Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 05:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 11.09.2013 12:54 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
Üldiselt valgeinimese kohtades läheb miski 2 tundi aega ennem kui oma makaroniga hakklihaga kätte saad. Muidugi on ka erandeid :)

Kui valge kindaga ootad kaks tundi makarone hakklihaga siis on see pasta polognese.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 13:47 

charly kirjutas:
Grillburgerisõpradele (või üldse burgeri sõpradele) soovitan minna vaatama Vesivärava grilli.

Just täpselt vaatama, sest mõistlikul õhtusel ajal on suhteliselt keeruline omale sealt mõni burger kätte saada. Lihtsalt rahvast palju ja ooteaeg meeletu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 14:41 
Kasutaja avatar

Käisin ühekorra seal Vesiväravas ja olin veits pettunud , sest siin oli asi rohkem üles haibitud :D
Ma ei ütle , et halb oleks olnud , aga ootasin midagi enamat.
Ei mäleta mis burgeri võtsin , aga tean et sinihallitusjuust oli vahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 15:21 
Kasutaja avatar

Oma kogemusest julgen soovitada sellist kohta nagu Bo:ka pubi.
Söögikoht asub Harjumaa Kose vallas, Orus. Valitud õhtutel on seal võimalik ka mingisugust muusikat kuulata, aga muusikavaliku kvaliteedi kohta kogemust jagada ei oska. Koht näeb ise väga kena välja, pilte saab näha siit https://www.facebook.com/media/set/?set=a.280912201960330.77586.280901225294761&type=3.
Mitmeid kordi olen söömas käinud seal ning siiani ei ole olnud millegagi nuriseda - suvel sai pisikesel terrassil istutud, teenindajad on viisakad ja teevad oma tööd hästi ning toit on vähemalt siiani igati hästi välja kukkunud olnud :)
Üks tähelepanek Bo:kast: kord sai tellitud lasteeinena burger friikartulitega ning teine inimene tellis nö täiskasvanutele burgeri friikartulitega, millel hind oli mõnevõrra kallim, aga minu meelest hiljem kõrvuti neid taldrikutäisi vaadates ei olnud neis mingit suurt vahet, ehk mõned friikartulid vaid rohkem ja ma ei näe, et mõni friikartul on väärt paari eurot.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 16:07 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Käisin ühekorra seal Vesiväravas ja olin veits pettunud , sest siin oli asi rohkem üles haibitud :D

Ma arvan, et see oli sinihallitusjuustu burger :D

See vesivärava on juba suhteliselt vana teema, aga arvata võib, et mõni alles avastab "Oh, kui hea koht!". Kella 14 paiku, kui nad avavad pääseb lihtsalt läägile, kuni õhtuni. Siis mingist 17-18-st hakkab tramm ja siis on juba asi keerulisem. Samas saab alati ette helistada ja ära tellida. Kohale minnes maksad ja võtad oma kauba ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 17:16 
Kasutaja avatar

fabre kirjutas:
Kus nüüd tulid siniverelised välja, ei kõlba enam burksi süüa :bs

Toon siis kaks seinast seina näidet:

1.) Restoran Balthasar

Eelroog:
Viinamäeteod Cambonzola juustu ja küüslauguvõiga (11€)
Pearoog:
Firmaroog "Balthasar" Särisev grillbiifsteek (230 g) kivipannil, küüslaugukartulid, küüslaugurosett, peekon ja Madeira kaste (29€)
Magustoit:
Küüslaugujäätis õuna padjal värske maasika, meeküüslaugu ja passionikaramelliga (6€)
Vein:
Mingi cabernet sauvignon oli, täpselt ei mäleta, hinda ka ei mäleta.

Lisaks võtsin mingi kohvi, mis oli küüslaugu, viina ja vahukoorega vms. Eeldasin, et see on räme, aga päris põnev maitseelamus oli. Maksis ~5€ vist.

Arve kokku: ~65€

Teenindus ja atmosfäär super, aga veidi jahe oli. Aega veetsin kokku 3 tundi või veidi kauem.

Hinnang: 8/10
Pilt

2.) Räägupesa. Topelt grillburger. Hind 3,5€. Koht näeb pask välja, aga burks täitsa okei, lõpp oli veidi liha-üldmaitseaine, aga täitis küll.
Hinnang 7/10

Võttes kuskil piiriks, et Eesti mõistes hea palk on 65 euri päevas, Siis ütle mulle ausalt, kas see söök oli väärt päev otsa töö tegemist? :D Saan aru et vahepeal võib lubada ja tähtpäevade puhul, Aga vb olen ise lihtsalt ihne vms, aga käsi mitte ei tõuse maksma sellist raha, mille eest saaks osta juba mingi telefoni, või paagitäie bensu või tuuningtuled autole vms :D selle eest et ma kõhu täis söön ja selle uuesti välja s..un. Tahaks lihtsalt selle raha eest rohkemat midagi siis. Aga jah, paar korda aastas võib aga mitte rohkem.

Mis Charly jutu peale...ma usun et paljud sööksid ka midagi muud, peale burkside, aga kui sul on kõht tühi, sa lähed, saad 100% parkimiskoha sinna samasse, lähed oma järjekorda, sa näed kaua sul aega läheb, ja millal minema saad ja keegi ei vaata oled seal tunkega ja õlise näoga või ei. Ja alati sa tead mis sa saad. Ja see on oluline. Kuskile vanalinna söömaminemine on ju ise juba paras ettevõtmine. Veelenam kui hinnakäärid on igalpool nii erinevad. Jah üks koht annab sulle vb lõunaajal mingi 5 eurikuga süüa aga seal kõrval 2 kohta tahavad ikka sult 30 euri. Ja otsi neid õigeid kohti seal. Kui MrIrooniat ta küünte narrimisega ära ei hirmutata, siis vb vend peaks mingi ülevaate tegema ka söögikohtadest peale burksiputkade ja kandikusööklate, kus lõuna ajal kõhu saaks täis siuke alla 8 euri ntx

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 17:48 
Kasutaja avatar

Ilmselt see, et kus keegi harjunud sööma, on kinni vanuses, võimalustes ja ka loomulikult arusaadav, et sportlik rahvas nagu need noored on, kel koguaeg dress seljas, ei hakka viisakasse söögikohta minema.
Mina aga olen võtnud omaette eesmärgiks enamikke Eesti korralikke söögikohtasid läbi käia, kui vaid aeg lubab. Ilmselgelt ma ei hakka Gloriasse või mõnda sarnasesse kohta ronima, kuna need liialt fäänsid, kuid sinna Mäkdoonaldsi ja Gloria vahele jääb hunnik mõnusaid kohtasid. Kuna ma käin Eestis harva siis selle nädalavahetusega maha söödud-joodud paarsada eurot elan üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 19:07 
Kasutaja avatar

kalle kirjutas:
Võttes kuskil piiriks, et Eesti mõistes hea palk on 65 euri päevas, Siis ütle mulle ausalt, kas see söök oli väärt päev otsa töö tegemist? :D

Õnneks tööandja poolt aeg-ajalt toimuvad sellistes kohtades õhtusöögid seega ise maksma ei pidanud. Samas paar-kolm-neli korda aastas ikka leian põhjuse, et kaasaga mõnda sellisesse kohta sööma minna, kogemus maksab ju ka midagi.

Üks koht tuli veel meelde, kes käinud ei ole, siis soovitan kõigile minna Vihula mõisa. Toitu saab seal Kaval Antsu kõrtsist ja restoranist La Boheme. Kaval Antsus on suht tavalised pubihinnad, aga praed ei ole ka suurem asi, suht väikesed ja ei saa öelda, et halvad, aga sellised mittemidagiütlevad.

Aga La Boheme:

Kaaslane võttis Caesari salati pestokanaga, maksis see 7€ ja oli väga maitsev ja suur, kõhu sai täis. Ma võtsin pardi sisefilee (15€) ja kuigi kõht väga tühi ei olnud ning mõtlesin, et ei hakka eelrooga sööma, siis oleks siiski pidanud, kuna praad oli tõsiselt väike (samas väga maitsev). Saku Kuld 3,5€ eest kõrvale ja toitis küll. Kuna massaaside ajad lükkusid edasi ja jõudsime sööma alles 5min enne sulgemist, aga teenindus oli siiski väga meeldiv. Ainuke häiriv asi oli lauda toodud ilmselt hommikusöögist alles jäänud Säästu sai vms, ei sobinud sinna kohe üldse :kill

Paar x olen seal veel söönud, aga siis on mingi grupimenüü olnud ja see on tavaline kodune toit pigem olnud.

EDIT: plaanis homme Vesivärava grillist läbi käia, kas kella 18 paiku minnes oleks mõistlik ette helistada ja valmis tellida?

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 19:13 

MrIroonia kirjutas:
Aular kirjutas:

Ma arvan, et see oli sinihallitusjuustu burger :D

See vesivärava on juba suhteliselt vana teema, aga arvata võib, et mõni alles avastab "Oh, kui hea koht!". Kella 14 paiku, kui nad avavad pääseb lihtsalt läägile, kuni õhtuni. Siis mingist 17-18-st hakkab tramm ja siis on juba asi keerulisem. Samas saab alati ette helistada ja ära tellida. Kohale minnes maksad ja võtad oma kauba ;)

Üles haibitud ta ei ole, seal ongi hea, aga eks maitse asi. Tuttav Taanlane käis seal omapäi ja täiesti ilma kellegi soovituseta ja ütles, et võtab selle putka koju Taani kaasa vist :D

Aga seal iga ilmaga järts. Samas 15min ootamist on seda burksi väärt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 23:39 
Kasutaja avatar

Asukoht: Seal, kus aastaläbi ujuda saab ning ookean (nüüdseks Vahemeri) paistab koduaknast :)
Omaltpoolt lisaks, et kuigi suur burgeri sõber ma pole, siis aastaid on juba traditsiooniks kujunenud, et aegajalt käin Pirital Rummu kurvi juures Selveri vastas olevas putkas burgerit söömas. Aastast-aastasse on kvaliteet seal stabiilne olnud ja igati minu maitse järgi, hind 3 euro ringis. On korra käidud ka Vesivärava grillis, burger muidugi eelnavalt mainituga võrreldes teist tüüpi, kindlasti kvaliteetsem, kuid vähemalt minu jaoks on Rummu kurvis pakutu maitsvam. Kellegi siinsel soovitusel (kuna oli kirjeldatud väga isuäratavalt) sai käidud proovimas ka Kadaka Selveri parklas asuvas "Grillima" nimelises putkas kebabi lavašiga, mis muideks oli esimene kord, midagi säärast (mõeldud siis kebabi lavašiga) süüa ja tõesti oli väga väga hea.

Kõikide eelnevalt kirjeldatute hinnad jäid 3-4 euro piiresse. Kuigi olen käinud ka 10x suurema raha eest GOODWINis steaki söömas, hea oli see muidugi, kuid kindlasti mitte 10x parem, pigem ütleks nii, et maitseelamuselt samaväärne ülalmainitud kebabi lavašiga ja ega Rummu kurvi burger ka palju maha jää. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 06:50 
Kasutaja avatar

Kadaka Selveri juures peaks see putka siiski olema Tankla Grill ja Pirita Selveri juures SnackPoint.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 12:14 
Kasutaja avatar

Parim söögikoht on kuskil veekogu ääres, kus pakutakse värsket kala. Eile õnnestus Tõstamaa kandist saada hõlma alt delikatessräime koduleivaga, peale korralik sõõm koduõllet. Burx tundub elumõttetu sellise asja kõrvalt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 15:43 
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:
Parim söögikoht on kuskil veekogu ääres, kus pakutakse värsket kala. Eile õnnestus Tõstamaa kandist saada hõlma alt delikatessräime koduleivaga, peale korralik sõõm koduõllet. Burx tundub elumõttetu sellise asja kõrvalt...

Sekundeerin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 16:32 
Kasutaja avatar

Maitsed on erinevad. Minu jaoks on viimane asi kala, mida valida ja süüa. Ja tihtipeale jätan sel juhul ka kala ikkagiu söömata. Kala taignas, heeringas äädikakastme ja hapukoorega ja sprotid õlis on OK, aga ülejäänu... :think
Seega ei saa ikka täie veendumusega nii elada, et kala on parim...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2013 17:00 
Kasutaja avatar

Inimeseloom on selline loom, kes tahab vaheldust saada lihtsalt.
Või noh, suur osa sportlastest ei tahagi. Burx maitseb iga kell.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis