.Sai kaalutud väga pikalt ka phaetonit aga lõpuks ikkagi a8 keskosa jne jäid rohkem meeldima. Testsõitu kummagi auto mudelitega ei teinud.
Omanik oli mingi tuntud eestlane kes ta uuest peast ostnud. Unistar moto müüs ja sai neile kantud ette mingi 12k, enne kui autot üldse vaatama läksin,sest värv meeldis. . Sealt sain kätte auto passi oma nimele. Seega ostsin piltide ja jutu põhjal lihtsalt.

Kohapeal küll mõned pisiasjad häirisid aga üldiselt oli ok.
Preagu juba nats sõidetud 1,1aastat vist umbes ja remonti on vajanud 1 stabika kondi ots ja xenoni plokk, kuna arvasin,et pirnid on ära siis need on ka nüüd uued. Muu õnneks nagu toimib...
Alguses olid all sellised veljed,mis said välja vahetatud.

Alla läksid mingid R8 style 18" originaal veljed, mingi hetk sai tehtud ka toonklaas taha,mitte kõige tumedam. Kärukonksust pole õnnestunud siiani lahti saada,sest kinni on
Velg võiks ju tõesti olla ala 20" aga neid ei ole ju minu kandis saadagi... ja teed meil on nagu on...
ostes oli autol 218k ees (kogu ajalugu revalis olemas aga välja seda ofcoors ei anta).
225 tuh pealt ehk
18.07.2013 sai tehtud ka õli ja filtri hooldus, kompuutri järgi seda küll tegema poleks pidanud aga noh,parem karta kui kahetseda.
24.07 läksid tagatuled uuesti poleeri ja lakkimisse. Ainult poleerimine jätab ajutise tulemuse nagu selgeks sai...
Pildid on tehtud comfort seades. Autol on õhkvedrustus ja laskub allapoole tegelt nii mõnegi cm vajadusel.