Sai siis Vectra vastu toodud selline auto paar päeva tagasi, e34 alati meeltmõõda olnud ja minumeelest on see koos e32'ga ainsad õnnestunud ja ilusad BMW'd. Kunagi on sellel autol olnud 2,5 liitrine bensukas vahel, nüüd aga miskipärast 2.0 bensakas.
Tõin selle auto õhtul pimedas, kui kohale jõudsin kruttis eelmine omanik 17" velgi alt ära ning mina sain ta 15" valukatega koos väga korralike rehvidega. Mingeid pikemaid jutuajamisi ei toimunud väga, sai vahetus ära tehtud ja kõik läksime õnnelikult laiali, igapäev Opeli vastu bemmi ju ei saa.
Headeks külgedeks on sel autol üli heas korras kere rooste poolelt, sest seda praktiliselt pole, küll aga on igasugu iluvigu mida ma vaikselt olen likvideerima hakanud. 4x el. aknad, toonklaas, valuvelg, puitliistud salongis, käetoed nii ees kui taga, ees- ja taga udutuled, angel-eyes esituled ja suunakad ka mingid vähe järsemad külge pandud. Samuti on esimesed amordipüstakud vahetatud ning esimesed piduriklotsid ja summuti korda tehtud.
Vigade list oli tuues tegelt suur, siduri survelaager teeb häält, roolivõimu pump on otsas, mootoril tuleks kiiremas korras õlivahetus ära teha, õhukulu lugeja andur? on otsas, juhiiste oli väga räbal, perse all enam riiet pole olnudki, üks velg on tagant veits pihta saanud ja ventiil laseb läbi, sellepärast ühel pool taga praegu tagavara ratas ka all, tagurdus tuled ei põle, miski sööb ööga aku tühjaks - armatuuris midagi klõpsib ka nagu peksaks massi niiet selle vaatan ka lähiajal üle. Kundepool tagumise ukse liist oli läinud + uks mõlkis ning esiukse liist oli ka suht räbal. Esiklaas kundepoolt mõraline ja tagupiduriklotsid tuleks vahetada.
Eile sai siis veits asja uurima ja tegema hakatud ning välja sai vahetatud juhiiste, vähemalt nüüd terve iste, küll aga käetugi on ikka korraliku riideta, kundepoolsed küljeliistud sai uued külge ning roolivõimu pump sai ka uus ostetud ning see ootab külge installimist.
Edasised plaanid on paberimajandus korda ajada ja enda nimele auto kirjutada ning siis ülejäänud vead ka likvideerida ja ülevaatusele minna, niikauaks jääb auto seisma, paar päeva saab veel liigelda kuniks ülevaatust on.