Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 15:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 28.04.2013 16:43 

tanelv kirjutas:
Korralik litter kui kohe load läksid. Joobes?

ei noh natuke peab eest ära sõitmaja 3 menti peavad valetama oma tunnistustes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 17:22 
Kasutaja avatar

"Meile ei meeldi teie sõidustiil, kuid ühtegi rikkumist Te toime ei pannud hetkel."
"Noh, siiamaani pole ühtegi trahvi saanud vä?"

-Haapsalu politsei

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 17:47 
Kasutaja avatar

Reedel tegin tankla ees suitsu, kukked tulid kobisema, ütlesid, et 15m kaugusel võib, sõber hakkas nende ees sammudega mõõtma, aga vanem mees ütles selle peale sõbrale, et "võta meeter neeger" :D Ega vist pahasti ei mõelnud, aga naljakas oli küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2013 08:10 
Kasutaja avatar

See Kreisiraadiost pärit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 21:46 
Kasutaja avatar

Kuidas peab politsei tõestama nö kiiruseületamist? Sõbral oli juhus täna asulas sõites kus politsei peatas kinni ,ütlesid sõbrale et ületasid kiirust ja näitasid enda aparaadist 80kmh. Sõbra enda jutu järgi sõitis ta piirkiiruse järgi, võibolla ainult natuke ehk kiiremini(55kmh) kuna antud olukord juhtus kohas kus polegi võimalik tegelikult autot või ennast lõhkumata nii kiiresti (80kmh) sõita. Hakkasid politseiautos vaidlema, sõber nõudis et tõestage et see 80kmh oli minu kiirus ja politseihärrad ütlesid et enam pole midagi vaielda ja pead allkirja alla panema ja et nüüd 15. päeva jooksul on aega vastulauset esitada. Väga ebareaalne juhus, kas tõesti teenitakse niii räigelt raha vahtralehtedega juhtide pealt? Kui sõber esitab vastulause, siis kui suur on tõenäosus et temale õigus peale jääb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 11:16 

vVille kirjutas:
Kuidas peab politsei tõestama nö kiiruseületamist? Sõbral oli juhus täna asulas sõites kus politsei peatas kinni ,ütlesid sõbrale et ületasid kiirust ja näitasid enda aparaadist 80kmh. Sõbra enda jutu järgi sõitis ta piirkiiruse järgi, võibolla ainult natuke ehk kiiremini(55kmh) kuna antud olukord juhtus kohas kus polegi võimalik tegelikult autot või ennast lõhkumata nii kiiresti (80kmh) sõita. Hakkasid politseiautos vaidlema, sõber nõudis et tõestage et see 80kmh oli minu kiirus ja politseihärrad ütlesid et enam pole midagi vaielda ja pead allkirja alla panema ja et nüüd 15. päeva jooksul on aega vastulauset esitada. Väga ebareaalne juhus, kas tõesti teenitakse niii räigelt raha vahtralehtedega juhtide pealt? Kui sõber esitab vastulause, siis kui suur on tõenäosus et temale õigus peale jääb?

vahtralehega kutt on topeltkasu ju, kotivad trahvidega ära ja kui lubasid läheb vahetama peab veel maksma lisaeksamite jms eest.
kunagi kui ise sai lubasid vahetatud siis sain täpselt eelmisel päeval kiiruseületamise aga üldises andmebaasis vist ei olnud veel sees ja siis sõbralik tädi tegi mulle vahetuse ära ilma lisaeksamiteta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 22:42 
Kasutaja avatar

Vaatan, et Poolakad eriti palju tahtma hakanud.
1) Eelmise aasta märtsis peeti kohe peale kiirteemaksu punkti kinni (seal parkla / WC äkki) - kotiti üldse kõiki transiitnumbriga masinaid. Ühesõnaga oli mul täitmata Saksamaa ajutine tehniline pass, samuti kindlustuse paberitele auto andmed kirjutamata ja tulekustutit ka polnud. Väidetavalt iga rikkumine umbes 50 eurot. Ühesõnaga natuke arutamist, et ikka slottides on vaja trahv kohapeal ära maksta ja pean nendega koos nüüd mingisse asulasse automaadi juurde sõitma. Seletasin siis, et niigi juba hiline kellaaeg ja tõesti tahaks edasi liikuda ja mul mingit paberit pole vaja. Lõppes 15 euroga. Pärast veel uurisid, et nemad kuulnud, et Eestist käivad paljud Soome tööle ja kas ikka on nii. Arvatavasti täna juba mõne meie "ehitaja" kolleegid :).
2) Eelmise aasta mai, samuti vahetult enne Varssavit (kiirtee polnud veel valmis) miskis 50 alas äkki üle 80 või sinna kanti. Kusjuures ma juba vaatasin et asula läbi ja vajutasin. Sõber veel pärast küsis, et kas ma siis ei näinud et vastutulijad vilgutasid. Ju ma siis olin oma mõtetes kuskil. Ühesõnaga 40 eurot ja sõit võis jätkuda.
3) Aastaid mingi 4-5 tagasi äkki 50 alas 72 äkki või midagi sellist oli 360 Eesti krooni ametlikult. Pidin küll koos nendega automaadi juurde sõitma. Ehk 100 zlotti vist. Mingid leedu numbritega kreeklased või vastupidi said üle 80 eest 150. Aga noh seal oli vähe teine teema, et filmiti ja maha võeti hiljem. Viidi mind kõik tagasi videot vaatama jne. Kusjuures hea oli see, et kuna seal oli kaamera asukoht, milles tomtom hoiatas, siis võtsin korra hoo maha, aga 55kw diisel ei kiirendanud rohkem. Tookord sai enamus külasid 100+ läbi tuldud.

Eks huvitavaid juhtumeid ole teisigi olnud. Korra tulin mingi Läti kaubiku taga 130-ga. Nägin küll, et vastassuunas bussikas on eravärvide insignia, mis neil siis kasutada oli, aga Lätlasest välja ei tee ja miks minagi siis pidurdama peaks. 1km eemal linnas visati lätlasele sau ette, aga kuna ma arvasin et mul klotsid läbi ja pidurdasin käiguga, siis ma olin tal sisuliselt tagastanges kinni. See hetk kui mööda põikasin ja ment mind nägi üritas veel ette hüppata, aga ma olin temast juba sisuliselt möödas selleks ajaks. Minust ta sinna jäi :). Kaubikus oli neil juba niigi rahvast vormistamas.
No ja siis veel üks selline juhus. http://aqaris.ee/asjad/ment.mov (28 Mb, võtab aega veits). Vaatasin et kutt oli a la rolleriga (kusjuures vist oligi, sest lugesin kuskil et jalka ajaks osteti neile) ja ei lasknud ennast häirida. Igatahes järgi kedagi ei tulnud. Kusjuures algul juba hakkas rolleri poole jalutama, aga siis vist vaatas hopa pidev joon :)

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2013 00:15 
Kasutaja avatar

Oli ka üle tüki aja täna härradega kokkupuude.. normaalsete politseinike saaga mul igatahes jätkub :D
Tulen mina tartust-võru mnt mööda ca 120km/h, et silm vähegi lahti püsiks, kohati ka tallasin natuke rohkem, et jumala eest und ei oleks. Olin juba otsapidi võrus, pold vast kahte kilomeetritki enam jäänud... vaatan peeglist, et enne kaugel paistnud kollased tuled on kuidagi järsku asendunud sinisematega ja liginevad üsna kiiresti.. vilkureid küll ei paistnud aga lihtsalt igaksjuhuks eelaimduse tõttu lasin kiiruse 90 peale. Jõuavad sappa.. sõidavad natuke ja siis lüüakse vilkurid peale. Jäin siis seisma ja vestlus järgmine:

P: Tere päevast, puhume! (lihtsalt lisainfoks, et kell oli ca 23.30 :D )
M: Ikka saab *puhusin*
P: Sellega korras, mingit dokumenti on?
M: *andsin juhiloa*
P: Joel Tamm jah?
M: Täpselt nii
P: Võrus elate?
M: Elan.
P: Mida veate? *kiigates üle mu õla pagassis laiutava mootori poole*
M: Mootorit vean *kergelt muiates*
P: Kust see mootor pärit on ka?
M: Sõbralt ostsin, tallinna ligidalt.
P: Selge... Ega's siis midagi, head päeva teile!
M: Teile ka!

Ja mitte sõnagi kiiruse või auto kohta... minu arvamus Eesti Politsei kohta tegelikult ei olegi üldsegi halb enam.. olgugi, et ma olen rikkumise teinud (keset ööd tühjal maanteel küllgi), ei ole see neile probleemiks olnud :rokib

Hea, et neid eile ei olnud kui ma tippkiirust proovisin :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2013 01:13 
Kasutaja avatar

Moose lugu lugedes ei tahakski hästi uskuda, et need Võru politseid olid. Idiootsemaid mente pole vist kuskil kui võrus. Küll on nad uurinud mu käest, et kust ma raha sain autot osta ja kust ma küll kütteraha saan, et 24/7 laivis olla.

Alati kui mingit protokolli on tehtud ja töökohta küsitud ütlen, et ei tööta. Teeb tuju kohe rõõmsaks kui mentidele ei mahu hinge, et ei tööta ja sõidad kallima autoga kui 2 kilo euri ja mis pole veel liisingus kah. Paned vähe tursket juttu kah ja mendid pritsivad võrus sappi kohe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2013 07:26 

oli kah võrupolitseiga vähe probleeme, noh mitte midagi hullu. Kaks nädalat tagasi, kui romu ring võrus oli sai pontiaciga ringi sõidetud võrupeal. Aga sellel mingi probleem ja ei taha eriti klapptuled lihtsalt lahti tulla ja sõitsin parkidega ringi, mingi 11 ajal siis võtsid maha ja küsisid mis tuled mul ees põlevad. Ütlesin et parktuled. Üks neist hakkas kohe mega ülbama, kaua sul load olnud ja nii ei tohi ja sada muud häda. Teine pani peenikest naeru kõrval aind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2013 18:48 
Kasutaja avatar

Suunaga Võru poole, sai maanteed nauditud, kiirus 130 pluss... Vastu tuli eravärvides putsunutsutaja. Vaatas küll kurja pilguga kuid tööpäev vist oli läbi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2013 14:10 
Kasutaja avatar

Eile ööse Tartus mingi 2-3 aeg.
Käisin Mäkis ja läksin CT juurde tagasi, veaduktil hakkas jälitama mind Politsei auto.
Keerasin CT juurde, parkisin ära, ning kutt lasi vilkurid peale
Okei, väntasin klaasi alla, esitasin juhiloa, puhkusin, kõik tip-top.
P: Te ikka teate, et teil taga üks tuli ei põle?
M: Ah ? Ei ole kursis küll.
P: No pange tuled põlema ja kontrollime koos üle siis
Panin tuled põlema ja astusin autost välja ,et kontrollida
M: Milline neist siis ei põle??
P: Ah, ennem ei põlenud, meie viga, ilusat õhtut teile!
M: Ee, okei.

???????? Mida kuradit. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2013 14:42 
Kasutaja avatar

Vändaga aken??? Kes neid enam kasutab. Sinna kasvõi pane saumikser mootoriks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2013 14:54 
Kasutaja avatar

Knock Knock.
Who’s There?
It`s the police, Bitches!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2013 15:01 

Khen kirjutas:
Eile ööse Tartus mingi 2-3 aeg.
Käisin Mäkis ja läksin CT juurde tagasi, veaduktil hakkas jälitama mind Politsei auto.
Keerasin CT juurde, parkisin ära, ning kutt lasi vilkurid peale
Okei, väntasin klaasi alla, esitasin juhiloa, puhkusin, kõik tip-top.
P: Te ikka teate, et teil taga üks tuli ei põle?
M: Ah ? Ei ole kursis küll.
P: No pange tuled põlema ja kontrollime koos üle siis
Panin tuled põlema ja astusin autost välja ,et kontrollida
M: Milline neist siis ei põle??
P: Ah, ennem ei põlenud, meie viga, ilusat õhtut teile!
M: Ee, okei.

???????? Mida kuradit. :D

Väga normaalne ju, ei peetud kuskil kinni vaid oodati, et sa ise ära pargiks enda auto ning anti lihtsalt teada,et sul tuli ei põlenud. Täiesti võimalik, et kontakti viga vmt, et pärast põles.

focus ka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis