Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 01:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 17.02.2014 13:01 

mul sama asi, tervepäev oksendamist ja pepustpissi, öhtul viskas 40.0 palaviku, hommikuks oli aint peavalu ja kergelt valutav köht järgi.
aga nüüd 2 päeva hiljem, istun jälle potil, ja köhtlahti veel ullemini,,, nagu dafuck. oli ju just viirus ja läx nagu üle.. kuda krt ta uuesti tuli... :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 13:12 

Ruc kirjutas:
mul sama asi, tervepäev oksendamist ja pepustpissi, öhtul viskas 40.0 palaviku, hommikuks oli aint peavalu ja kergelt valutav köht järgi.
aga nüüd 2 päeva hiljem, istun jälle potil, ja köhtlahti veel ullemini,,, nagu dafuck. oli ju just viirus ja läx nagu üle.. kuda krt ta uuesti tuli... :waah

sa mingi nõrk, et kaks korda said viirust.
See kes viina ei joo on nõrk, sellele hakkab kõik sitt külge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 15:53 
Kasutaja avatar

Seagripp.
Tuleb kirstu raha korjama hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 16:48 
Kasutaja avatar

Nõrgad jah. Mul ainult kõhus keeras neli päeva natukene.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 16:56 
Kasutaja avatar

Hea et see pasanteeria foorumikaudu ei levi, muidu oleks kõigil augud pritsivad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 17:11 

Alkohol killib baktereid, Offi ja rahvaga peate rohkem pidu panema :twisted:

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 19:23 
Kasutaja avatar

Täna viru juures ühistransporti oodates kõndis minust üks vene paar mööda, järsku mees pöörab ümber, kõnnib minu suunas ja sirutab käe välja, samal ajal küsides : "Mäletad mind?" ma vastasin, et ei tea kes ta on, siis oli vanal kiire ümberpöörd ja järsku kadunud nad olidki. Mul jättis suure küsimärgi õhku, et mis värk on.

Siis pisut hiljem, pidin nõmmel ühe sõbraga kokku saama, samal ajal kui helistasin, et küsida kaugel pärdik on siis ka, tunnen, et kuklasse lendas lumepall, kergelt pissed off olin, nägin, et nõmme turu aia vahel mingi nolk ennast peitis, läksin siis juurde, küsides, et mis kuradi probleem on, mõlemad passisid lolli näoga ja üks pomises selle peale mulle otsa vahtides "LAHE!" ja peale seda pistsid nurga taha jooksu ja siis röökisid seal midagi. Vanust oli neil vast 15-16.
Ei tea, kas nõmmel mingi erivajadustega isikutele kool avatud?

Kuradi lahe päev küll. Päev pole veel läbi saanud, ei tea kas õhtul veel mõni intsident ette tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 20:06 
Moderator
Kasutaja avatar

kas sealsamas Nõmme turu taga mitte pole erivajadustega isikute lastekodu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 23:14 

Juhtus reedel, suunaga linnast välja ja enne Jõelähtmet. Mingi vend hääletas oma auto kõrval ja vilgutas ohukaid. Jäin siis seisma, et uurida midapas ceissi on. Türklane rabas kohe ukse lahti ja seletas, et on german bisnesman kel bensiin otsa saanud ja et mõistlik oleks mul talle kuldsõrmuse vastu laenu anda. :bs Minust jäi igatahes sinna edasi hääletama. Keegi veel on lähiajal selliseid tegelasi näinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 23:19 

smi kirjutas:
Juhtus reedel, suunaga linnast välja ja enne Jõelähtmet. Mingi vend hääletas oma auto kõrval ja vilgutas ohukaid. Jäin siis seisma, et uurida midapas ceissi on. Türklane rabas kohe ukse lahti ja seletas, et on german bisnesman kel bensiin otsa saanud ja et mõistlik oleks mul talle kuldsõrmuse vastu laenu anda. :bs Minust jäi igatahes sinna edasi hääletama. Keegi veel on lähiajal selliseid tegelasi näinud?

Nõmedad inimesed, ning need kes tõesti abi vajavad, nendele ei peatuta pärast, sest kardetakse neid türklasi või muid mustlasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2014 23:53 

smi kirjutas:

Ca pool aastat tagasi, Tallinn-Narva mnt suunaga Tallinna poole vahetult enne Kuusalut olid ka. Panin uksed lukku, lasin akna alla, esimese asjana viskas kuldsõrmuse istmele ja palus kütust, et olla ära lõppenud. Kui õigesti mäletan siis auto oli universaal Opel Vectra B.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2014 00:07 
Kasutaja avatar

Defenderyke kirjutas:
smi kirjutas:

Nõmedad inimesed, ning need kes tõesti abi vajavad, nendele ei peatuta pärast, sest kardetakse neid türklasi või muid mustlasi.

Mul lendas Saksas enne Berliini kiirteel WC-ga parklas Inglise numbritega B5.5 passat juurde või õigemini juba ootasid kui WC-st tulin. Mul oli endal ka Inglise numbritega auto. Sama teema, et nemad Rumeeniast ja näed käisid Inglismaal autot toomas, Belgias lendas kast, kulus 400 eurot ja nüüd kütuse raha otsas. Et ole hea laena raha, annan sulle oma Iphone 5-e panti, mis mulle kohe pihku pisteti. Telefonil ammu juba SIM välja kistud jne (miks peaks oma telefoniga nii enne mingit deali tegema). Noh pulli pärast viskasin korra pilgu peale ja ilmselgelt oli mingi hiina klooniga tegu, mul küll endal 4, aga no see display reso/ikoonid olid küll väga "tükilised" (kehva piksliarvuga kvaliteet). Ühesõnaga ei viitsinud nendega jaurata ja ütlesin et mul sula pole, ainult kaart. Põhiline oli veel see, et kui tagasi inglismaal, siis nad maksavad mulle ära. Miks nad küll arvasid et ma sinna tagasi läheb ja miks nemad peaks, kui käisid ju autot ostmas. Samas teine vend oli sellise 4-5 aastase lapsega koos esiistmel ja toppis veel oma mingit Inglismaa visiitkaarti, et kõik on aus värk. Pani veel kõik auto käima ja näitas et näed näit täitsa 0-s. Kui minult eitav vastus tuli siis panid põhjagaasiga minema, ükski ajudega inimene ju ei käitus nii kui kütus otsas. Ilmselgelt üritatakse nn "kaasmaalasi" otsida.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2014 02:28 

Ma olen paar aastat tagasi 2 korda näinud mingit musta peaga tursket krõlli tee ääres hääletamas, bensiinikanister käes, vana tumehall mersu(vist oli vanakooli s-klass, w140 vms) ohutuledega kõrval. Aga maru sõbraliku naeratusega tundus olema et ajas ennastki muhelema :D
Aga no olime ebaviisakad ja ei peatunud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2014 10:39 

juhtus küll pühapäeval, aga siiski.
narva mnt ringil tuli mingi helesinine peugeot külje pealt sisse mulle, käisin kindlustuses ja arvatavasti mahakandmisel pill, vähemalt kindlustuse kutt ütles, et mõttetu ülesse ehitada...
ja nüüd nalja koht ideepoolest:
Pilt
rohkem nagu midagi viga pole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2014 10:52 
C4V6
Kasutaja avatar

Mida nad siis ikka tegema peavad kui kahe detaili korralik tegemine maksab su auto hinna

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis