Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 164 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevrolet Corvette 1998 a Mani
PostitusPostitatud: 18.05.2009 16:22 
Kasutaja avatar

Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2009 17:20 
Kasutaja avatar

Nendelt piltidelt paistab nagu enam vähem sõidaks küll. Esimesed rattad ainult ei käi hästi ringi, seismisega pidurid peale jäänud äkki. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2009 12:16 

Nägin maaülikooli lähedal mingist rondist mööda kiirendamas, too lasi ka piirajasse aga vette läks mööda nagu seisvast postist. Kena ja päris meeldiva häälega auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2009 17:47 
Kasutaja avatar

Kuna täna pidin "vara" ärkama ja asjatama,siis otsustasin ka korra võimeid proovida.Tore oli.Aga käigukast pole veel päris õige vist,ootan Atsi kõne ,et ta ütleb mis kastist saab(toimib ilusti aga jahutusega nats jama)Kui 80-200pidurkaas tallata läheb õli millegipärast kuumaks,aga mingi rohi on juba välja mõeldud.Imelik on selle auto juures just see,et pidurid toimivad kogu aja ilusti :lol Teiste autodega on tavaliselt nii ikka,et pidurid lähevad kuumaks ära ja aamen. :lol Aga noh,varem pole sellist autot omanud kaa :)

Aga päeva lemmik osa oli see,et läksime sõpradega vanalinna sööma,parkisime autod kõrvuti (tark mees teadis et ühes hoovis võib tasuta parkida)Aga kui tagasi jõudsime oli teisel mehel tsekk vahel ja mul mitte.Kahtlustan et kontroller ei saanud suurt midagi aru mis auto ja proov nr ka veel soolaks haavale.Ma kujutan juba ette kui kurvad nad minu auto kõrval võisid olla :evil:

Kesklinnas/vanalinnas söömas käies olen alati kas trahvi saanud või jooksnud münte juurde toppima.Ükskord läks aeg üle 3 minutit vist,aga täna nad rsk said :D

Kurb uudis on veel see,et tosooli lekib kuskilt ja sellega tegeleks vast alles uuel nädalal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2009 18:41 

Joppas sul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 22:20 
Kasutaja avatar

Tänasest sõidan ma jälle vettega.Kurat kui uhke rsk :evil:
Hommik algas suure pohmelli ja peavaluga.Kuna seismise ajaks oli mul aku maas ja laadisin teda(hiljem hoidsin niisama garaazis)siis peale pannes mitte midagi.Ümmargune null elektrit.Panin teise auto pealt veel krokodega.Ootasin ,ikka null.Närv oli must ja ostsin uue aku.Viskasin uuesti peale ikka 0.Helistasin targematele inimestele,siiis tuli välja et akuklemmid(kes teab see teab milline on ameeriklase aku)peavad täiesti kinni olema.Oook sain tööle.Käik sisse ja suri välja :lol
Armatuuri lõi sildi,et hoia võtit 10sekki süütelukus.Nssisin mis ma nssisin,sain kokku 10 meetrit kokku sõidetud.Vaatasin et fakk,mis jama on.Tuppa google.com lahti ja leidsin et see immo nali suht lege corvettedel ja 97-01 aasta autod on sellepärast tehasesse tagasi kutsutud.
Siis lugesin tarkasi foorumeid ja soovitati rooli pargi peal rooli keerutada.Jamasin tükk tükk aega ikka.Kohe kui käigu sisse panin suri välja.Lõpus sain suht lambist korda.

Siis paberi majandust ja linnas ma olengi.LAHEEEEEEEE!!!!!!!!
Kets müts ajeee,homme päeval hakkan autot seksikamaks tegema :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2009 19:45 
Kasutaja avatar

RedLabel kirjutas:

Pilt
Pilt

Pilt
Pilt

Varastasin natuke siit foorumist.

Kuna olen pettund kõiges ja kõigis,siis proovin kaa karmi hardcore porri....
Pead vahele ei topi,aga olen mõelnud samamoodi klaasid ära toonida,tuled kaa nii särama ja siis skoda istmeid nühkima hakata :lol
Loodaks,et saaks kuu veel sõita,siis tagasi bmw meheks :lol
Elame näeme.
Keegi võiks teha mingi hinnapakkumise 4 velje värvimisele...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2009 00:16 
Kasutaja avatar

No mitu kuud sa skoda liisingut kinni pead maksam siis? :rokib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2009 20:58 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Tänasest sõidan ma jälle vettega.Kurat kui uhke rsk :evil:
Hommik algas suure pohmelli ja peavaluga.Kuna seismise ajaks oli mul aku maas ja laadisin teda(hiljem hoidsin niisama garaazis)siis peale pannes mitte midagi.Ümmargune null elektrit.Panin teise auto pealt veel krokodega.Ootasin ,ikka null.Närv oli must ja ostsin uue aku.Viskasin uuesti peale ikka 0.Helistasin targematele inimestele,siiis tuli välja et akuklemmid(kes teab see teab milline on ameeriklase aku)peavad täiesti kinni olema.Oook sain tööle.Käik sisse ja suri välja :lol
Armatuuri lõi sildi,et hoia võtit 10sekki süütelukus.Nssisin mis ma nssisin,sain kokku 10 meetrit kokku sõidetud.Vaatasin et fakk,mis jama on.Tuppa google.com lahti ja leidsin et see immo nali suht lege corvettedel ja 97-01 aasta autod on sellepärast tehasesse tagasi kutsutud.
Siis lugesin tarkasi foorumeid ja soovitati rooli pargi peal rooli keerutada.Jamasin tükk tükk aega ikka.Kohe kui käigu sisse panin suri välja.Lõpus sain suht lambist korda.

Siis paberi majandust ja linnas ma olengi.LAHEEEEEEEE!!!!!!!!
Kets müts ajeee,homme päeval hakkan autot seksikamaks tegema :smokin

ma sain ühekorra sama teema osaliseks. Viga oli selles ! Et süütevõti oli sees ja süüte peal ja vahepeal võtsin aku maha - ja pärast panin kõik tagasi, aha süüde sees,keerasin võtit läheb käima aga sõita saigi ainult 1 sek, siis suri välja , andsin jälle võtit ja jälle ilusti käima läks...ja taas 1m sõitu.. Lahendus oli ,et võti tuli välja võtta lukuaugust korra ja oli asi korras taas. Ma arvan,et preagu on sul täpselt samamoodi,kui aku võtad maha ja süüde on sees. :) ja pärast võtit välja ei võta..

See immo nali mida sa lugesid on hoopis teise teema kohta või ei ? Ehk siis rooliluku teema..
see must vette on päris ilus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2009 21:45 
Kasutaja avatar

999JRX kirjutas:
No mitu kuud sa skoda liisingut kinni pead maksam siis? :rokib :D

Pool on vähemalt minu! :lol Tegelt päris poolt pole aga ega palju puudu ei jää :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2009 04:10 
Kasutaja avatar

http://rusikas.ee/mina
Täna avati uus pesula tartus...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2009 05:24 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Täna avati uus pesula tartus...

Ma lausa pean küsima :D Kas tõesti uus pesula või on tegemist lihtsalt korraliku pesuga kodugaraazis? Aga, et päris OT poleks siis auto on aus ja ilus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2009 14:57 
Kasutaja avatar

Heigo kirjutas:
Ma lausa pean küsima :D Kas tõesti uus pesula või on tegemist lihtsalt korraliku pesuga kodugaraazis? Aga, et päris OT poleks siis auto on aus ja ilus :)

www.mullipesulad.ee
Oleks mul selline garaaz koos tehnikaga oleks ma väga rõõmus. Küüriks koguaeg enda asju puhtaks :) Hetkel mõtlen just kaa kus saaks 2 velge korralikult puhtaks lasta pesta. Pärast oleks 3 velge veel vaja pesta.
Veel oleks vaja talverehve. Ei taha nende eest väga maksta kaa,kuna bmw on jälle laiali(ei midagi suurt aga huvi suur mis seal huvitavat võib olla)
See on fakt et lumega ma vettega ei sõida,aga selliste ilmadega suht savi.Politseile ainult näitamiseks tahaks rehve.Hetkel puhkust veel see auto ei saa. Saab siis kui bmw jälle täiesti korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2009 15:49 
Kasutaja avatar

bmw läheb ju vettele alla,kui 17" on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2009 16:11 
Kasutaja avatar

Bmw velgi ei hakka alla panema,liiga nilbe oleks.Ette on mul talvekad olemas.Aga taha vaja 18" rehve :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 164 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis