siimk ma loodan et aasta 2014 toob sulle natukene laiemat maailmavaadet juurde ja sa saad aru et ma ei küsinud ei sinu, ega orabõmmi käest OTSE miks see number varjatud on vaid üldiselt miks seda tehakse... mis sellega saavutada tahetakse? kas foorum pole siis mitte enam koht kus asjade üle arutleda vaid ärapanna?
saan aru et kõik siinsed kasutajad on nii IT vennad, et löövad ARK päringusse sisse, vaadatakse kas kindlustus kehtib, kas on piiranguid peal ja kas ÜV kehtib... autot ostes ma loodan selle info kätte saada laias laastus omaniku tülitamata.
naabri Milvi seda tõepoolest ei tee, kuid auto millel on ees "kängururaud" ja täis kleebitud vihaseid tuvisid.. mis selle numbrivarjamisega saavutatakse? Saan aru kui sa müüd halli Avensist ja neid on tuhaneid ning sinna sisse on pandud ma ei tea mis ulme asju et vargapoisid ei saaks su ilgelt kõvast 2 din makist või ma ei tea mis võistlus subwoofritest teada aga ... niigi silmatorkav masin ja pildistatud kartuliga siis kus see point on ? (kartuliga pildistamist ma võrdlesin tänu sellele, et okei kui teeb mõni fotograaf su autost a´la kalendri pilte siis kaotatakse number ära kuna see rikub pildi üldmuljet, kuid ...)
nii nagu Kert ütles, ju on käsutamispiirang peal - voilaa ja oligi.. nii lihtne see ongi.
Ma ei viitsi nii mõttetusse diskusiooni üldse laskuda, polnud mu küsimus suunatud otseselt Renaulti omanikule - kahju et siin kõik isiklikult võetakse...
Nagu Tõstamaa vanasõna ütleb: "Ära võta südamesse, võta suhu"

Martin