Tänaseks siis kas nuka või vändaandur. Igatahes vändaandur on küll kõva nimi juba. Homme "tilguti" külge ja vaatab kas näitab, kuigi öeldi, et ei pruudi näidata selle mootori puhul seda viga. Täna sõites suri oma neli korda välja. Välja sureb just siis kui sidur alla panna ja pöörded peaks tühikäigupööretele kukkuma. Mul aga kukuvad nad nii alla, et mootor sureb välja. Vahepeal aga 200rpmi pealt suudab siiski üles puhkuda ja jääb käima kenasti. Kuigi jeeli-jeeli on see värk. lammarist saaks anduri 30e eest uue. Õnneks see homme kolmeni lahti ja saab ära testida. Muidu liigub ilusti, jõukontrolli maha kakkudes sai ka kolmandaga kenasti ketsi lasta kuid esiveoline nagu ta on siis esiotsa kukub liigutama nagu veerpalu klassika stiilis ( Loe: Rööbastes kukub lõhkuma ) Kässer on ka nüüd omadega lõppenud. Tuleb esmalt uued tagumised kettad ja klotsid soetada, muidugist ostes öeldi, et need on seismisest.

Kuigi ma pole näind autot mille tagumised klotsid seistes nii nutuseks lähevad. Hetkel katsun ka 16 plekid alla leida, need 18 veljed müün maha. Kui kevadel veel alles siis soetangi mingi 16 valud alla.
Välimus jääb sama inetu nagu ta siiani on olnud, Sest olen kohtanud päris mitut foorumis figureerivat isendit millede pildid siin on küll nagu muistendis kuid reaalselt on pillid suht kõverad plekiosas. Seega tiibu ma talveks uusi ei võta ja las nad olla. Lumi vast katab need haavad.