shakawkaw kirjutas:
Corrado suht haruldaseks läinud viimasel ajal, pole päris ammu näinud ühtegi linnapeal.
No kas just haruldaseks aga vähe on neid liikvel küll.
Endiselt veel küsimus, et kas kellegil oleks vöimalust piiluda palju Eestis Corradosid arvel on ?
rosco kirjutas:
Peale keredetailide, mis seal siis kallis on? St keredetaile ei olegi saada uuena. Esiklaasi ja tulesid saab ainult vist.
Hobiautona viimased 3 aastat Corrado 1.8 PG Eaton M62 omanud ja hooldusosad suht soodsad ikka.
Ukselink läheb B3 passati oma. St ma panin passati tagumised lingid, et lukuaugud ära kaotada. Maksavad ala 6 eur tükk. Natuke nokitsemist oli ainult.
Miks uusi vaja üldse? Kui tüüpiline viga, et nö. striker arm katki? Siis sellele remontkomplekti saada.
G- laadur puhub ikka? Kui boosti kella pole, siis MFA-st saad kah rõhku vaadata hidden menus.
http://www.corrado-club.ca/forum/viewtopic.php?t=5374Lihtsalt esmamulje on jäänud, et kallimad kui teistel samaajastu autodel. Tuled on mul ka hetkel veel ümber viskamatta. St. kunde pool on Euroopa klaas ja juhipool Usa klaas. Kuid teised tuled olemas ja kui vöimalus tekib vahetan ära.
Herr Rosco oskate ehk Eatonist rohkem pajatada? Just nimelt laadurist endast. Järelturutoode? Originaali valikust miskit?
Kuna ise pole väga Corradode hingeeluga kursis siis hetkel veel aint kuulujuttudele tortunud kahjuks, ning neid arvestades ei pidanud Corrado jupid eriti kattuma.
Tänud! Linkide koha pealt olen nüüd natuke targem. Neid on hädasti vaja.
Laaduriga on lood sellised, et röhk oleks vaja üle mööta. Ja selgeks sai täna see, et eelmine omanik oli Cooleri üpris naljakalt paigaldanud. Seega sai see öieti uuesti kinnitused paika väänates öieti installitud. Kuid kus laaduri rõhku mööta saaks? Boosti kella ei ole kahjuks. Homme üritan MFA-st uurida asja.