Defenderyke kirjutas:
smi kirjutas:
Juhtus reedel, suunaga linnast välja ja enne Jõelähtmet. Mingi vend hääletas oma auto kõrval ja vilgutas ohukaid. Jäin siis seisma, et uurida midapas ceissi on. Türklane rabas kohe ukse lahti ja seletas, et on german bisnesman kel bensiin otsa saanud ja et mõistlik oleks mul talle kuldsõrmuse vastu laenu anda.

Minust jäi igatahes sinna edasi hääletama. Keegi veel on lähiajal selliseid tegelasi näinud?
Nõmedad inimesed, ning need kes tõesti abi vajavad, nendele ei peatuta pärast, sest kardetakse neid türklasi või muid mustlasi.
Mul lendas Saksas enne Berliini kiirteel WC-ga parklas Inglise numbritega B5.5 passat juurde või õigemini juba ootasid kui WC-st tulin. Mul oli endal ka Inglise numbritega auto. Sama teema, et nemad Rumeeniast ja näed käisid Inglismaal autot toomas, Belgias lendas kast, kulus 400 eurot ja nüüd kütuse raha otsas. Et ole hea laena raha, annan sulle oma Iphone 5-e panti, mis mulle kohe pihku pisteti. Telefonil ammu juba SIM välja kistud jne (miks peaks oma telefoniga nii enne mingit deali tegema). Noh pulli pärast viskasin korra pilgu peale ja ilmselgelt oli mingi hiina klooniga tegu, mul küll endal 4, aga no see display reso/ikoonid olid küll väga "tükilised" (kehva piksliarvuga kvaliteet). Ühesõnaga ei viitsinud nendega jaurata ja ütlesin et mul sula pole, ainult kaart. Põhiline oli veel see, et kui tagasi inglismaal, siis nad maksavad mulle ära. Miks nad küll arvasid et ma sinna tagasi läheb ja miks nemad peaks, kui käisid ju autot ostmas. Samas teine vend oli sellise 4-5 aastase lapsega koos esiistmel ja toppis veel oma mingit Inglismaa visiitkaarti, et kõik on aus värk. Pani veel kõik auto käima ja näitas et näed näit täitsa 0-s. Kui minult eitav vastus tuli siis panid põhjagaasiga minema, ükski ajudega inimene ju ei käitus nii kui kütus otsas. Ilmselgelt üritatakse nn "kaasmaalasi" otsida.