Kui rübliku jutt tõele vastab, siis soovitan sellel inimesel soojalt mitte edasi paljuneda. Cmon, mulle ka ei meeldi Joeli auto valik, aga fakk, ta ei sunni sind selle rooli ju. Jääb vaikselt mulje nagu oleksid väike plikatirts, kes teise poisi tähelepanu tahab, midavittu mees, võta kokku end.
Ok, on sinu garaaž vms. aga hetkel nagu aru saan üürib/rendib seda mingi firma, kes seal teenust pakub, antud firma omaniku määrata mis autod seal ette pargitud on (kui just ei ole lepingus eraldi klauslit, mida ma väga ei usu, samas sinu debiilset suhtumist hetkel foorumi kaudu aimates mitte ilmvõimatuks ei pea).
Ning veel enam, kui tõesti nö. sisenesite ilma omaniku loata tema sõidukisse ja transportisite selle mujale kohta, siis on tegemist auto vargusega - jah, ka auto liigutamine ilma loata mõnikümmend meetrit klassifitseerub ärandamise alla.
Loodan, et see jutt tõele ei vasta, kuid siiski, cmon, oled vist selle foorumi kõige suurem sitapea, st. siin igasuguseid olnud, mooner oma ibaga, mina oma feilidega ja veel ja veel, aga sa oled ikka eriline
debiilik.
Muidu, teemasse ka - talveks veits madalamask ka läheb või mingi flantsi teema? Muidu istub päris koopas ju

Või tuleb velgedele mingi eriti debiilne värvilahendus.
St. olen aru saanud, et antud auto mõte ongi inimesi nö. vastukarva hõõruda, aga siis võiks ju veljevärv vms. ka vastav olla?