Six-Fo kirjutas:
Meid tehakse nii või naa lühikese ajaga põrmuks kui see peaks kunagi juhtuma. Me võime uhked oma kaitseväe üle olla aga reaalsus on et idas on ikka numbrid suuremad ning tehnika vägevam. Pole meil seda niinimetatud natot siis seljataga ega midagi, sest KUI meid rünnatakse siis ainult juhul kui lääs mingil põhjusel laiali on lagunend ning siis ei huvita olematu baltikum enam kedagi. See pole enam see vabadussõja aeg kus idast tuli ainult kari kaltsakaid GAZ AA peal kelle vastu meil isegi lootust oli. Tullakse tankide ja lennukitega ja asi saab enne läbi kui keegi arugi saab mis toimus.
Võite sellist arvamust põhikooli tasemeks nimetada aga meil kõigil on õigus oma arvamusele

edit: ja täpsustuseks et jah mul on teenistus veel läbimata, lähen suvel. Seega mu arvamus võibki täiesti pask ja vale mõnemeelest olla, eks ole näha kas kaitseväes käimine suudab mind piisavalt veenda oma riigikaitse võimekuses
Seal tundides räägitakse suht täpselt ära kuidas käib sõda, ei ole ta väga nii midagi, et saadetakse hunnik lennukeid ja asi ants. Sõjal on nn oma struktuur. Igaüks ikka lennukiga ei õpi sõitma, suurema tehnika jagaiaid on suhteliselt vähe, ntx piloote. Kõik arvestatekse välja kuidas ikka kõige vähem kaotusi on, mitte kuidas jupp maad kiiremini kätte saaks. Ega ei lennata päris mees mehele, vaid üritatakse kaotada ennem tagalaid jne jne.
Ise ma ei arva midagi, kas tuleb NATO või mitte. See riikide vaheline poliitika mind suht ei koti, peaasi, et saaks ma igahommik oma kohvi kätte ja reede viina visata