Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 17:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 22.02.2014 20:21 

Laus lollus oleks sellise raha eest sellist panni osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 21:06 
Kasutaja avatar

karlerik kirjutas:
Reimers kirjutas:
Arvan et mõeldi siiski E34 525 manuaali mis on mõõtmiste verstapost :D E60 525 manuaale on ikka väga vähe ja automaadi otsas pole see just kiire. Uutemate Bmwde mootoreid on raske juba võrrelda kuna 525 võib olla mingi 3 liitrine millel pea 200kw :D

http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi

Ühtegi E39 525 manuaali pole ntks

üks ju on? http://www.auto24.ee/used/1639718 :D

Üks Touring E39 525 on jah ma muutsin hiljem linki :)

UFO Civic 1.8 manuaal 103kw läheb 8.9s sajani Huvitab mind milline E60 see 123kw on ? 2.2 mootoriga E60 on 125kw (520i) ja see kerib manuaali otsas 9.0s sajani aga arvestama peab seda et need autod erinevast klassist ja kaalust ikka

Mul on olnud UFO Civic 1.8 Sport manuaal ja see on ikka räigelt kehv auto :waah Vedrustus tahab ära tappa koos müraga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2014 23:57 
Kasutaja avatar

Ma arvan et selle ufo civiku võiks e60mne kõrval põlema süüdata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2014 16:11 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:

Aga siis võib ju üli noobel ekuuskümend mängleva kergusega leeki võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2014 19:05 

sigrblot kirjutas:
axo kirjutas:

Aga siis võib ju üli noobel ekuuskümend mängleva kergusega leeki võtta.

that's the point nigga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2014 22:57 
Kasutaja avatar

Tõnn kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1668739&rhash=0650
Auto rändab suhtkoht käest-kätte.
Eelmise või üle-eelmise omaniku käes oli, siis käisin vaatamas ja vigu ikka oli:
Vasak tagumine ratas väljaspool kui parempoolne. Auto originaalis roheline. Radikas tahab vahetust. Esitulede kinnitused sodid ,lisaks tuled ei näita emmigi. Laeriie ripub. Rool teibitud. Auto lakk koorub, pool külge pahtlist. Rattad tahavad sirgestamist, esistange pragusi üritatud varjata halliteibiga, tagastange kruviga kinni. :uhoh

Seda autot pakuti eelmise aasta lõpus ka siin SR-s, ostakohe hinnaks oli siis 1000eurot.
Peale seda on autol vähemalt 2..3 ärikat olnud kes kõik hinnale 500..1000 otsa keevitanud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 11:09 

Sten-Martin kirjutas:
Oleneb 525-st,kuna jutt käis sellest,et auto ei pea uus olema ja M on suur,et sõita hondaga ning seegi lutib 525-si siis ilmselt uuemaid kuna vanem ei ole ju mingi M-i kordaja...
E60 525 liigub üsna mõnusalt,seega vinge civic.

Vana civic dohc kiirendus 0-100kmh on 7,3s vs bmw e60 525 man 7,9. Nii , et loogiline , et lutib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 11:33 
Kasutaja avatar

Ei öelnudki midagi pahasti ju...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 13:57 

Pakutakse vahetuseks 6 aastat vana autot, eestis arvel aga paar aasta eest Leedust toodud VIN koodi päringu järgi. Iseenesest minul on ükskõik kust ta pärit on, kui on mingi avariid olnud, mind ka ei häiri aga OK kui on tõesti kahest autost üks tehtud, seda väga ei tahaks. Kas sellist ajalugu ka näeb, mis ta Leedus olnud on? Ja teiseks kas ilmselt edasi müüa sellist autot on lootusetu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 14:02 
Kasutaja avatar

millest sa nagu räägid. Leedust tuuakse pidevalt autosid ,nemad toovad omakorda mujalt ja äri käib.

Autot vaata ikka auto järgi,mitte ära eelda,et katki on olnud. On võimalik ju kanali peal ka vaadata kuskil.

Kui sellised ulme asjad häirivad soovitaks poest auto osta.

"SELLIST" autot ? :kill Pooled autod on kuskilt toodud eestis, neid küll müüa edasi ei õnnestu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 14:07 

Nagu ma ütlesin, siis minul on ükskõik kust ta pärit on aga sa näed ju ise ka, mis nutt ja hala foorumite ostuabi teemades kui juba mingi stange vahe või suunatuli paigast ära on. Kui siis mõni peaks veel avastama, et Leedust pärit on.... Ma sellepärast küsin, et mingit kinnisvara ka soetada ei tahaks, mida keegi ära ei julge osta tänu meie "ära saa tünni" kampaaniatele :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 14:17 

Fluid kirjutas:
Nagu ma ütlesin, siis minul on ükskõik kust ta pärit on aga sa näed ju ise ka, mis nutt ja hala foorumite ostuabi teemades kui juba mingi stange vahe või suunatuli paigast ära on. Kui siis mõni peaks veel avastama, et Leedust pärit on.... Ma sellepärast küsin, et mingit kinnisvara ka soetada ei tahaks, mida keegi ära ei julge osta tänu meie "ära saa tünni" kampaaniatele :(

Aga näed ise ka, et need samad mille pärast hala käib on pidevalt jälle müügis erinevate omanike poolt. Keegi ikka ostab. Selle hala pärast ära põe, võta üks 200 eurine juust ja proovi seda müüa- täpselt sama hala ja veel hullemgi. Miks sa 200 eest räima müüd, see on kriimus siit ja sealt, sel on pirn läbi seal ja makk ei ole originaal, makk ei ole mp3........blää.

Kui hala kardad ära üldse müü

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 16:38 

Nüüd jah leedust auto tood pead eesti proovidega järgi minema.Kuna autodokid võivad olla näiteks saksa omad aga ark võtab transiitide järgi kohe päritolumaa.Veider süsteem ikka.Eks kehvem jah natu müüa.Aga need tilkurid, kes luubi,magneti ja läbisõidu mehed on, neile nagunii suht raske midagi müüa. Minu arust kui auto juba Eestis olnud 5 aastat ,siis ka üldjuhul juba tuunitud varjandid autodest.Igal pool omad meistrimehed timmivad(kipsikate,nipukete,teibi jne) tuuninguga.

Fluid kirjutas:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 21:34 
Kasutaja avatar

Autol on peal käsutamis keeld,kuulutuses muidugi kirjas pole.Aga on kohe näha,et piirangu tulekuga on auto võssa ära lükatud.
http://www.auto24.ee/used/1691024

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 22:30 
Kasutaja avatar

jeekim kirjutas:
Nüüd jah leedust auto tood pead eesti proovidega järgi minema.Kuna autodokid võivad olla näiteks saksa omad aga ark võtab transiitide järgi kohe päritolumaa.Veider süsteem ikka.Eks kehvem jah natu müüa.Aga need tilkurid, kes luubi,magneti ja läbisõidu mehed on, neile nagunii suht raske midagi müüa. Minu arust kui auto juba Eestis olnud 5 aastat ,siis ka üldjuhul juba tuunitud varjandid autodest.Igal pool omad meistrimehed timmivad(kipsikate,nipukete,teibi jne) tuuninguga.

Fluid kirjutas:

Nüüd ajad küll mingit jama. Ilmselgelt võtab ARK päritolumaaks ikka auto eelmise passi, ehk kus ta viimati arvel oli. Kui just transiitide saamiseks teda Leedus arvele ei võeta, siis küll läheb päritoluks ikkagi see riik, kus viimane normaalne pass. Samas jah ei oska vaielda, äkki Leedus siis ikkagi läheb täitsa Leedu registrisse see masin, Saksas saad ju ajutise passi ja originaal jääb ka sulle (eelmise omaniku andmetega, teh passi saamiseks ütled ainult Saksa ARKs vin koodi - osades pole sedagi vaja, muud auto andmed ei huvita kedagi ja pead ise ära täitma tühjad väljad). Transiitnumbreid küll ARK-s keegi ei küsi, kui pakkuma ei lähe, nii et selle järgi küll päritolumaad ei võeta. Mina pole viimased aastad küll ühtegi dokumenti peale Saksa originaalpassi ja ostu-müügi lepingu andnud. Kõik transiitnumbrid ja ajutised passid jätan endale.

Aga tulles tagasi Leedu juurde, siis tõesti jah eks nad toovad mujalt ka korralike, aga enamus on siiski mingi laksuga. Kui Saksas mõnda autorekkat näed ja avariilised peal, siis enamus on ikkagi Leedu autod, mõned Poola omad ka. Imlselgelt töötab tootmine ikka täisvõimsusel.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis