Ja mu Vectra elab jälle .Reede õhtul nii kell 7 sai alustatud mootori vahetusega see tähendab doonori pealt mootor ,käimar ja esisilla pulgad minu Vectrale külge ,laupäeva õhtul kella seitsmeks auto sõitis .Oleks julgelt varem juba valmis jõudnud ,aga tore eelmine omanik oli ostnud kõige odavama ne sidurikorvi ja ei vist ei vaadanud mis autodele see sobib, nimelt oli ostnud omega sidurikorvi ,mis sobib kokku vana Getrag kastiga.Lappasime kõik kokku hakkame käivitama ja ainus mida kuulsime oli lihtsalt starteri plõks ,kahtlustasime massiühendusi kõik oli nii nagu peab ,seejärel sai erinevaid akusid proovitud ei midagi ,seejärel sai starter ise välja vahetud ikka ei midagi .Proovisime mootorit vända otsast ringi keerata ,aga mis ringi ei käi see ei saa ka käima minna ,siis sai selgeks ,et viga on siduri korvis .Sai siis käigukasti pool uuesti laiali tõmmatud ,käigukast eemale ,sillatala lahti jne kuna omega korv on paksem ,siis sealt hooratta juurest luugist niisama välja ei mahtunud ,teine sidurikorv asemele jälle kõik uuesti kokku võtit ja ta töötas .
Pilte jõudsime öösel ainult ühe teha

Doonorauto käimaril lendas survelaager mis lõpuks keevitas ennast käimari kahvliga kokku ,minu auto sidur lihtsalt sulas ülesse ,kuna mootor oli peal põhimõtteliselt lahti sain kohalt kuidagi esimese käiguga minema ,seejärel viienda sisse ja nii tuli ta sõbra juurde transportida kui kohale jõudsin ,siis kapoti alune ikka päris jõhkralt suitses ,nüüd käimarit lahti võttes sai näha mis sellest sidurist alles jäi
Paar sita kvaliteediga pilti veel lisaks