Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 22:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose
PostitusPostitatud: 15.11.2013 01:39 

karm pill! :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2013 22:23 
Kasutaja avatar

Oi Ryblik see oli hea nali :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 00:39 

ma ei saa ka aru- jube hästi läheb ikka töökojal, et taolist reklaami teha endale koguaeg nagu ryblik teeb. mitte, et ma kunagi sinna töökotta üldse võiksin sattuda aga ennem kõnniksin vist 20 kilti läbi tuisu ülesmäge kusagile mujale kui sellise suhtumisega koha uksest sisse astuksin. on mis jutud omavahel ajada aga avalikult reklaamida igas postis seda ei ole ju tegelikult väga nutikas...

KA on muidugi eluaeg kiiksuga masin tundunud- ostma ei tormaks aga kui kusagilt saab siis mäest alla ikak ei lükkaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 00:49 
Kasutaja avatar

Oleks ryblik siis firma omanik, et sellist reklaami teha aga omaenda väidetavale sõbrale keerab ju käkki sellega. Palju õnne igatahes.

Ford aga sõidab endiselt ilma probleemideta, noh latt lekib aga see ise ei kao nagunii kuhugi :D

Nüüdseks siis sõidetud temaga nõks üle 500km ja mina olen ikkagi positiivselt üllatunud selles autos :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 02:07 
Kasutaja avatar

Nüüd siis olemas ka 14" talverehvid Ka jaoks :D Lähevad alla mu perverssete velgedega mis eelmine talv volvo all olid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 02:12 

Vastab tõele see rybliku jutt mis su autoga tegi või lihtsalt luiskab jälle?
Mõnda 2.0zeteci või puma 1.7 zeteci pole mõelnud vahele istuda nagu seda volvoga tegid? Kas praegune mootor mis peal on ka tegemist zeteciga? Kui on, siis peaks suht üks ühele mõni kangem zetec peale istuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 05:11 

Kui rübliku jutt tõele vastab, siis soovitan sellel inimesel soojalt mitte edasi paljuneda. Cmon, mulle ka ei meeldi Joeli auto valik, aga fakk, ta ei sunni sind selle rooli ju. Jääb vaikselt mulje nagu oleksid väike plikatirts, kes teise poisi tähelepanu tahab, midavittu mees, võta kokku end.
Ok, on sinu garaaž vms. aga hetkel nagu aru saan üürib/rendib seda mingi firma, kes seal teenust pakub, antud firma omaniku määrata mis autod seal ette pargitud on (kui just ei ole lepingus eraldi klauslit, mida ma väga ei usu, samas sinu debiilset suhtumist hetkel foorumi kaudu aimates mitte ilmvõimatuks ei pea).
Ning veel enam, kui tõesti nö. sisenesite ilma omaniku loata tema sõidukisse ja transportisite selle mujale kohta, siis on tegemist auto vargusega - jah, ka auto liigutamine ilma loata mõnikümmend meetrit klassifitseerub ärandamise alla.

Loodan, et see jutt tõele ei vasta, kuid siiski, cmon, oled vist selle foorumi kõige suurem sitapea, st. siin igasuguseid olnud, mooner oma ibaga, mina oma feilidega ja veel ja veel, aga sa oled ikka eriline debiilik.

Muidu, teemasse ka - talveks veits madalamask ka läheb või mingi flantsi teema? Muidu istub päris koopas ju :) Või tuleb velgedele mingi eriti debiilne värvilahendus.
St. olen aru saanud, et antud auto mõte ongi inimesi nö. vastukarva hõõruda, aga siis võiks ju veljevärv vms. ka vastav olla? :)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 09:49 
Kasutaja avatar

+1

ryblik on jumal,tema ütleb kus keegi parkida võib:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 10:15 
Kasutaja avatar

ryblik1 kirjutas:
mõtetu loba

Karm vend oled, kunagi võtsin su postitusi isegi tõsiselt.

Värv annab palju juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 10:18 
Kasutaja avatar

Eks see jutt vastab tõele jah.. ma ei tea kui palju seal seda jalaga ukse lahti löömist oli, aga kui oli siis ta saab oma palju haibitud rekordile varsti keretöid tegema hakata.

Aga ei mingit madaldust või flantsi ei tule siia. Mingit debiilset veljevärvi siia ka ei tule.. :D See las jääda igasugu kahtlaste wannabe lowliferite pärusmaale.

Lähevad alla NEED veljed. Kuna neid värvinud pole vahepeal siis on nad endiselt mustad ja jäävadki selliseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 12:33 
Kasutaja avatar

Mida rohkem seda autot vaatan,seda vähem jubedam ta tundub,natukene vaeva nähes saaks päris vahva pisikese raketi :)

rybliku näol on tegu ühe jobuga,kes inimestele foorumis närvi käib lihtsalt.Kui eeltoodud tegevust ta teeks mulle või kellegile lähedasele,siis vääriks ta ühte korralikku lõuaringi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 12:43 
Kasutaja avatar

KertP kirjutas:
Mida rohkem seda autot vaatan,seda vähem jubedam ta tundub,natukene vaeva nähes saaks päris vahva pisikese raketi :)

rybliku näol on tegu ühe jobuga,kes inimestele foorumis närvi käib lihtsalt.Kui eeltoodud tegevust ta teeks mulle või kellegile lähedasele,siis vääriks ta ühte korralikku lõuaringi.

Kui see on see Kert siis Talverallil näeme rsk! :D Kui mitte siis praali omaette.
Te pole sellele mölinale Joeli puhul üldse pihta saanudki.

Mehel on nagu oskusi tulemas kuid tegeleb mingi mõttetu pa.aga. Võiks ennast kokku võtta ja tegeleda nalja tegemise asemel hoopis enda ülesse töötamise ja tõsiseltvõetavaks tegemisega. Seniks kuni mingi juraga tegeleb jääbki ta kängu. Potensiaali on aga konstruktiivsust mitte. Torgin tagant ehk saab asja.

A btw: Omanik peab ise oma auto eest hoolitsema et see ei satuks võõraste isikute mõju alla. Kui ise ukse lukust lahti jätab ja võtmed ette ning keegi sellega sõitma läheb siis on see omaniku hooletus :D Tarkpead! Ärandamisel ja hooletusel on vaks vahet.

Töökoja mõistes ongi see et pole vaja seda teha nagu suvel ja ka muul ajal tehti. Joel ja kompanii töö: Golf teeääres katusele keerata ja mingi värviga mingi jura küljele kirjutada. See kiri oli Oü Autosemu seal. SEE ei ole reklaam ühele töökojale. See kuidas tehakse töökoja ette autodest ja poolikutest autodest surnuaed SEE ei ole reklaam. SEE kuidas töökojas see seisab mingi bemar üle poole aasta külili ja p..k koguneb ümber see ei ole reklaam.
Kogu selle asja vastu ma sõdingi. ET oleks kord ja ORDNUNG. Tänaseks olen suutnud paika panna ruume jagades püsiks kord mis kippus seal käest minema.

Joel ära võta töökoja mõistes rohkem sõna sest sa ei tea mis on kord ja viisakus! Sa ei oska isegi tööriistu ju puhtana ja korras hoida.
Mina sellist tööle ei võtaks. Mina võtan tööle sellise kes hoiab töö ja olmeruumid puhtana. Kes hoolitseb tööandja vara eest ja kokkuhoidlikuse eest. SEDA aga pole suurem enamik neid tatilutusid kes siin lõugu laiutab.

Minu poolel on töökoja ees kord olemas ja tuttavad saavad läbi astudes alati oma auto parkida, mida aga ei saa öelda selle nö Joeli tööandja kohta. Seal romula pigem kasvab. Selle tõttu on ka teema et kuna pooled on jagatud siis igasugu jurasid suured lõuapoolikud minu akna alla ei pane. :D Järgmine kord tuled siis pargid oma KAh auto sinna kuskile romula poolele samuti ka kodanik nurgatagune oma audiga. Tulete teise mehe juurde siis pargite tema poolele. Ma ei hakka ometi märke välja panema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 13:18 
Kasutaja avatar

Tarkpea, since when kõnnitee sulle kuulub :lol Mingeid võtmeid autol ees ei olnud ja hea on, muidu oleks auto ilmselt kuusakoski platsilt leidnud. :evil:

See mida mina ehitan ei ole ka absoluutselt sinu asi. Tahan ja tegelen oma juraga, siin ja mujal foorumites on palju inimesi kes mind ei salli ja kes minu ehituste mõttest aru ei saa, aga nemad ei tegele sellise lollusega nagu minu teema läbustamine.

Tegelt ma ei viitsi su möla siit lugeda enam, päris ausalt. Mina ei käi sinu rümakate teemades läbustamas su töötegemise kohta ja oleks ilus kui sa ka selle jura lõpetaks.

Tegelt oleks jumala ilus kui mõni mode seda paska siit ära kustutaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 16:32 

Ryblik on ju maailmaparandaja, tahab Joeli "õigele teele" utsitada. :)

Ei, aga tegelt, kui kasulik tahad olla, tõmba ##### siit teemast palun, säilita mingisugunegi pisitillukenegi väärikus, sest hetkel oled sa end nii debiilikuna näidanud, et isegi kui Joel selle Fordi geyroosaks võõpaks, võetakse teda tõsisemalt kui sind.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 16:44 
Kasutaja avatar

See on avalik ruum ja lugejatel on õigus teada missugust töökultuuri millistes tingimustes keegi viljeleb.

Alati kui tundub, et nüüd on lagi käes...

Auto on muidugi... väike :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis