Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 19:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 02.02.2014 00:03 

Tartus Hiinalinnas vägev aksioon käis. Üks tegerlinski sõitis pollarite eest mööda kõnniteid ja kände minema. Mitusada meetrit kõnniteed ja äärekivi, mendid järgi, raisk suurele teele majadevahelt välja sai. Eks homme kuuleb...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 10:36 
Kasutaja avatar

Sain täna siis teada et Fordi 4x4 tehnika/varuosade müüjad on täielikud idikad ja nende sõnadel kate puudub!
Kokkusattumus see olla ei saa, kuna viiest viis idikad, see selgitab nii mõndagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 20:18 
Kasutaja avatar

Foorumisse mingi uus tegelane ilmunud, kes enamuse auto müügi teemade all pakkub vahetuseks laptopi ja telefoni :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 21:09 

RustyZ kirjutas:
Xen0n kirjutas:
Ei tegelt, majas oli täna põleng ühes korteris ja eesti mentide käitumine paneb ikka hämmastama. Ühes trepikoja kortreis on põleng, siis "inimesi üheski trepikojas koju ei lase ja külmetage edasi rahvas" käitumine.
See teema http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=67723235

nende juhend ja ülesanded näevad ette, et vähimgi oht tuleb kõrvaldada. Kui maja ühest otsast põleb, on terve maja ohus. Oled sa käinud kunagi suitsusukelduse koolitusel? Seal pistetakse sind kõigepealt "ahju" kus jälgitakse tule levikut ja mis saab siis kui toast hapnik otsa saab ja mis saab siis kui korra hapniku juurde antakse. Istud seal täisvarustuses, higistad, tuli pea kohal, nina ees, igal pool. Seal näed, kui kiiresti võib see asi areneda ja enam ühest otsast põlevas majas viibida ei taha. Külmetus on ohutum kui vingumürgitus.

Lisaks veel, et sellist asja peaks otsustama üldse põlengu korral päästjad, mitte politsei (et kas tasub tuppa lasta majaelanikke).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:30 
C4V6
Kasutaja avatar

Kui palju olete teie näinud facebookis videosid stiilis "Tibu esimesed sammud"
Noo mul ikka viskab neid seinale kuna see vanus on selline, et mingi osa kaadrist saab lapsi. Aga mul tekib küsimus, et how fucking suur võimalus on, et sa just siis filmid enda last kui ta teeb esimesed sammud. Ma saan aru, et neid videosid oleks 1 vms. Aga kurja neid ikka on ja siis ma olen mõelnud,et kas need inimesed filmivad oma last 24/7 või see siiski on haiglane tähelepanu vajadus ?
Ma tahtsin sinna jõuda, et suht võigas on, et need attention whoreid - olgu nad siis mees või naistsoost on enda lapsi ära kasutama hakanud.
nendest "Tibu esimesed hambad" "tibu sai ühe kuuseks" "tibu sai kahe kuuseks" Tibu sai 4,5 kuuseks" "tibu nuttis" "tibul on palavik" ma ei hakka rääkimagi
Mul ei ole last, ma ei saa kobiseda tegelikult aga no fuckit, nii kuradi mõtlev indiviid ma olen küll, et ma ei hakkaks enda lapsest koguaeg mingit saasta üles panema. Mitte keegi peale enda pere ja võibolla tõesti lähimate sõprade ei taha näha mis su tibul jälle on.

Mulle kohe praegu tahab vägisi see paralleel tulla nende lastevanematega kes enda lapse kontole SMS laenu võtavad - just käis uudis läbi :D

Alati on võimalus panna unsubscribe või ära kustutada aga no ei ole halbade inimestega tegemist, lihtsalt õõh.... Sain ennast jälle välja elatud nagu mul siin vahel kombeks on.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:33 
Kasutaja avatar

Ongi,hoidku omale enda perevideod....Neid saab ka peresiseselt jagada kui nii kohutav isu üles laadida on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:33 
Site Admin
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:37 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Noo mul ikka viskab neid seinale kuna see vanus on selline, et mingi osa kaadrist saab lapsi. Aga mul tekib küsimus, et how fucking suur võimalus on, et sa just siis filmid enda last kui ta teeb esimesed sammud. Ma saan aru, et neid videosid oleks 1 vms. Aga kurja neid ikka on ja siis ma olen mõelnud,et kas need inimesed filmivad oma last 24/7 või see siiski on haiglane tähelepanu vajadus ?
Ma tahtsin sinna jõuda, et suht võigas on, et need attention whoreid - olgu nad siis mees või naistsoost on enda lapsi ära kasutama hakanud.
nendest "Tibu esimesed hambad" "tibu sai ühe kuuseks" "tibu sai kahe kuuseks" Tibu sai 4,5 kuuseks" "tibu nuttis" "tibul on palavik" ma ei hakka rääkimagi
Mul ei ole last, ma ei saa kobiseda tegelikult aga no fuckit, nii kuradi mõtlev indiviid ma olen küll, et ma ei hakkaks enda lapsest koguaeg mingit saasta üles panema. Mitte keegi peale enda pere ja võibolla tõesti lähimate sõprade ei taha näha mis su tibul jälle on.

Mulle kohe praegu tahab vägisi see paralleel tulla nende lastevanematega kes enda lapse kontole SMS laenu võtavad - just käis uudis läbi :D

Alati on võimalus panna unsubscribe või ära kustutada aga no ei ole halbade inimestega tegemist, lihtsalt õõh.... Sain ennast jälle välja elatud nagu mul siin vahel kombeks on.

Nad vist arvavad et see on nii suur sündmus et kõik tahavad seda näha. Sellepeale ei mõelda vist et teistel inimestel on sügavalt poogen nende tittedest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:38 

Pluss üks Tanel...
Endal sündis ka kuu tagasi laps ja ütlesin kohe ära naisele et mingeid krdi jamasid FB`sse toppima ei hakka....(tegelikult polegi näinud et ta midagi haiglast oleks pannud sinna üldse)
oksele ajab see asi...
ma olen tuimalt sõbralist tühjendanud kes ikka silma jääb mingi pasa postitamisega..
varsti vist üksi seal kommuunis :D :D :D
P.S. Olime haiglas alles ja laps just sündinud, paar inimest olid saanud kõned et kõik ok jne, eks sellised uudised levivad ikka nagu kulutuli.
Paar minutit hiljem oli FB`s naise lehel esimene õnnesoov mingi 12aastase tati poolt :kill
Tõmmasin kõne ja käskisin maha võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:47 
Kasutaja avatar

Pahh1 kirjutas:
ma olen tuimalt sõbralist tühjendanud kes ikka silma jääb mingi pasa postitamisega..

Nahujaa mina siis veel olen :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:49 

Õnneks sinu "pask" on enamus tagamõttega:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:51 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
.

Olen 2 korda kirjutanud mällis peaga mingitele "tädidele" kes on mu sõbralistis,et i do not care,et sitaauguni juba selles,et esimene sitajunn ja esimene potil käik jne,. Sain normaalselt sõimata,et ma ei hooli :D Täispeaga tundus kena idee olevat,et hakkan panema kõike mida ma tervepeäv läbi teen sellel päeval esimest korda FBsse( hommikune kusi/sittumine, taaraviimine, lume rookimine jne) aga kaine peaga ei tahtnud nende tasemele langeda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:55 
Site Admin
Kasutaja avatar

Samas on inimesi kes ainult lastepiltide pärast fb-s käivadki :D Üks töökaaslane kustutas mu paar aastat tagasi sõbralistist, kuna panin paar korda nädalas loodus- ja ööpilte üles. :D Põhjenduseks ütles et mu pilte on kõik kohad täis ja tal jäävad tuttavate laste sünnid teadmata ja nägemata :D :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 22:59 

Mul lendavad tuimalt unsubscribed peale kõigile kes mingigi tite pildi üles paneb. Jääb inimene sõbralisti alles ja mina ei pea inimese edasisi postitusi nägema, kõik rahul. (seetõttu vist ongi mul facebookis kolevaikne koguaeg, poolte uudised välja lülitand :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 23:04 
Kasutaja avatar

Korralikud titevihkajad siin.
Ah see sai lapse ja see sai,mingi täitsa haige. Endal kunagi tuleb siis suud kinni kohe :D
Lihtsalt räägin enda tuttavate põhjal :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis