Killer666 kirjutas:
Veidi ulme on see delllu jutt. Kast 50-75, pedaalibox ja siduri ajam 25, Kasutatud sidur ja hooratas miski 50, muud pudinad 50.
Mõni vend müüb osadeks masinat teeks pakkumise kogu mudrule, mis vaja läheb 100-150€. Kahemassilise hooratta keevitaks kokku, või uuriks sinna mõne bensuka hooratta?j Muu oleks vaid oma töö ja vaev. Max 200€ - automaatkasti viiks pärast kokkuostu.
Kellaplokis üleliigsed ledid kangutaks välja ja starteri blokeering on ka ainult kaks juhet kokku. Aga ega see progemine ka suurtmiskit ei maksa, igal teisel külajorsil on kaabel olemas ja 5-10€.
Muidugi kui viia kuhugi autoparanduskohta sis juba töötundide arvelt tuleb esimene autohind kokku või kui jupid Dellult osta siis tuleb teine veel otsa.
Mis minu jutt siin ulme oli? Mina pole ju ühtegi numbrit välja öelnud, selle 1000 eurot käis välja ju hoopis teine kasutaja.
Aga pigem on tõesti ulme sinu numbrid. 50 eurot kast? B4 kasti ei saa isegi sellise hinnaga, alla 150 pole ma vist küll ühtegi kasti ära müünud. Võimalik et mul siis ostjatega jopanud

. Pedaalid saab isegi odavamalt, tegelikult vaja ainult sidurit ja pikemat pulka mille peal ta istub, silindrit muidugi ka. Mina sain muidugi mõlemad pedaalid ostetud, aga ei viitsinud pidurit küll maha kiskuda, sai pedaali natuke vähendatud. Ma polegi väitnud, et näiteks kaablitöö kallis on, ma panin kirja protsessid mis seal teha tuleb ja mida vaja (iseasi kas esimest korda kaablit käes hoidja need protsessid välja mõtleb, isegi pidin korra natuke googeldama, et ABSi ajut muuta, tahab ühte kontrollkoodi saada). Ma pakuks et siit jäi veel puudu starter. Lisaks käiguhoovastik, käigukanginupp, nahk. See vast mahuks ja sinu muud asjad hulka. Hooratas sidur sulle ka vaevalt keegi 50ga annab. Nagu juba enne ka mainisin, siis sillad on aut ja man erinevad, on vaja ka ühte kastikronsat V6 kasti küljest ja neid on kahte tüüpi kogu kastuvalikus (üks on Forssis uuena 30 kanti, teine 80 - kui mul endal viimast vaja oli, siis polnud üheski lammaris saada ja ostsin tutika). Puhtalt juppidele vast mingi 400+ läheb igal juhul kui väga hästi otsida.