Juhtusin täna ikka erilise oinaga kokku. Sõitsin Scanniga rahulikult oma sõitu, kui mingi punane Pesoo 307 univeraali käkk mulle ette reastus Smuuli teel. Ok, tavaline asi. Sõitsime oma sõitu edasi, keerasime alla kanalisse, kui juba selle allasõidu peal ta mul ees pidurdama hakkas. Mõtlesin, et äkki ongi mingi slang, kes kiiremini ei julge sealt alla minna. Ka suht tavaline asi. Jõudsime kanalisse, keerasin kiirendus reast esimesse ritta, et temast mööduda, kui tainas mulle ette keerab ja pidurab....wtf? Ok, äkki ei näinud, ikka juhtub. Suund sisse ja teise ritta, tra sama jama. Tõmbasin siis kolmandasse, sinna keeras samuti ette ja pidurid põhja kohe, mul samamoodi, lisaks rool vasakule, et tagant sisse ei paugutaks. Siis lõi ikka sita keema, hakkasin raisale järgi ajama, aga kuramuse neegrid on veokite kiiruse 90 peale piiranud ja ei saanud temast mööda, et ta kinni pidurdada ja sellisele käitumisele selgust saada. Kuigi seda poleks vist nagunii juhtunud, nahk oleks eniveis lestad teinud. Kõrvale sain, aga ette ei jõudnud. Oinal oli nägu naeru täis ja millegipärast keskmine sõrm püsti.
Tra, mu 46 suurusega padruni narre oleks ta küljeklaasi kakras sobinud, mis käepärast kohe võtta on autost mööda minnes

Või oleks mul kaamera klaasi peal olnud, siis ma oleks südamerahus viimase pidurdamisega talle tagant sisse lajatanud. Pole nagu varianti, kes süüdi oleks jäänud, sest kogu asi oleks algusest lõpuni videos olnud. Muideks üks selline tainapea sai 3 nädalat tagasi kanali lõpus ära lõpetatud. Minu auto kahjud olid 4 veljepoldi plastkapslit kahe euro väärtuses, temal esiuks, tagauks, tagatiib jne + ise jäi süüdi.
Niiet härra, kui te peaks seda lugema, siis su auto ja nägu on mul meeles ja narre on ka alati autoga kaasas.