oskaja kirjutas:
mastr kirjutas:
Ma nüüd ei jaga ära - sellepärast, et enamus ei viitsi ringilt välja sõites suunda näidata, peaksid ringil edasi sõitjad seda näitama hakkama?
jah sest paljud sõidavad nii umbmääraselt, et pole pole aru saada kuhu minek on. vaatad, et sõidab ringilt maha ning hakkad ise juba liikuma, kuid siis jorss järsku lendab sulle külge ja kukub tuututama ja vehkima. oleks vasakut suunda näidanud siis oleks teadnud, et tal plaan ringil jätkata.
teine asi, et leidub ohtralt selliseid emaseid väikse diameetriga ning "tsentrist" väljas ringe kus pole nähagi ringilt väljuva auto suunatuld, olenemata sellest kas vilgutas või mitte.
nüüd lendab siia raudselt kari mingeid jorsse kes kukuvad kisama, et ringile sõitja peaks seisma jääma ning veenduma, et ta ei takista ringil olija liikumist jne. ma ütleks selle peale, et istuge sisse omale see arvamus.
selle pärast need rivid ringteede juures kasvavadki, et etteotsa satub mingi lihtsa mõistusega vennike või lihtsalt olude sunnil aeglane liikur, kes ei suuda igat pisemat auku ära kasutada ja jääb oma võimalust ootama. kui ringil jätkajad vasakut suunda näitaks siis ei peaks need aeglased tegelased karikakra õielehti kitkudes nuputama, et kas "tuleb-ei tule-tuleb-ei tule".
hmm...štota ne ponjal seda loogikat...Üks töllakas jättis suunda näitamata ja kõik ülejäänud peaksid nüüd ringil liikudes vasaku suuna sisse lülitama? Mis moodi see vasaku suuna näitamine sind rohkem aitab, kui suuna näitamata jätmine? See töllakas nagunii seda tegema ei hakka ja siis sõidad talle ette?
Kui mina ringile tahan sõita siis viskan ringil sõitvale masinale korraks pilgu ja jälgin ainult ringil liikuva sõiduki paremat suuna tuld. Mind ei huvita ei automark, ei värv või vasak suunatuli, kus iganes see ka mõnel masinal asub. Kui tahab maha sõita siis annab ka sellet märku. Kui suunda ei näita järelikult kulgeb edasi mööda ringi. Sinu loogika järgi peaks nüüd jälgima ringil liikuva sõiduki vasakut nurka, mis jääb sinus suhtes vaadatuna kaugemale. Ma ei oska kaasa rääkida hetkel ja mul ei kangastu silme ette ühtegi olukorda, aga mul on tunne, et ringi peal olev sõiduk on nagunii sellise nurga alla, kus pole seda vasakut suunda eriti hästi paista.
Mul ei tule ka ette, et keegi oleks jätnud suuna tulega anäitamata, kui tal on plaan ringilt maha sõita. Pseudo probleem.
Kuule ole tore ja puhka jalga vahelduseks.
Ringi peal olev sõiduk on just sellise nurga all, et vasakut külge on rohkem näha kui paremat.
Sa ikka liikled autoga või oled jalamees ja seetõttu näed paremat külge rohkem kui vasakut?
Paremat külge näed sa alles siis rohkem kui ringil olev auto juba põhimõtteliselt sinu nina ees on ja siis tõesti ei tohiks enam küsimusi tekkida, et kas ta jätkab või sõidab maha... ilmselgelt jätkas.