Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 06.10.2013 10:26 
Kasutaja avatar

Ja katalüsaatoriga on see teema, et kuna neid ostetakse kokku, siis keegi ei hakka sulle neid mõne euro eest ära loovutama. Siis küsidki kokkuostja hind + veel natuke katet. Poest 60 euro eest said sa kindlasti mingi universaalse, mille kohta siin mitmed väitnud et järgmiseks ülevaatuseks on jälle näitajad paigast, ehk võid iga aasta uue osta. Ja neid ei taha isegi kokkuostjad tasuta vastu võtta sisuliselt.

Teine teema on see, et palju ühe detaili saamiseks vaeva ja aega peab kulutama. Mul endal võrdutõmmitsaid näiteks ei ole, aga ühe teise foorumi kasutaja jättis enda omad kunagi minu kätte mingiks ajaks, et tahab vedrusid saada. Olgem ausad, vähemalt nendega oli seda kruttimist seal ajaliselt üksjagu (narrega vändates). Kui sa ikka ühe vedru/amordi peale a la tund aega ära kulutad, siis ei ole ju seda juppi lõpuks 5 euroga müüa ka, samahasti võib kohe prügikasti visata. Lisaks hoiustamine ja muu selline. Mul viimasel ajal enda jupitad autod ongi kuusakoskisse veerenud, pole viitsinud üldse neid detaile ära kiskuda, sest kes see ikka sillaosasid kasutatult ostab. Ülel A6 C5-l sai sild kõik laiali lammutatud, aga pole keegi huvitunud.
Esiklaas muidugi on üks selline kasutatud detail, mida ka uskumatult palju küsitakse. Esiteks on äravõtmine parajalt tüütu tegevus, kui vaja tervelt kätte saada, aga noh pigem ma ei saa aru töö mahtu arvestades (kui vahetada lasta), siis point on vana ja kulunud klaasi ette toppida. Muidugi samal ajal jälle eeldatakse, et selle peab ala 15 euroga kätte saama.
Samas eks kasutatud amordist 20 on võib-olla veits palju jah, aga minuarust on silladetailide kasutatult ostmine siiski tööde maksumust (jah ka enda aeg maksab ju midagi kui ise teha) suht pointless.
Igasugu puruks asjad, mida väidetakse terved olema (a la stanged jne) on muidugi nõme. Mina olen katkised asjad alati kohe prügimäele viinud, kui just mingi väike muljumine pole. Need olen ka pildistanud üles ja pildid ette saatnud (kui peaks tahtma transaga kuskile mujale).

Aga et päris OT poleks, siis ei oli ka au kahe teemaarenduse tegelasega suhelda. Esimene neist helistas reede õhtul ja tahtis laupäeval peale lõunat vaatama tulla autot. Tulin siis seetõttu hommikul selle autoga omi asju toimetama, et kui helistab, siis saab koha kokku leppida. Olin just linna saanud kui helistas teine, et tahaks mu teist autot vaatama tulla. Leppisin kokku, et teen mõned asjad ära ja paari tunni pärast helistan tagasi. Härra veel rääkis Inglise keeles, aga kes teab kust või mis ta päriselt oli, igal juhul pärast vahetatud SMSides oli see Inglise keel ikka rohkem kui vigane. Ühesõnaga paari tunni pärast hakkasin siis uuesti linna teise otsa sõitma ja helistasin talle, et kas ikka on veel huviline. Ja ikka on, ja kui pakkusin välja et saame siis tunni pärast kokku hakkas mingist kohast jahuma, et leppisime ju seal kokku. Ütlesin et minuga pole ta midagi kokku leppinud ja siis tuli välja, et vaatab mingit veel. Küsisin veelkord kas ta siis on ikkagi minu oma vaatamisest huvitatud ja kas ikka tahab osta. Tema endiselt jah tahan neid autosid vaadata ja siis osta, leppisime veel +2h pakutud ajast. Pool tunnikest enne tuli sõnum, et ma ostsin auto ära ja ei tule. Päris vähe ei visanud kospu üle maksa, ma jätsin kõik oma planeeritud tegevused ära ja tulin koju, et saan minna autot näitama. Öelnud siis kohe, et ma vaatan selle ära ja kui meeldib teen kaupa, kui ei siis lepime kokku sinu auto vaatamise, aga ei tema korduvalt raiub, et tahan ikka vaatama tulla jne. Loomulikult ei helistanud ka reedel helistanud tegelane. Helista siis kasvõi kui sa huvitatud pole samuti. Ma oleks siis hommikupoolikul läinud kohe teise autoga linna, oli niikuinii plaanis seda seest natuke tolmuimejaga veel üle käia, oleks saanud vähemalt seda kohe näitama minna.
Selle Ingliskeelse tilganäppija telefon võib siia ju vabalt üles panna, siis järgine kord keegi enne tehingut googeldab, siis vähemalt on aimu, et selle mehe jutt ei maksa midagi (või ka uus tööandja või miskit sellist). Igatahes number 56169047 / 56 169 047 / 5616 9047. Ise ta küll SMSis teatas, et tal jumala savi, kui kuskile tilganäppijate teemasse ta numbri panen, sest temal ju "I just buy me a car dont care". Ehk siis tema Inglise keele kvaliteet :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 21:12 

tanel63 kirjutas:
Volvole suunatule sain poest 21 euri eest. Eelnevalt uurisin kasutatu hinda eraisiku käest. Õeldi, et no teeme 25.- Ütlesin, et uus on odavam ja pikalt ei viitsinud enam vaielda.

Varuosadega ongi keeruline teema. Ma ise müün ka juppe ja hind sõltubki peamiselt sellest, et kui raske on seda juppi auto küljest kätte saada. Aga katalüsaatori viisin loomulikult kokkuostu ja sain ta eest 65 euri. kui ma foorumis 70 oleksin küsind, siis mitte keegi poleks teda ostnud. seega foorumis ei tasu katte müüa.
aga suunatule eest üle viie on küll ei küsiks. Oleneb paljuski ju ka autost aga tavaliselt jupitatakse ikka 10+a. vanuseid autosi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 00:05 
Kasutaja avatar

Vag grupi tutikas kliimapump 400eur kasutatud 100eur. Läbikäidud tee mul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 01:21 
Kasutaja avatar

vinguviiul kirjutas:
tanel63 kirjutas:
Volvole suunatule sain poest 21 euri eest. Eelnevalt uurisin kasutatu hinda eraisiku käest. Õeldi, et no teeme 25.- Ütlesin, et uus on odavam ja pikalt ei viitsinud enam vaielda.

Varuosadega ongi keeruline teema. Ma ise müün ka juppe ja hind sõltubki peamiselt sellest, et kui raske on seda juppi auto küljest kätte saada. Aga katalüsaatori viisin loomulikult kokkuostu ja sain ta eest 65 euri. kui ma foorumis 70 oleksin küsind, siis mitte keegi poleks teda ostnud. seega foorumis ei tasu katte müüa.
aga suunatule eest üle viie on küll ei küsiks. Oleneb paljuski ju ka autost aga tavaliselt jupitatakse ikka 10+a. vanuseid autosi.

Mina olen ostnud ainult 3 korral kasutatud varuosa ja seepärast ei saa ka üldistama hakata, kuid eraisik demonteerimise järgi hinda küll eriti panna ei saa. Sai otsitud kunagi bemmile tagumist kolmnurk klaasi. Soovitused olid foorumites, et BMW foorumis on parima hinnaga. Reaalsus oli see, et lammutusest sai odavamalt ja nemad vahetasid veel sümboolse tasu eest- koht oli Suur- Sõjamäel.
Samas halb kogemus Vääna lammutusega, see mis seal esimene vist on... Paremat kätt. Neil oli jutt, kui ei sobi, siis ostavad tagasi! Ei sobinud ja tagasiviies oli seal keegi teine töötaja. Esiteks sain sellise pahura teenindaja otsa, et see läbi lillede tahtis öelda, et oma viga mul ja miks ma üldse tagasi tulin.
Hinda küsitakse seni liiga palju, kuni ostjaid leidub. Kõik sõltub ka selllest, kui odav on hoiustada ja kui see midagi ei maksa, siis miks mitte müüa lõhkist tuld 3-4 aastat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 07:49 
Kasutaja avatar

Mul jälle niipidi, et enamus juppe ostan foorumi kaudu ja hinnad paremad kui lammarites (just eraisiku n.ö kulude puudumise tõttu) Kuludetailid siiski ostan uued.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 09:00 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Otsisin kliimapumpa audile. Hinnad 100-150€ kõikjal. Vb mu enda lollus, aga 150 euri kõlab juba tutika pumba moodi :D. Ühesõnaga polnud nõus mingi 15 aastat vana pumba eest 100 euri maksma.
Lõpuks leidsin läbi ussinus*i 50ga teisest Eesti otsast. Panin päeva magama, bena ja söögi alla läks ka oma 50 euri, AGA pumba sain vähemalt normaalse hinnaga :D.

Posti teenustest pole midagi kuulnud :D? Smartposti või post24ga on järgmisel päeval pakk kohal, Cargobusiga võib isegi samal päeval saada, eeldab muidugi et saatja asub kuskil linnas, kus Cargo esindus ka on. Eesti Postil on ka ELS teenus, mis peaks samuti järgmiseks päevaks paki koju tooma ja saab saata igast postkontorist, ka külakolkast. Ma saan aru et a la mootorit jah ei osta postiga. Käigukasti olen ma Cargoga saatnud, kapotte samuti.

Aga kliimapumba eest 100 on nats palju jah, mina olen miski 50-ga vist müünud.

Selle tagasivõtmisega on ka nii ja naa, mul on kindlasti niimõnigi tehing ära jäänud, kuna olen keeldunud. Minu poolt on garantii, et asi oli maha võttes toimiv ja elektridetaile mina proovida ei anna ja kõik. Uusi signasid müües on olnud juhus, kus üks tagasi saadeti, et ei juhi kesklukku. Õnneks tarnija vahetas ka välja ilma jututa ja sain kliendile uue toote saata (vanal oli veel kusjuures puldi ka puruks teinud, et oma toorikut kätte saada). Pärast lugesin margipõhisest foorumist (ka garantii suhtlus käis seal), kuidas ta autol kesklukk ei tööta ja kaitsmeid läbi põletab. Teadagi mis selle minu süsteemi ka tappis. Seega ei ole mul ka mingit soovi elektrijuppe müüa jutuga, et prooviks ja kui ei parane annan tagasi. Näiteks Audi keskluku vaakumpumpa küsiti/pakkusin vast oma 10-le inimesele, enne kui kaubaks läks reaalselt.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 18:03 
Kasutaja avatar

Amortidega endal jälle vastupidine kogemus, kui 80nele sai madaldus pandud siis doonorilt võtsin koos vedrudega ka taguamordid-Sachs'i gaasid. Nüüd on nad 60-80 tuhat all olnud ja toimivad ikka. 20 euroga saaks vist KYBi või Monroe õli mis oleks praeguseks täiesti tühjad kohad?
Katt,summuti ning keredetailid on kindlasti mõistlikumad lammarist või iselammutajalt võtta.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2013 19:40 
Kasutaja avatar

Eks see lammari ja eraisiku teema ole ka väga suhteline. Näiteks otsisin kunagi mitsule käigukasti, käisin lammareid läbi ja kõige odavam oli 200€. :kill Tegin mitsuklubisse ostuteema ja paari päevaga oli 50€'ga täitsa toimiv kast olemas.

Volvole otsisin aknatõstukit. Käisin ühes lammaris, kougiti mulle kuskilt pasahunnikust välja see tõstuk, jumalast kõver igas suunas. Küsisin siis puht huvist hinda - 25€. Eraisikult 5-10€ korralik tõstuk. Samuti oli vaja ühte munakat tõstukikäpale. Käisin ühes teises lammaris, ütlesin et oleks vaja. Seisis seal ka üks auto millel oli uksepolster maas ja munakas käega katsutavas kauguses, st korraks käsi sisse pista ja välja võtta. Mulle aga vastati, et liiga palju tööd ja ta ei viitsi sellega tegeleda ning et tuleksin järgmine nädal tagasi kui auto on laiali võetud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 08:32 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
Amortidega endal jälle vastupidine kogemus, kui 80nele sai madaldus pandud siis doonorilt võtsin koos vedrudega ka taguamordid-Sachs'i gaasid. Nüüd on nad 60-80 tuhat all olnud ja toimivad ikka. 20 euroga saaks vist KYBi või Monroe õli mis oleks praeguseks täiesti tühjad kohad?
Katt,summuti ning keredetailid on kindlasti mõistlikumad lammarist või iselammutajalt võtta.

Kui vaadata mis hinnaga alvadi jms sellised kohad keredetaile müüvad, ei viitsiks ma selliste juppide järgi küll mingite sogahunnikute vahel roomata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 08:39 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:

Kui vaadata mis hinnaga alvadi jms sellised kohad keredetaile müüvad, ei viitsiks ma selliste juppide järgi küll mingite sogahunnikute vahel roomata.

No nendel detailidel vast ikka väike vahe sees ka, olen kunagi G3-l kasutanud B-osa tiibasid ja mina neid päris paika ei saanudki. Enda arust oli juba enam vähem, siis tuli naabri maaler ja ütles et need pole sul üldse paigas ja proovi veel. Mässatud sai ikka tükk aega. Selles osas ikkagi pigem võtaks küll originaal kasutatu. Kusjuures ma olen teadlikult tiibasid näiteks natuke kallimalt müünud kui Alvadi ja muud sellised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2013 00:08 
Kasutaja avatar

Panin paar h tagasi ühe hea ökopüssi müüki, helistas siis mingi tegelane, uuris ja puuris, tundus juba kahtlane, siis kui kuulis, et olen auto ligidal, tahtis, et ma auto käima paneksin, ja hääli laseks talle.... Sain siis aru/mõtlesin, et mingi nali, ja ajasin talle mingit soga vastu, helistas hiljem uuesti, ja tahtis, et ma talle selle Tartusse viiksin, küsisin, et kas sa oled väheke jogine, või mis teema, siis ütles, et talle on alati autod ära toodud, et ilgelt oleks vaja just, ja et kui kõik nii, nagu peab, siis võtab ära. Ütlesin, et tule bussiga, häälega, sõbraga vms siia siis, aga talle see ei sobinud. Kui 50 euri ette küsisin, siis väitis, et pole raha arvel, ja et pole ühtegi sõpra ka, kellel oleks (ja üldse pole ka sõpru, vend ainult), aga et me ikka kindlasti tuleksime, et toob meid ise tagasi :kill Pidi minema raha arvele panema, ja siis uuesti helistama, rohkem helistanud pole. Google järgi tundub reaalselt olemasolev inimene, mitte kellegi nali....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2013 09:47 

no mine tea, jäi veel röövlite kätte kui suure hulga rahaga ringi jalutas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2013 19:43 

kj kirjutas:
Panin paar h tagasi ühe hea ökopüssi müüki, helistas siis mingi tegelane, uuris ja puuris, tundus juba kahtlane, siis kui kuulis, et olen auto ligidal, tahtis, et ma auto käima paneksin, ja hääli laseks talle.... Sain siis aru/mõtlesin, et mingi nali, ja ajasin talle mingit soga vastu, helistas hiljem uuesti, ja tahtis, et ma talle selle Tartusse viiksin, küsisin, et kas sa oled väheke jogine, või mis teema, siis ütles, et talle on alati autod ära toodud, et ilgelt oleks vaja just, ja et kui kõik nii, nagu peab, siis võtab ära. Ütlesin, et tule bussiga, häälega, sõbraga vms siia siis, aga talle see ei sobinud. Kui 50 euri ette küsisin, siis väitis, et pole raha arvel, ja et pole ühtegi sõpra ka, kellel oleks (ja üldse pole ka sõpru, vend ainult), aga et me ikka kindlasti tuleksime, et toob meid ise tagasi :kill Pidi minema raha arvele panema, ja siis uuesti helistama, rohkem helistanud pole. Google järgi tundub reaalselt olemasolev inimene, mitte kellegi nali....

helistas minu bemmi kuulutuse peale ka noor tüüp ja tahtis,et auto tema juurde tooks ja siis viib mind koju tagasi.ei tingind tel. teel ja tundus nagu inimene kes teab mida tahab ja nõusse jäingi.poisil muidugi 100eur puudu ja lubas selle nädal kahe jooksul ära maksta.mul pohh ja raha oli vaja ja ka see ei saand takistuseks.sõitsin siis tund aega juhatatud pommiauku ja tüüp oli kohal ja esimese asjana hakkas halama ,et ei saand pisavalt palju raha kokku(väitis mingi jama väljavõtupiiranguga).pidi mulle andma 400 kohe ja siis hiljem veel sott.ütles, et ainult 300 on olemas.ei võind siis helistada ja öelda ,et selline probleem.tüüp tundud ka nagu ei tohiks lubegi olla.mõtlesin,et lasen jalga juba,aga küsisin veel igaks juhuks,et on ikka raha kindlalt olemas ja äkki siis mingi ülekande võimalus.õnneks oli see olemas(pidid teda vähe sõidutama)ja sai ikkagi lõpuks lubatud 400 makstud.kõige vastikum muidugi oli tagasisõit.uus omanik tahtis ise sõita(load olid ikkagi olemas)ja üsna hirmus on sõita kellegi kõrval keda ei tea ja vähese sõidukogemusega.oli vaja ikka vahepeal 140 ära proovida ja pidin pidevalt meeldetuletama kiirusepiiranguid.
nüüd siis olen oma 100 euri ootel.ei tea kas kunagi tuleb ka :D

hetkel ka 2000euriga renault megane diisel müüa ja ka kindel tahtja olemas kaugelt kaugelt.tahtis siis kindlalt saada.oli nõus 50eur ettemaksu tegema ja tegigi.võtsin siis kuulutuse maha.pidi laupäev järgi tulema.eks siis saab näha kas kohale ilmub.

igasugu lubajaid on sadu olnud aastate jooksul :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 09:22 

Minul oli bussi müües selline lugu, et taheti kogu müügisumma kohe üle kanda minu kontole ja siis nv autole järgi tulla. Tegu oli mingi bussiteenust pakkuva Tallinna firmaga. Ma ise elan Tartus. Hind oli ilus ümmargune 1000.- aga ma ei julgend seda pakkumist ikkagi vastu võtta. Sest buss ikkagi 25a. vana ja igasugu vigu küljes. Midagi ei olnud varjatud aga ikkagi. Sama päev tulid teised huvilised Pärnust kohale, vaatasid bussi igast küljest üle ja tegime tehingu 950.-nega ära.
Mulle kui ka vist enamusele teistele, meeldib rohkem ikka auto kõrval asjad selgeks ja hinnad õigeks rääkida. Ja kõikide hilisemate pretensioonide osas saaksin rahuliku südamega ostja pikalt saata. (õnneks pole seda tarvis olnud teha). :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2013 10:03 
Kasutaja avatar

Minu eelnevale jutule, kus taheti Tartusse autot, kerge lisa. Nimelt viisimegi eile öösel auto ära talle ikkagi, vend oli väga mõistlik ja normaalne tegelikult, poleks uskunudki, et nii hästi läheb. Aga no vead sai kõik telefonis selgeks tehtud, auto oli korralik, ja kõik rahul.
Aga sellega seoses, pidime kuidagi Tallinna tagasi ka saama, ja etikas ostis EstRusilt Volvo :D Jõudsime kohale, vend lubas sellepärast, et natuke hiljaks jäime, maki välja võtta, ülbitses et tehke kiiresti, tal pole aega jokutada siin ja üldse väga ülbe, aga kõige parem oli see, et kuna minu auto uus omanik viis meid sinna kuldvasika juurde, ja andis mulle raha samal ajal, kui teised vaatasid, ja kuna ta kuulis vist meie juttu peal Estrusist, siis kihutas meie kõrvale, mingis vanglakeeles ütles mu auto uuele omanikule aknast, et Seatil pole kindlustust ja võõrandamise keeld on peal :D Mingi tibi veel kõrval hirnus, peale seda panid täie lauluga minema.
Vähemalt nähtud :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis