MrIroonia kirjutas:
Ma astusin eile "uuest" Vesiväravast läbi. Tellisin ette burgeri. Ebameeldiv üllatus oli see, et telefonile vastas mingi vene neiu, kelle keel oli väga puine.
Teine üllatus oli see, et sellel putkal pole enam mitte mingisugust järjekorda. Kohale jõudes ja seal burksi süües oli tervelt 1 inimene peale minu veel.
Kolmandaks pole enam seda fiilingut.
Neljandaks- ma ei tea, kas see on taotluslik või mitte, aga burgerisai on jube krõbe ja pudisev. Tindub justkui serveeritakse vana saiaga burgerit? Värske sai ei pudise sedamoodi..
Viiendaks ei taipa ma, kas on burger väiksemaks jäänud või pannakse sinna vahele vähem manti ja kastet, aga burgeri lõpp ei ligunenud läbi, nagu enamikes kohtades burgeriga juhtub. Samas võib selle ka vana saia süüks ajada- läks lihtsalt veidi pehmeks.
Ootan huviga BurgerFactory avamist. Siis on näha, kas kvaliteet läks sinna või jäävadki mõlemad kohad ühte jalga lonkama...
Jagan arvamust. Lisaks oli kotlett nii vesine et pritsis lausa. Enne oli ka ikka mahlane aga ni see on liig. Burx ei seisa koos ka.
Esimesed 3 päeva kui see avatud oli siis oli järts kusjuures. Nüüd pole märgand.
Endisel putkal oli siis ka järts kui paduvihma sadas.