Kui palju olete teie näinud facebookis videosid stiilis "Tibu esimesed sammud"
Noo mul ikka viskab neid seinale kuna see vanus on selline, et mingi osa kaadrist saab lapsi. Aga mul tekib küsimus, et how fucking suur võimalus on, et sa just siis filmid enda last kui ta teeb esimesed sammud. Ma saan aru, et neid videosid oleks 1 vms. Aga kurja neid ikka on ja siis ma olen mõelnud,et kas need inimesed filmivad oma last 24/7 või see siiski on haiglane tähelepanu vajadus ?
Ma tahtsin sinna jõuda, et suht võigas on, et need attention whoreid - olgu nad siis mees või naistsoost on enda lapsi ära kasutama hakanud.
nendest "Tibu esimesed hambad" "tibu sai ühe kuuseks" "tibu sai kahe kuuseks" Tibu sai 4,5 kuuseks" "tibu nuttis" "tibul on palavik" ma ei hakka rääkimagi
Mul ei ole last, ma ei saa kobiseda tegelikult aga no fuckit, nii kuradi mõtlev indiviid ma olen küll, et ma ei hakkaks enda lapsest koguaeg mingit saasta üles panema. Mitte keegi peale enda pere ja võibolla tõesti lähimate sõprade ei taha näha mis su tibul jälle on.
Mulle kohe praegu tahab vägisi see paralleel tulla nende lastevanematega kes enda lapse kontole SMS laenu võtavad - just käis uudis läbi

Alati on võimalus panna unsubscribe või ära kustutada aga no ei ole halbade inimestega tegemist, lihtsalt õõh.... Sain ennast jälle välja elatud nagu mul siin vahel kombeks on.