Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.12.2025 14:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 07.08.2013 21:31 
Kasutaja avatar

Sain täna kultuurishoki, nimelt sai tööasjus käidud kohtla-järvel. No annab enam suuremat pommiauku leida kui antud linn...
Peamine oli igamehe jalas põlvini sokk ja plätu.. :rokib :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 21:33 

bingo kirjutas:
Sain täna kultuurishoki, nimelt sai tööasjus käidud kohtla-järvel. No annab enam suuremat pommiauku leida kui antud linn...
Peamine oli igamehe jalas põlvini sokk ja plätu.. :rokib :rokib

Murce ehk siis Man Purce on ka põhiline. Enamus venelastel on juba Murce, olenemata vanusest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 21:35 
Kasutaja avatar

Minupärast võib remondilukssepp välja näha ka isa biigo. Peaasi et tööd oskaks. Esinduse krõllid ongi enamjaolt üle makstud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 21:42 
Kasutaja avatar

Kohtla-Järve on igati chill linn. Sain ka ise esimest korda sinna sattudes kerge shoki, tundus kergelt selline n6uka-aja jäänuk.
Kui aga pikemalt seal peatud, v6ib päris head ööelu nautida.
Ja naised (need vene omad) on seal head....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 21:51 

TMF kirjutas:
Kohtla-Järve on igati chill linn. Sain ka ise esimest korda sinna sattudes kerge shoki, tundus kergelt selline n6uka-aja jäänuk.
Kui aga pikemalt seal peatud, v6ib päris head ööelu nautida.
Ja naised (need vene omad) on seal head....

Heh-heh, seal isegi päris tihti viibitud noorena ja eelmine aasta sirguva haigla tõttu seal pea iga nädal käidud. Tegelt nüüd on jah see niivõrdkuivõrd välja surnud. Vanasti oli seal elu rohkem, eelmise generatsiooni ajal, normaalne turg huvitava kaubaga jne. Ja millised emotsioonid kohalikke valdasid kui Prestone avati, mis nüüd suremas on. Viimati pidin perseli kukkuma kui avastasin mis teed ehitatud on kohtla ja jõhvi vahele :?

Tegelt on seal vaadata küll kui ringi sõita, avastan seal vahel isegi uusi asju. Nõmme tagant metsa keerates on päris ägedad jõhkralt pikad kividest metsasihid vms. 30 km sõitsin läbi metsa mitu tundi, kartes, et eelmise celica karteri sisu tühjendan sinna samma :) Mikrorajoonis on omamoodi vaatepilt suured kivimajad mis on sõna otseses mõttes pooleks läinud ja poltidega kokku tagasi kruvitud :err

Vanasti nõmme kandis kui vativabrik, kummitehas, kaevandused kogu täiega jne töötasid oli seal sagimist päris usinalt inimestel. Kummitehase materjalist mis kastiga 20 aastat tagasi anti sai veel mõni aasta tagasi pukse välja lõigatud jne :) Preagu pole enam seda õiget lõhnagi kohtlajärvel, keset linna veel midagi on tunda. Njah, olid ajad :)

BTW: ja ei ole seal need oljadel, andjadel ja veradel midagi nii väga vaadata. Eesti naine ikke üle prahi :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:06 
Kasutaja avatar

Ma selle ööelu all ei m6elnudki just miskeid baare ja joomaurkaid. Minu arust just need oljad/anjad/verad on vahelduseks Eesti naisele päris head.
Vaatamisväärsusi on ka sealkandis rohkelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:08 

Kui ma mingid aastad tagasi kohtlale sattusin ca 23 ajal siis ma vahtisin silmad punnis, tänavad olid rahvast täis, a vb oli venelastel mõni sündmus käsil. Aga kui igal õhtul selline mass tänavatel on siis..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:32 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:
losted kirjutas:
Varsti vist Rakvere vahele Mustaniga laiama ja inimesi üles äratama, vähemalt neid, kes magavad :D

Musta ninaga :D ?

Eip, täitsa punane on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:37 

Kerge tiir siis juba sompas ka ära käia. :D Minule ka näiteks kohtla-järve meeldib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:40 

Harri_K kirjutas:
Kui ma mingid aastad tagasi kohtlale sattusin ca 23 ajal siis ma vahtisin silmad punnis, tänavad olid rahvast täis, a vb oli venelastel mõni sündmus käsil. Aga kui igal õhtul selline mass tänavatel on siis..

Ei ole seal midagi igapäev, enamasti linn õhtuti välja surnud. Haiglas vähe akadeemilisema suunitlusega inimese jutu järgi on sealt ikka korralik väljaränne. No, eks enda tuttavatelgi, eelmine generatsioon on päris paljud lahkunud. Järgi on jäänud vanad inimesed kelle jaoks see kogu aeg on olnud kodu, inimesed kes lihtsalt põhjas on ja mõni vahelduseotsija sekka juurde tulnud. Eks näha ole mis 10-15 aasta pärast seal on kui praegused vanemad inimesed sealt parematele jahimaadele lahkunud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:44 
Eliit
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:
Harri_K kirjutas:

Ei ole seal midagi igapäev, enamasti linn õhtuti välja surnud. Haiglas vähe akadeemilisema suunitlusega inimese jutu järgi on sealt ikka korralik väljaränne. No, eks enda tuttavatelgi, eelmine generatsioon on päris paljud lahkunud. Järgi on jäänud vanad inimesed kelle jaoks see kogu aeg on olnud kodu, inimesed kes lihtsalt põhjas on ja mõni vahelduseotsija sekka juurde tulnud. Eks näha ole mis 10-15 aasta pärast seal on kui praegused vanemad inimesed sealt parematele jahimaadele lahkunud on.

Iga õhtu liigub päris palju rahvast tegelikult, olen seda viimasel ajal isegi täheldanud. Lambipäevadel õhtuti.
Linnas sees on Lika restoran/ööklubi vms, kus minuarust koguaeg midagi toimub ja rahvast on seal ka ikka kenasti alati. Ja no eks neid kohti ole teisigi, näiteks piljardiklubi/baar/restoran Alex jne.
Samas ka Jõhvi tehakse koguaeg uusi kohti juurde, kus miskit teha ja kus tsillida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:48 

Jep, me eelmise ndl keskel käisime 3 kohalikku lokaali Jôhvis läbi. Igale poole ei jõudnud, kuid asutused pannakse varem kinni ka kui pealinnas näiteks.
Hinnad madalamad kui pealinnas, saab korralikult tiksuda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:53 

Juhtusin täna ikka erilise oinaga kokku. Sõitsin Scanniga rahulikult oma sõitu, kui mingi punane Pesoo 307 univeraali käkk mulle ette reastus Smuuli teel. Ok, tavaline asi. Sõitsime oma sõitu edasi, keerasime alla kanalisse, kui juba selle allasõidu peal ta mul ees pidurdama hakkas. Mõtlesin, et äkki ongi mingi slang, kes kiiremini ei julge sealt alla minna. Ka suht tavaline asi. Jõudsime kanalisse, keerasin kiirendus reast esimesse ritta, et temast mööduda, kui tainas mulle ette keerab ja pidurab....wtf? Ok, äkki ei näinud, ikka juhtub. Suund sisse ja teise ritta, tra sama jama. Tõmbasin siis kolmandasse, sinna keeras samuti ette ja pidurid põhja kohe, mul samamoodi, lisaks rool vasakule, et tagant sisse ei paugutaks. Siis lõi ikka sita keema, hakkasin raisale järgi ajama, aga kuramuse neegrid on veokite kiiruse 90 peale piiranud ja ei saanud temast mööda, et ta kinni pidurdada ja sellisele käitumisele selgust saada. Kuigi seda poleks vist nagunii juhtunud, nahk oleks eniveis lestad teinud. Kõrvale sain, aga ette ei jõudnud. Oinal oli nägu naeru täis ja millegipärast keskmine sõrm püsti.
Tra, mu 46 suurusega padruni narre oleks ta küljeklaasi kakras sobinud, mis käepärast kohe võtta on autost mööda minnes :angry Või oleks mul kaamera klaasi peal olnud, siis ma oleks südamerahus viimase pidurdamisega talle tagant sisse lajatanud. Pole nagu varianti, kes süüdi oleks jäänud, sest kogu asi oleks algusest lõpuni videos olnud. Muideks üks selline tainapea sai 3 nädalat tagasi kanali lõpus ära lõpetatud. Minu auto kahjud olid 4 veljepoldi plastkapslit kahe euro väärtuses, temal esiuks, tagauks, tagatiib jne + ise jäi süüdi.
Niiet härra, kui te peaks seda lugema, siis su auto ja nägu on mul meeles ja narre on ka alati autoga kaasas.

Viimati muutis Harry_R, 07.08.2013 23:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:56 

Äkki mõtles et tuttav ja nüüd väriseb kodus? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 23:05 

Harri_K kirjutas:
Äkki mõtles et tuttav ja nüüd väriseb kodus? :D

Tuttav või mitte, narret saaks ikka sellise asja eest :) Tuttavaga oleks lihtsam, seda teaks kus elab.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis