Kõige rohkem kammisin läbi igasuguseid FB kommuune ja muidugi city24.ee, yyr.ee(siit ei ole kunagi midagi head tulemas, kuna seal pooled kuulutavad ilma piltideta

), kv.ee. Viimasepuhul on abiks app, mis oli androidi peale downloaditav (ehk ka muuudele platvormidele? Ei tea, testige.) - nii nagu minu kriteeriumile midagi laekus hakkas kohe taskus siristama ja kõne peale - lõpuks nii siis see õige välja tuligi tänu paarikümne sekundilisele viivitusele. Aga tänu sellele on ka konkurents päris tihe (sõida autoga kraavi või viska toru hargile, jäta kliendiga suhtlemine pooleli - viimane mul oligi käsil kui telefon taskus sirises ja sain aru mida ta mulle karjub

)
Rusty: Maakleri võiks üldse kinnimaksta omanik, kes otsib endale sinna üürniku, kuna maakler peaks talle tagama sinna korraliku üürilise jne.
Hetkeseis on hoopis see, et üürnik maksab omaniku laiskuse kinni, maakler ei garanteeri talle midagi ja kes korteri saab on omaniku otsus lõpuks.
Siin kohal tahaks tuua võrdluse, nö. firmad kes korraldavad töökohtadele konkursi - nad sõeluvad umbes 40 taotleja pealt välja viimase top5, kes saadetakse siis firmasse viimaseid faase läbima, lõpuks otsustatakse kes sealt töö saab. Juhul kui värvatu ei läbi katseaega või saab hakkama muu jamaga maksab konkursikorraldanud firma trahvi (St. nad garanteerivad firmale, et väljasõelutud 5 inimest on seda kohta väärt ja parimad taotlejate hulgas, sama võiks ju kehtida ka maaklerite puhul ?? - st viimane informatsioon toetub ainult tuttavakäest kuuldud võrdlusel.)
Koguselle kammajaa peale sattusin ainult ühe korraliku maakleri peale, kes ütles et kuna ma olin teine helistaja, siis ma näen teisena ka seda korterit. Ehk korralik järjekord. Kahjuks või õnneks ma jõudsin selle praeguse enne leida ja seda maaklerit näost näkku ma lõpuks ei näinudki.