Ma ise ei ole selliseid vahendeid kasutanud (olen Carnaubavahade kasutaja) aga olen eeltööd teinud ning kunagi proovin arvatavasti ära - seega väga täpselt ei ole oska kommenteerida.
Kui ma õigesti mäletan, siis Cquartzi puhul tuleb "vaha" peale kanda ning on veel üks teine aine (nimeks Reload), mida aeg-ajalt pärast pesu kasutada, et "vahakihti" nö värskendada. Seega on tegu ühe komponendiga, teine on soojalt soovituslik:) Ei meenu, et oleks vaja mingit Cquartzi spetsvahendit pinna eelnevaks puhastamiseks. Neil on ka oma šampoon, mis on ilma vahata. Tootja lubab, et toode peab vastu 12-18 kuud, seega paari pesukorraga ei tohiks see maha tulla. Hea on see, et Cquartz ei karda ka erinevaid kemikaale, nt tõrvaeemaldajat. Kui kaua reaalselt see toode autol püsib, seda ei oska kahjuks öelda, kuna mul pole sellega kogemusi.
Kogu komplekt just väga odav ei ole, maksab korraliku vaha hinna - aga ehk pikemas perspektiivis tasub ära...?
Kriimustuste kohta niipalju, et mingit imet ehk sellistest toodetest ei tasu oodata, kuigi need võivad ehk mõningast kaitset pakkuda näiteks pesemisel tekkivate kriimustuste vastu.
meinuuu kirjutas:
CJ91 kirjutas:
meinuuu kirjutas:
Reimers kirjutas:
Meinuu seda saat sealt
http://autokosmeetika.ee/ maaletooja käest. Miks just sellist asja otsid ?
Tundub huvitav toode olevat.... väike link miks see mind huvitama hakkas,
https://www.youtube.com/watch?v=-h-fTGrvYB8tahan lihtsalt proovida, et kas tõesti võib sellel olla selline effekt, kui on siis ei pea koguaeg raha kulutama kallimatele vahadele mis nt kriimude eest nii tõhusalt ei kaitse.
aga eks seda ole näha, proovin ära ja annan teada

Sarnaseid tooteid on veel tegelikult (mis pakuvad natuke kaitset kriimude eest ja püsivad kauem peal, kui nö tavalised vahad). Näiteks Cquartz, Qtechniq, Opticoat 2.0 jne. Cquartz on isegi Eestis müügil, teiste toodete kohta ei oska öelda. Seega saad võrrelda.
. Kas need on samuti ühe komponentsed ja kergesti kasutatavad? Sest ma olen kasutanud neid kahe komponentseid vahasid, toime on hea ja kerge peale kanda, kuid peavad vastu ainult mõned pesud.

lisaks on veel kallid ka.