Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 14:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 06.10.2013 16:15 
Kasutaja avatar

Roudreidz kirjutas:
Reaalsus on ikkagi see, et ise peab nagu debiilik sõitma, et kogueag mingit enda kiusamist liikluses kohata.

Kelle kohta see nüüd käis :D? Kui minu, siis vaata see ei ole mul esimene kord sealt maalt Eestisse sõita, usun et oma korda 25+ on kindlasti käidud/tuldud Saksast. Lisaks viimased aastad olen ka Lätis võistlemas käinud. Eestis ei ole kindlasti maanteel selliseid kõrvalteelt ettekeeramisi nagu Lätis ja ma ei räägi mingi ulmekiiruega tulemisest, Leedu-Läti alati 99 km/h GPS järgi lasknud. Poolas väike kõikumine rohkem, mingi 99-105 äkki. Kiiremate korral loomulikult võib ju sabas tolkneda. Lihtsalt Lätis on see pea iga kord silma jäänud. Läti eeliseks on muidugi see, et möödasõite tehakse selliselt, et aeglasem tõmbab teeserva, vabalt võib tavalisel teel 4 rida olla. Kunagi mikrobussiga sai Lätis käidud, siis juht rääkis suisa kohati olevast 5st autost, see ei olla olnud kõige meeldivam tunne. Jah seda peab ka tunnistama, et Lätis on silma jäänud ka eest mitte kobivaid autosid, loomulikult Eesti numbrimärgiga. Võõras riigis võiks ikka kohaliku tava järgi kõrvale hoida, aga vähemalt paar korda on ikka konkreetselt joone peal sõidetud. Eriti kehv on sellistest mööda saada Inglismaa autoga, sest ei näe isegi, kas vastu tuleb kedagi. Väheke otsida viitsiks, siis leiaks igasugu huvitavaid seiku, viimased aastad on kõik ilusti videos olemas enamuses teest.
Poola liiklus on jah omamoodi teema üldse, kes laseb vabalt +50 jne. Samas viimasel ajal on neid lendureid ikka oluliselt vähemaks jäänud, arvatavasti on trahvid karmistunud. Aastaid 5 tagasi näiteks oli +34 ametlikult natuke üle 20 euro, + 44 äkki 30 eurot. Selle sai üks Leedu numbritega Kreeklasest juht samal ajal. Eelmine kevad +30-40 ei mäletagi läks mitteametlikult 40, ma tõesti arvasin et küla oli juba läbi. Vahetult enne küla lõppu passisid. Olin kuskil oma mõtetes õhtuks, sõber pärast veel küsis ka, et kas vastu tuleva auto vilgutamist siis ka ei näinud? Vastikult palav päev oli ka mai alguse kohta terve päeva olnud ja autol kliimat polnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 16:16 
Kasutaja avatar

Ei lugend mida keegi kirjutas, aga Tallinnas igapäevaselt sõites pole häda midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 18:06 
Kasutaja avatar

Mis siis juhtus ?! Käisin täna ühte autot vaatamas ja enda oma näitamas...
Peale näitamist siis sõidan mööda Liivalaia tn Kosmose poole ja kohtumaja juurest vaatan et Veerenni juurest ukerdab üle tee mingi šiguli närakas ... ei teinud välja kuna seisis teepeal ja ootas ju siis vist kuni lõpuks pääseb... mind ta paraku vist ei näinud sest täpselt mulle sõitis ta ette ja rehvide vilina saatel sain umbes 20 kuni 30 cm enne tema kundeust signaali saatel seisma...

Mina vandusin ja vehkisin kätega ilmselt memm ja taat olid nii ehmunud, sest sõitsid ette nagu poleks mitte midagi just juhtunudki

T*ra kui ikka peast seniilne oled ja kupli all kõik korras pole siis ei tasu rooli minna... ei mul pole mitte midagi nende vanemate autojuhtide vastu kes vähemalt saavad aru mida ja milleks nad roolis on

Ja RAISK - autot ka ei ostetud ära.. leiti mingi Hiiu Autoplatsi 323 endale hoopis

Rohkem polegi täna juhtunud rohkem

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 18:12 
Kasutaja avatar

Nagu WTF?

Ise räägid pika jutu, kuidas kindlustus tahtis su autot ära osta, aga sa ei tahtnud müüa. Siis lõppu kurdad, et ei saanud müüdud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 18:40 
Kasutaja avatar

Roudreidz kirjutas:
Nagu WTF?

Ise räägid pika jutu, kuidas kindlustus tahtis su autot ära osta, aga sa ei tahtnud müüa. Siis lõppu kurdad, et ei saanud müüdud?

Mis kuradi kindlustusest SA jahud !? !? Sai näidatud inimesele autot ... ja ütles et läheb vaatab kahte autot veel.. tema juurest ära sõites oleks mingi taat mu auto koogiks sõitnud

Julgen kindlalt väita et ma saan ise selle auto eest müües rohkem raha kui nende mazdade keskmine summa tuleks kui mahakandmisele peaks minema...

Sinu loogika järgi oleks pidanud ostja pakutud summa tagasi lükkama, sõitma auto koogiks ja kindlustuselt raha võtma ?

Kas põed pohmakat või millest sul selline error on sisse ilmunud?

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 19:04 
Kasutaja avatar

mmclubCCE kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
Nagu WTF?

Mis kuradi kindlustusest SA jahud !? !? Sai näidatud inimesele autot ... ja ütles et läheb vaatab kahte autot veel.. tema juurest ära sõites oleks mingi taat mu auto koogiks sõitnud

Julgen kindlalt väita et ma saan ise selle auto eest müües rohkem raha kui nende mazdade keskmine summa tuleks kui mahakandmisele peaks minema...

Sinu loogika järgi oleks pidanud ostja pakutud summa tagasi lükkama, sõitma auto koogiks ja kindlustuselt raha võtma ?

Kas põed pohmakat või millest sul selline error on sisse ilmunud?

Martin

Ta ilmselt mõtles neid vanakesi siguliga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 19:32 

dellu kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
Reaalsus on ikkagi see, et ise peab nagu debiilik sõitma, et kogueag mingit enda kiusamist liikluses kohata.

Kelle kohta see nüüd käis :D? Kui minu, siis vaata see ei ole mul esimene kord sealt maalt Eestisse sõita, usun et oma korda 25+ on kindlasti käidud/tuldud Saksast. Lisaks viimased aastad olen ka Lätis võistlemas käinud. Eestis ei ole kindlasti maanteel selliseid kõrvalteelt ettekeeramisi nagu Lätis ja ma ei räägi mingi ulmekiiruega tulemisest, Leedu-Läti alati 99 km/h GPS järgi lasknud. Poolas väike kõikumine rohkem, mingi 99-105 äkki. Kiiremate korral loomulikult võib ju sabas tolkneda. Lihtsalt Lätis on see pea iga kord silma jäänud. Läti eeliseks on muidugi see, et möödasõite tehakse selliselt, et aeglasem tõmbab teeserva, vabalt võib tavalisel teel 4 rida olla. Kunagi mikrobussiga sai Lätis käidud, siis juht rääkis suisa kohati olevast 5st autost, see ei olla olnud kõige meeldivam tunne. Jah seda peab ka tunnistama, et Lätis on silma jäänud ka eest mitte kobivaid autosid, loomulikult Eesti numbrimärgiga. Võõras riigis võiks ikka kohaliku tava järgi kõrvale hoida, aga vähemalt paar korda on ikka konkreetselt joone peal sõidetud. Eriti kehv on sellistest mööda saada Inglismaa autoga, sest ei näe isegi, kas vastu tuleb kedagi. Väheke otsida viitsiks, siis leiaks igasugu huvitavaid seiku, viimased aastad on kõik ilusti videos olemas enamuses teest.
Poola liiklus on jah omamoodi teema üldse, kes laseb vabalt +50 jne. Samas viimasel ajal on neid lendureid ikka oluliselt vähemaks jäänud, arvatavasti on trahvid karmistunud. Aastaid 5 tagasi näiteks oli +34 ametlikult natuke üle 20 euro, + 44 äkki 30 eurot. Selle sai üks Leedu numbritega Kreeklasest juht samal ajal. Eelmine kevad +30-40 ei mäletagi läks mitteametlikult 40, ma tõesti arvasin et küla oli juba läbi. Vahetult enne küla lõppu passisid. Olin kuskil oma mõtetes õhtuks, sõber pärast veel küsis ka, et kas vastu tuleva auto vilgutamist siis ka ei näinud? Vastikult palav päev oli ka mai alguse kohta terve päeva olnud ja autol kliimat polnud.

Seal teeääred nii kõrged,et ma ei julge küll väga äärde tõmmata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 19:56 

Õigus jah, need läti möödasõidud 8) Eelmine aasta käisin miljon korda riia albertis öid mööda saatmas, ei tulnud meeldegi, nii loomulik tundus. Aga tõesti, huvitav millest selline asi neil tekkinud on? Jube mõnus on küll.

Aga täna juhtus sedasi, et võtsin tagumise stange tala ära ja üks poltidest jäi ringi käima. Sain selle värgi kuidagi küljest ära. Tala kinnitus on nö karpraud kus sees mutter mingi valemiga kinni. Too oli lahti tulnud millegipärast. Seda ma küll ette ei kujuta kuda tala tagasi kerekülge saan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2013 23:17 
Kasutaja avatar

Täna sai sierra ostetud, päris rahule võib jääda kui ülejäänuid vaadata mis müügis on 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 00:04 

Savukoll kirjutas:
Täna sai sierra ostetud, päris rahule võib jääda kui ülejäänuid vaadata mis müügis on 8)

Räägi lähemalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 09:52 

MartinD kirjutas:
Õigus jah, need läti möödasõidud 8) Eelmine aasta käisin miljon korda riia albertis öid mööda saatmas, ei tulnud meeldegi, nii loomulik tundus. Aga tõesti, huvitav millest selline asi neil tekkinud on? Jube mõnus on küll.

No millest ta ikka tekkinud on - tahad elada kaod eest! Eks ta umbes nagu naiste peksmisega - kui päris igapäev ei peksa, siis harjuvad ära...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 10:22 

Tõnis_S kirjutas:
MartinD kirjutas:

No millest ta ikka tekkinud on - tahad elada kaod eest! Eks ta umbes nagu naiste peksmisega - kui päris igapäev ei peksa, siis harjuvad ära...

Jaa muidugi :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 15:05 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:

Common good + enesealalhoiu instinkt+ lätlastel on seadustest rohkem poogen ja võtavad asja üldse tsillimalt. Mitte et kui seaduse järgi on mul õigus tee keskjoone ääres sõita, siis ma ilmtingimata pean seal sõitma, ülejäänud võivad end põlema panna. Oma asi kuidas mööda saavad.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 15:58 
Kasutaja avatar

täna hommikul põrkasin ehmatusega lae alla, nägin unes, et üritasin mingit siga suurt ämblikut tappa aga kui jala üles tõstsin, oli ämblik kadunud. Mäletan veel, et hakkasin püksisääri kloppima ja siis ärkasin :D üldse oli mingi kreisi uni. Mingi vana rekka (selle põrandalt ämblik tuligi), minu vend ja tollel olid kaks koera, üks tige, teine normaalne. HAIGE.

Peaks vist laskma hulluarstil endale pähe vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2013 16:18 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
MartinD kirjutas:

Common good + enesealalhoiu instinkt+ lätlastel on seadustest rohkem poogen ja võtavad asja üldse tsillimalt. Mitte et kui seaduse järgi on mul õigus tee keskjoone ääres sõita, siis ma ilmtingimata pean seal sõitma, ülejäänud võivad end põlema panna. Oma asi kuidas mööda saavad.

Ise sõidan küll üldjuhul tee keskel.
Siis jääb ära see nina ette reastumine näiteks kaherealisel teel, ning võimalus millelegi otsa sõita mis tee ääres on ka väiksem.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis