Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 16:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 11.02.2014 12:11 

Tanel kirjutas:
Mida ma guugeldan rusty, ma olen korra seda kõrvalt näinud (Ma ei söö ise muna) ja ma võin kindlalt öelda, et ma ei ole nõus maksma selle söögi eest, eriti veel pohmelliga seda kuhugi sööma minna, ofc. ma tahan siis juba midagi mida ma ise kodus laksust valmistada ei saa.

Mida sa jaurad selle Rustikuga nüüd. Aru saada ju, et härra on isehakanud snoob (jutt on ikka nagu suvalisel malakal), kellele alla 8 eurine söök ei kõlba. :kill
Ongi meil nüüd selline vaheklass tekkinud burgeri-, šašlõki- ja restomeestele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2014 12:28 
Kasutaja avatar

Ah, tõelised dzentelmenid söövad voucheritega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2014 13:03 

mastr kirjutas:
Tanel kirjutas:
Mida ma guugeldan rusty, ma olen korra seda kõrvalt näinud (Ma ei söö ise muna) ja ma võin kindlalt öelda, et ma ei ole nõus maksma selle söögi eest, eriti veel pohmelliga seda kuhugi sööma minna, ofc. ma tahan siis juba midagi mida ma ise kodus laksust valmistada ei saa.

Mida sa jaurad selle Rustikuga nüüd. Aru saada ju, et härra on isehakanud snoob (jutt on ikka nagu suvalisel malakal), kellele alla 8 eurine söök ei kõlba. :kill
Ongi meil nüüd selline vaheklass tekkinud burgeri-, šašlõki- ja restomeestele.

Kus kirjas et alla 8eurine söök ei kõlba?
Malakas, härra, oled ise, kui juba siin pritsima kukkusid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2014 16:06 
Moderator
Kasutaja avatar

Palun jätke nüüd järgi. Aitäh!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2014 16:20 

kelu kirjutas:
Ah, tõelised dzentelmenid söövad voucheritega.

+1 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2014 22:58 
Kasutaja avatar

Pean rääkima eile mainitud tiibadest. Tulin kiles peaga just garaažist, erinevaid projekte putitamast ja naine oli tiivad valmis küpsetanud ning kõrvale valge veini risotto teinud. (rustikz- see on sisuliselt nagu praekartulid võiga, ainult, et kartuli asemel on riis ja võis praadimise asemel on veiniga hautatud, no nagu praetud vorst on nagu šašlõkk, ainult, et natsa teist moodi :D ). Kokkuvõttes ma vaeva ei näinud, aga ilgelt vürst ninaesine sai alla kugistatud. Proovige järele kui ei usu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 07:50 
Kasutaja avatar

Ma astusin eile "uuest" Vesiväravast läbi. Tellisin ette burgeri. Ebameeldiv üllatus oli see, et telefonile vastas mingi vene neiu, kelle keel oli väga puine.
Teine üllatus oli see, et sellel putkal pole enam mitte mingisugust järjekorda. Kohale jõudes ja seal burksi süües oli tervelt 1 inimene peale minu veel.
Kolmandaks pole enam seda fiilingut.
Neljandaks- ma ei tea, kas see on taotluslik või mitte, aga burgerisai on jube krõbe ja pudisev. Tindub justkui serveeritakse vana saiaga burgerit? Värske sai ei pudise sedamoodi..
Viiendaks ei taipa ma, kas on burger väiksemaks jäänud või pannakse sinna vahele vähem manti ja kastet, aga burgeri lõpp ei ligunenud läbi, nagu enamikes kohtades burgeriga juhtub. Samas võib selle ka vana saia süüks ajada- läks lihtsalt veidi pehmeks.

Ootan huviga BurgerFactory avamist. Siis on näha, kas kvaliteet läks sinna või jäävadki mõlemad kohad ühte jalga lonkama...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 09:10 

MrIroonia kirjutas:
Ma astusin eile "uuest" Vesiväravast läbi. Tellisin ette burgeri. Ebameeldiv üllatus oli see, et telefonile vastas mingi vene neiu, kelle keel oli väga puine.
Teine üllatus oli see, et sellel putkal pole enam mitte mingisugust järjekorda. Kohale jõudes ja seal burksi süües oli tervelt 1 inimene peale minu veel.
Neljandaks- ma ei tea, kas see on taotluslik või mitte, aga burgerisai on jube krõbe ja pudisev. Tindub justkui serveeritakse vana saiaga burgerit? Värske sai ei pudise sedamoodi..
Viiendaks ei taipa ma, kas on burger väiksemaks jäänud või pannakse sinna vahele vähem manti ja kastet, aga burgeri lõpp ei ligunenud läbi, nagu enamikes kohtades burgeriga juhtub. Samas võib selle ka vana saia süüks ajada- läks lihtsalt veidi pehmeks.

Ootan huviga BurgerFactory avamist. Siis on näha, kas kvaliteet läks sinna või jäävadki mõlemad kohad ühte jalga lonkama...

Jagan arvamust. Lisaks oli kotlett nii vesine et pritsis lausa. Enne oli ka ikka mahlane aga ni see on liig. Burx ei seisa koos ka.
Esimesed 3 päeva kui see avatud oli siis oli järts kusjuures. Nüüd pole märgand.
Endisel putkal oli siis ka järts kui paduvihma sadas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 10:10 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Jagan arvamust. Lisaks oli kotlett nii vesine et pritsis lausa. Enne oli ka ikka mahlane aga ni see on liig. Burx ei seisa koos ka.
Esimesed 3 päeva kui see avatud oli siis oli järts kusjuures. Nüüd pole märgand.
Endisel putkal oli siis ka järts kui paduvihma sadas.

Kus uus putka asub?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 10:26 
Kasutaja avatar

Arvatavasti siiski mõeldakse "uut vesiväravat", ehk neid tegijaid, kes samasse kohta toimetama jäid.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 14:54 

dellu kirjutas:
Arvatavasti siiski mõeldakse "uut vesiväravat", ehk neid tegijaid, kes samasse kohta toimetama jäid.

Jah.
Ja tean ka milles viga - burxi praevad naised :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 16:29 
Kasutaja avatar

Kas keegi kuulas sky+ kertu jukkumi ja nissani tiimi retke? Nad pidid minema tallinna parimat burksi jahtima ja neil olla vihje, et seda saab vesivärava grillist. Kas siis mindi v? Minu arust see küll enam parim pole ja neil on vanad andmed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 17:38 
Kasutaja avatar

Vahepeal levis ju info, et Vesivärava tiim lihtsalt murdus pooleks. Ehk siis oligi nii, et üks kutt jäi sinna ja üks kutt läks minema. Selle teooria järgi PEAKS nagu burksid hästi maitsema, aga tagasisidet olen ma kuulnud igasugust. Ise pole kahjuks (õnneks?) maitsma jõudnud veel.

Estonian Burger Factory putkat veel avatud pole. Tema õnneks läks see, et ta oli FB lehe haldaja ning sai tänu sellele kõik liked ja kontaktid endale.

Kui ma reaalselt koju ka jõuan siis ma kaevan ehk kuskilt välja selle koha, kust ma seda kõike lugesin ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 18:22 
Kasutaja avatar

ära näe vaeva. Siinsamas teemas on kõikide nende uudiste lingid juba olemas.
Samas peaks varsti uus putka avatama, kuna 5 jaanuar kõlas lubadus, et avavad maksimum 2 kuu pärast. 5 märts saab see aeg täis.

ja dai bohh, kui seal ka sitad burgerid on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 23:31 
Kasutaja avatar

Burgeri gurmaanid

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis