Mani kirjutas:
Tänasest sõidan ma jälle vettega.Kurat kui uhke rsk
Hommik algas suure pohmelli ja peavaluga.Kuna seismise ajaks oli mul aku maas ja laadisin teda(hiljem hoidsin niisama garaazis)siis peale pannes mitte midagi.Ümmargune null elektrit.Panin teise auto pealt veel krokodega.Ootasin ,ikka null.Närv oli must ja ostsin uue aku.Viskasin uuesti peale ikka 0.Helistasin targematele inimestele,siiis tuli välja et akuklemmid(kes teab see teab milline on ameeriklase aku)peavad täiesti kinni olema.Oook sain tööle.Käik sisse ja suri välja
Armatuuri lõi sildi,et hoia võtit 10sekki süütelukus.Nssisin mis ma nssisin,sain kokku 10 meetrit kokku sõidetud.Vaatasin et fakk,mis jama on.Tuppa google.com lahti ja leidsin et see immo nali suht lege corvettedel ja 97-01 aasta autod on sellepärast tehasesse tagasi kutsutud.
Siis lugesin tarkasi foorumeid ja soovitati rooli pargi peal rooli keerutada.Jamasin tükk tükk aega ikka.Kohe kui käigu sisse panin suri välja.Lõpus sain suht lambist korda.
Siis paberi majandust ja linnas ma olengi.LAHEEEEEEEE!!!!!!!!
Kets müts ajeee,homme päeval hakkan autot seksikamaks tegema

ma sain ühekorra sama teema osaliseks. Viga oli selles ! Et süütevõti oli sees ja süüte peal ja vahepeal võtsin aku maha - ja pärast panin kõik tagasi, aha süüde sees,keerasin võtit läheb käima aga sõita saigi ainult 1 sek, siis suri välja , andsin jälle võtit ja jälle ilusti käima läks...ja taas 1m sõitu.. Lahendus oli ,et võti tuli välja võtta lukuaugust korra ja oli asi korras taas. Ma arvan,et preagu on sul täpselt samamoodi,kui aku võtad maha ja süüde on sees.

ja pärast võtit välja ei võta..
See immo nali mida sa lugesid on hoopis teise teema kohta või ei ? Ehk siis rooliluku teema..
see must vette on päris ilus.