Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 20:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7039 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 470  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tuunitud autode kuulutused. Loe 1. posti kuidas pilti li
PostitusPostitatud: 26.12.2013 17:12 

Lahe teema, panen märgi maha!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2013 17:30 
Kasutaja avatar

Nüüd olen mina süüdi et Martin loll on ja idiootseid küsimusi esitab? Naljavend küll. Sul jäi Jõuluvanalt tellitud barbi saamata, et ennast foorumis välja elad?
Kingi endale tuub vaseliini ja topi see sisse endale.

Et sul lihtsam elada oleks, siis tegin sinu eest 2 nupuvajutust.
Teema: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=53792

Pilt: Pilt

ja auto nr: 311TDK

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2013 17:51 
Kasutaja avatar

SpikeBMW kirjutas:
mmclubCCE kirjutas:
SpikeBMW kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1448388&rhash=3237

Pilt

Kasutaja Vuchmann müüb!

Mis mõte selle numbri varjamisel on ??? O
Mida sa varjad auto numbrist, mis on Vihaste Tuvide kleepse täis ? :D

Martin

Miks sa seda minu käest küsid? Mina müün autot v? Kasutajanimi on postituses olemas. Otsi teema välja ja saad numbri teada. Või helista ja küsi?
Spike sa oled natukene rumal vist ,mulle tundub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2013 18:58 
Kasutaja avatar

Kui, siis hästi veidi...
:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2013 22:50 
Kasutaja avatar

Oot kas ma saan aru, et foorumis tekkivaid arutelu probleeme lahendate isegi telefoni teel üksteist sõimates? Tule taevas appi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2013 23:22 
Kasutaja avatar

Valesti saad aru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2013 23:32 
Kasutaja avatar

Ma olen olnud juba viimased 7a EMT lepinguline klient, arved ilusti makstud ja saan rääkida nii palju kui süda lustib.
Pole elu sees laenu võtnud, seega see ossiteema mind väga ei hirmuta. Kogun raha ja ostan sellise auto nagu meeldib.
Oma sõiduriistu siin perediisli foorumis ei kajasta, kuna võimsad pensukad siia ei sobi.

Mina soovin Sulle Martin edukat menstruatsiooni lõppu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 00:51 
Kasutaja avatar

siimk ma loodan et aasta 2014 toob sulle natukene laiemat maailmavaadet juurde ja sa saad aru et ma ei küsinud ei sinu, ega orabõmmi käest OTSE miks see number varjatud on vaid üldiselt miks seda tehakse... mis sellega saavutada tahetakse? kas foorum pole siis mitte enam koht kus asjade üle arutleda vaid ärapanna?
saan aru et kõik siinsed kasutajad on nii IT vennad, et löövad ARK päringusse sisse, vaadatakse kas kindlustus kehtib, kas on piiranguid peal ja kas ÜV kehtib... autot ostes ma loodan selle info kätte saada laias laastus omaniku tülitamata.
naabri Milvi seda tõepoolest ei tee, kuid auto millel on ees "kängururaud" ja täis kleebitud vihaseid tuvisid.. mis selle numbrivarjamisega saavutatakse? Saan aru kui sa müüd halli Avensist ja neid on tuhaneid ning sinna sisse on pandud ma ei tea mis ulme asju et vargapoisid ei saaks su ilgelt kõvast 2 din makist või ma ei tea mis võistlus subwoofritest teada aga ... niigi silmatorkav masin ja pildistatud kartuliga siis kus see point on ? (kartuliga pildistamist ma võrdlesin tänu sellele, et okei kui teeb mõni fotograaf su autost a´la kalendri pilte siis kaotatakse number ära kuna see rikub pildi üldmuljet, kuid ...)

nii nagu Kert ütles, ju on käsutamispiirang peal - voilaa ja oligi.. nii lihtne see ongi.

Ma ei viitsi nii mõttetusse diskusiooni üldse laskuda, polnud mu küsimus suunatud otseselt Renaulti omanikule - kahju et siin kõik isiklikult võetakse...

Nagu Tõstamaa vanasõna ütleb: "Ära võta südamesse, võta suhu" :)

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 00:55 

Mul tuttav varjab samamoodi ainult 1 põhjusega-et keegi vargile ei tuleks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 00:58 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Mul tuttav varjab samamoodi ainult 1 põhjusega-et keegi vargile ei tuleks. :D

No kui tõesti, on enamvähem hallimassi E39 näiteks, aga heli täistopitud siis ma varjaks ise ka .. aga kui sul on Renault 5, mida on sõitvaid kahe käe sõrmedel kokkulugeda ja lisaks veel Vihased Tuvid üle terve auto ja känguru rauad ees siis mis seal enam varjata on :D

No tõesti, polnud kellegile midagi isiklikult suunatud kuid no võta näpust :)

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 01:04 
Kasutaja avatar

Ses mõttes mmclubCCE, ei saa ka mina aru miks nr-i varjatakse.
Käisin eelmine nädal Harjurajoonis vaatamas 4 MB-d, hinnaklassis 3-4k. Ühel oli nr varjatud(kuulutuses ÜV olemas, tegelt mitte), üks onu ei tahtnud kohe mitte VIN koodi anda, lõpuks küll jagas, kuid siis selgus võõrandamis keeld.
Kahel olid paberid korras, aga kuulutusse oli unustatud mainida kere puudumine(w210 tüüpviga).

Siim

Edit:
JA täiesti jabur on helistada autokuulutuste peale, kui reaalne ostusoov/vajadus puudub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 01:07 
Kasutaja avatar

Üks variant on veel, igasugu maailmaparandajast "liikluspolitseinikke" on ka, kellega ei viitsiks ka väga diskussiooni astuda, kui talle näiteks ei meeldinud, et talle tunnike varem kuskil ette trügiti või mis iganes muu talle ei meeldi. Küll selliseid nähtuid, kes näiteks kanalis kõige vasakus reas alla 70 tiksuvad, kui tuledega korra taga märku annad, et "hallo, ärka üles", siis kukub veel pidurdama ka. Kui siis mööda ikka lipsad kuskilt ja korra ka pidurdad, siis läheb päris hulluks ära või siis kui mööda ära lähed kukub samamoodi taga vilgutama ja järsku ei ole ka +20 tema jaoks probleem ja elab sul taga. Mul kunagi olnud juhus, kus ühe portaali reklaamidega auto peale tuli kiri postkasti, et kas teate missugused töötajad teil töötavad ja mida nad liikluses korraldavad. Arvasin kohe mis case on ja mängisin murelikku bossi, kes soovib infot oma töötajate tegevuse kohta. No see muinasjutt oli ikka ulme mis sealt tuli. Kusjuures ette keeras tegelikult üldse tema kõrvaltänavalt ja siis hakkas ees veel m..ni mängima. Kui viimases vastuses kirjutasin, kuidas asi tegelikult oli ja kes ikka mida tegi, et tegelt olin ise roolis, siis oli vaikus :), ei ühtegi vastust enam.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 01:19 

no kuulutus millel numbrid lapiga kaetud või paintiga üle käidud ei ärata usaldust, mis selle üle üldse vaielda? järelikult mingi sitt küljes ja kõik.
nii muuseas naabri vasja vahib a24-s sinu 10k maksvat x5 millel kullakangiseif varuratta asemel ja suitsule minnes vaatab et oh, sama auto majaees lähen saan rikkaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 20:33 
Kasutaja avatar

Igal inimesel oma privaatsus, kuid käsutamis piirangutega autode puhul tekib küll küsimus, mida seal enam varjata on. Kas autoomanik loodab, et on nii hea müügimees? Ehk on hoopis nõus hüvitama minu kulud, kui kohapeal selgub, et autole on seatud piirang!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.12.2013 21:06 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Igal inimesel oma privaatsus, kuid käsutamis piirangutega autode puhul tekib küll küsimus, mida seal enam varjata on. Kas autoomanik loodab, et on nii hea müügimees? Ehk on hoopis nõus hüvitama minu kulud, kui kohapeal selgub, et autole on seatud piirang!?

kusjuures kunagi isegi saadud niimoodi kotti, ostetud viljandist audi coupe, millel võõrandamiskeeld peal ja see tuli ka välja alles viis päeva hiljem ARKis, muidugi oli aasta 2007 ka siis ja internet oli tume tähendus ARKkeskkonnas veel.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 7039 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 470  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis