Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 22:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 04.02.2014 16:05 

Japsidel ongi kallid jupid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 16:06 
Kasutaja avatar

Eile õhtul viie ajal liikus mingi riigiboss Pärnu poole.Meeletu discotulede mölluga.Sinised ja punased ja maeiteamis värvi vilkurid sähvisid, ühest esimesest politseiautost oli miilits poolest kerest aknast väljas ja vehkis pulgakommiga.Põhimõtteliset suruti teised autod teelt välja.Ühel tõmbas auto peaaegu risti selles teeäärses pasas.No nahh on vaja 4 relisel terve tee tühjaks teha?Härrad ei olnud mingi kruiisilaevaga ju selles eskordis.Laus idiootsus mu arust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 16:53 

R-go kirjutas:
Eile õhtul viie ajal liikus mingi riigiboss Pärnu poole.Meeletu discotulede mölluga.Sinised ja punased ja maeiteamis värvi vilkurid sähvisid, ühest esimesest politseiautost oli miilits poolest kerest aknast väljas ja vehkis pulgakommiga.Põhimõtteliset suruti teised autod teelt välja.Ühel tõmbas auto peaaegu risti selles teeäärses pasas.No nahh on vaja 4 relisel terve tee tühjaks teha?Härrad ei olnud mingi kruiisilaevaga ju selles eskordis.Laus idiootsus mu arust.

See vast http://laanlane.ee/article/homme-haapsa ... rey-levine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 16:57 
Kasutaja avatar

Mina lahendasin ainult internetis teste. Antud autokoolil on enda õppematerjalid koostatud. Seal tehes oli lõpus juba 60 küsimuse peale 0 või 1 viga. 60 küsimuse vastamiseks läks kh mingi 10 minutit, Linnukeste panemise vaev ainult. Aga ARKi eksamil olid mõned imelikud küsimused, kus pidid mõtlema, kas peab vastama nii nagu reaalses elus toimiks või niimoodi nagu ARK tahab, et Sa vastaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 17:44 
Kasutaja avatar

Otsisin 2 kuud ässa diiliga üürikat, lõpuks eile õnn tärgatas ja leidsin täpselt selle mida tahtsin.
Lisaboonusena uues majas ja töökohast 400m kaugusel :rokib

EDIT:

KOMMENTAARIDEKS:

hind kuni milleni otsisin oli 350 eur + kommunaalid.
1) Pärnu mnt Vineeri peatuses korter 260 euri, vaipmaas ja slaavi tapeediga, köök oli viimati uuendust näinud aastal enne kristust. - otse omanikult. poolteist tuba (suur elutuba ja natukene varjatud magamistoaga)

2) Korter Endla tn Jazzi automaatpesu vastas, 290 eur ( 2 toaline tühjad seinad, ent parkett maas ja köök värskelt korda tehtud ) - ära jäi kuna naeruväärne kommunaalide tasu mis suvel 100 + elekter, talvel 200 + elekter - Läbi maakleri

3) Kuna otsustasin jonnida siis sain 350 euriga Pärnu mnt valgesse majja, tankla kõrval möbleeritud korteri, ehitatud 2006a, kommunaalid talvel ~130 eurikut, suvel ~50 eurikut. - otse omanikult

LISA 2 : maaklerid ka kuradi ahneks läinud, rääkimata sellest et ma ise lappan neid kuulutusi ja otsin siis maakler ja omanik arvavad et mina peaksin maksma nüüd maakleri aja ja kulud kinni. Kuna nad seda tahavad juba ametlikult saada siis lisavad sellele ka käibemaksu. Jonnida ka ei julgenud, sest ütlevad et aga mul on järjekorras 10 inimest kes selle taovad silma pilgutamata kinni. Võrdluseks võiks umbes sama asja tuua et panen auto komisjonimüüki kuhugi müügiplatsi, ARKis diiliks läheb ütlen uuele omanikule et tao nüüd autoplatsile minu osa ka kinni.

F*cking rahul igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 18:15 
Kasutaja avatar

Alati vähemalt tasub proovida see puuk sealt vahelt välja kangutada, nagu neid muidusööjaid-vahemehi igalpool vähe oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 18:26 

ise oli ühe korteriga nii, et omanik näitas jms ja siis pärast mingi maakler helistas et omanik kaalub korteri teile andmist blabla ja pärast peate maksma ka maakleritasu, lol wut

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 18:50 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:

Helsinkis pandi terve kiirtee kinni mingist kohast alates, kui usa asepresident Joe Bidden vms. külas käis. Helikopter oli ka välja toodud patrullima veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 18:57 

Martin.V kirjutas:
Otsisin 2 kuud ässa diiliga üürikat, lõpuks eile õnn tärgatas ja leidsin täpselt selle mida tahtsin.
Lisaboonusena uues majas ja töökohast 400m kaugusel :rokib

EDIT:

KOMMENTAARIDEKS:

hind kuni milleni otsisin oli 350 eur + kommunaalid.
1) Pärnu mnt Vineeri peatuses korter 260 euri, vaipmaas ja slaavi tapeediga, köök oli viimati uuendust näinud aastal enne kristust. - otse omanikult. poolteist tuba (suur elutuba ja natukene varjatud magamistoaga)

2) Korter Endla tn Jazzi automaatpesu vastas, 290 eur ( 2 toaline tühjad seinad, ent parkett maas ja köök värskelt korda tehtud ) - ära jäi kuna naeruväärne kommunaalide tasu mis suvel 100 + elekter, talvel 200 + elekter - Läbi maakleri

3) Kuna otsustasin jonnida siis sain 350 euriga Pärnu mnt valgesse majja, tankla kõrval möbleeritud korteri, ehitatud 2006a, kommunaalid talvel ~130 eurikut, suvel ~50 eurikut. - otse omanikult

LISA 2 : maaklerid ka kuradi ahneks läinud, rääkimata sellest et ma ise lappan neid kuulutusi ja otsin siis maakler ja omanik arvavad et mina peaksin maksma nüüd maakleri aja ja kulud kinni. Kuna nad seda tahavad juba ametlikult saada siis lisavad sellele ka käibemaksu. Jonnida ka ei julgenud, sest ütlevad et aga mul on järjekorras 10 inimest kes selle taovad silma pilgutamata kinni. Võrdluseks võiks umbes sama asja tuua et panen auto komisjonimüüki kuhugi müügiplatsi, ARKis diiliks läheb ütlen uuele omanikule et tao nüüd autoplatsile minu osa ka kinni.

F*cking rahul igatahes.

Endal tuleb lähikuudel sama asi ette võtta. Tahaks ikkagi kuhugi kesklinna kanti, muidu läheb järvele tööle minekuks jõhkram aeg.
Olen juba arvestanud sellega, et ilmselt tuleb maakleritasu ka välja käia, Tallinnas on üsna vähe kortereid otse omanikult. Ja kui on, siis on hind jõhker.
Kuna sul lugu seljataga, siis mis saitidelt kõige kasulikum vaadata on? Peale city24 ja kv vist väga polegi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 19:37 

Palju sellel 350 eurisel üürikal tagatist taheti? 2 kuu üür või rohkem?
Maakler tuleks igaljuhul üle lasta. Niisma tahavad pappi imeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 19:44 

See käibemaksu sinna lisamine on puht debiilsus. Reaalsuses peaks olema nii et maksad selle maakleritasu ja nemad maksavad sealt makse kuna nende tulu. Netis palju infi. Nahaale on rämedalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 19:46 
Kasutaja avatar

Kõige rohkem kammisin läbi igasuguseid FB kommuune ja muidugi city24.ee, yyr.ee(siit ei ole kunagi midagi head tulemas, kuna seal pooled kuulutavad ilma piltideta :D), kv.ee. Viimasepuhul on abiks app, mis oli androidi peale downloaditav (ehk ka muuudele platvormidele? Ei tea, testige.) - nii nagu minu kriteeriumile midagi laekus hakkas kohe taskus siristama ja kõne peale - lõpuks nii siis see õige välja tuligi tänu paarikümne sekundilisele viivitusele. Aga tänu sellele on ka konkurents päris tihe (sõida autoga kraavi või viska toru hargile, jäta kliendiga suhtlemine pooleli - viimane mul oligi käsil kui telefon taskus sirises ja sain aru mida ta mulle karjub :D)

Rusty: Maakleri võiks üldse kinnimaksta omanik, kes otsib endale sinna üürniku, kuna maakler peaks talle tagama sinna korraliku üürilise jne.
Hetkeseis on hoopis see, et üürnik maksab omaniku laiskuse kinni, maakler ei garanteeri talle midagi ja kes korteri saab on omaniku otsus lõpuks.

Siin kohal tahaks tuua võrdluse, nö. firmad kes korraldavad töökohtadele konkursi - nad sõeluvad umbes 40 taotleja pealt välja viimase top5, kes saadetakse siis firmasse viimaseid faase läbima, lõpuks otsustatakse kes sealt töö saab. Juhul kui värvatu ei läbi katseaega või saab hakkama muu jamaga maksab konkursikorraldanud firma trahvi (St. nad garanteerivad firmale, et väljasõelutud 5 inimest on seda kohta väärt ja parimad taotlejate hulgas, sama võiks ju kehtida ka maaklerite puhul ?? - st viimane informatsioon toetub ainult tuttavakäest kuuldud võrdlusel.)

Koguselle kammajaa peale sattusin ainult ühe korraliku maakleri peale, kes ütles et kuna ma olin teine helistaja, siis ma näen teisena ka seda korterit. Ehk korralik järjekord. Kahjuks või õnneks ma jõudsin selle praeguse enne leida ja seda maaklerit näost näkku ma lõpuks ei näinudki.

Viimati muutis Martin.V, 04.02.2014 19:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 19:49 
Kasutaja avatar

Tegelikult peabki maakleri omanik maksma, aga nahhaalselt lükatakse see üürija kanda. Riigil pole musklit, et seda garanteerida, kinnisvarafirmadel puudub tahe. Samamoodi peaks omanikud üüritulu tuludesse kandma ja makse maksma selle peale aga seda teevad väga vähesed. (nt. minu korteriomanik)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 20:32 
Kasutaja avatar

Kui panna üles kuulutus ja kirjutada juurde, et otse omanikult, siis lisaks üürilistele hakkavad helistama ka maaklerid, kes ennast lahkesti vahendajateks pakuvad. Jõhkralt kavalad küll omaarust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2014 20:38 
Kasutaja avatar

Hea ju kui helistavad. Saad pikalt saata. Osad võtavad lihtsalt tuimalt pildid ja teksti ning panevad oma nime all ülesse. Kui leiavad tahtja siis helistavad omanikule "Tere, mul on sulle üüriline".

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis