Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 15:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 27.06.2014 15:03 
Kasutaja avatar

CJ91 kirjutas:
meinuuu kirjutas:
Reimers kirjutas:
Meinuu seda saat sealt http://autokosmeetika.ee/ maaletooja käest. Miks just sellist asja otsid ?

Tundub huvitav toode olevat.... väike link miks see mind huvitama hakkas, https://www.youtube.com/watch?v=-h-fTGrvYB8

tahan lihtsalt proovida, et kas tõesti võib sellel olla selline effekt, kui on siis ei pea koguaeg raha kulutama kallimatele vahadele mis nt kriimude eest nii tõhusalt ei kaitse.
aga eks seda ole näha, proovin ära ja annan teada ;)

Sarnaseid tooteid on veel tegelikult (mis pakuvad natuke kaitset kriimude eest ja püsivad kauem peal, kui nö tavalised vahad). Näiteks Cquartz, Qtechniq, Opticoat 2.0 jne. Cquartz on isegi Eestis müügil, teiste toodete kohta ei oska öelda. Seega saad võrrelda.
. Kas need on samuti ühe komponentsed ja kergesti kasutatavad? Sest ma olen kasutanud neid kahe komponentseid vahasid, toime on hea ja kerge peale kanda, kuid peavad vastu ainult mõned pesud. :( lisaks on veel kallid ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2014 22:10 
Eliit

See banana creme wax-i video on bs. Nagu ka teistel sama lubavatel toodetel.
Kõige tugevam vaha peaks olema Malcol blueberry paste wax. Püsib peal suht okeilt ja lõhnab sigahästi :D

Sai erinevate vahadega selliseid loomkatseid tehtud ja ei olnud vahet mis vaha. Suur vahe oli küll selles, kas poleerimata või poleeritud pind. Viimane niipalju siledam, et kriipsud jäävad natuke raskemini peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2014 00:08 
Kasutaja avatar

Kettaga paint sealant peale ja korras

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2014 16:44 
Kasutaja avatar

Tallinnas täna ka mõni pesula lahti?

EDIT: Sain aja Autoplus järvele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2014 23:43 

Keegi selles kohas on käinud kunagi?
http://autopuhastus.eu/est.html

Müüvad vouchereid päris ohtralt, muud bisnjokki vist väga polegi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 14:19 
Kasutaja avatar

Hea on näha, et nö "isepesulaid" tekib järjest juurde. Selle tulemusena hakkavad loodetavasti ka käsipesulate hinnad normaliseeruma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 14:23 

Ragnar74 kirjutas:
qobika kirjutas:
Oskab keegi soovitada Tallinnas harjadeta automaatpesulat (s.t. ainult survepesu)?
Kuniks tavapäraselt külastatav käsipesula veel suletud sooviks kuskil kiire automaatpesu teha, aga kindlasti mitte harjadega pesulas. Eriti äge oleks kui asuks kesklinn/Tondi/Mustamäe.

Säästumarket XL all mündipesula

Kas see Mündipesula mitte iseteeninduslik pole? Ma mõtlen ikka automaatpesulat, kus ise istun autos ja masin toimetab (jah, tean, uste alt ja veljed jäävad s!taseks).
Tegelt praeguseks on juba pohlad, kuna teisipäevaks käsipesuaeg kinni, ning 1,5 päeva pärast ei hakka vihmases ilmas automaatpesulasse minema, aga tuleviku mõttes oleks ikkagi hea teada.
Reimers, sa ka ei oska ühtegi sellist kohta soovitada (v.a. su enda tööjuures :D ) ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 19:36 
Kasutaja avatar

Rakveres põhjakeskuse juures avati ka uus iseteeninduslik nuti pesula on keegi juba autot pesemas käinud seal?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 10:19 

Ma ise ei ole selliseid vahendeid kasutanud (olen Carnaubavahade kasutaja) aga olen eeltööd teinud ning kunagi proovin arvatavasti ära - seega väga täpselt ei ole oska kommenteerida.
Kui ma õigesti mäletan, siis Cquartzi puhul tuleb "vaha" peale kanda ning on veel üks teine aine (nimeks Reload), mida aeg-ajalt pärast pesu kasutada, et "vahakihti" nö värskendada. Seega on tegu ühe komponendiga, teine on soojalt soovituslik:) Ei meenu, et oleks vaja mingit Cquartzi spetsvahendit pinna eelnevaks puhastamiseks. Neil on ka oma šampoon, mis on ilma vahata. Tootja lubab, et toode peab vastu 12-18 kuud, seega paari pesukorraga ei tohiks see maha tulla. Hea on see, et Cquartz ei karda ka erinevaid kemikaale, nt tõrvaeemaldajat. Kui kaua reaalselt see toode autol püsib, seda ei oska kahjuks öelda, kuna mul pole sellega kogemusi.
Kogu komplekt just väga odav ei ole, maksab korraliku vaha hinna - aga ehk pikemas perspektiivis tasub ära...?
Kriimustuste kohta niipalju, et mingit imet ehk sellistest toodetest ei tasu oodata, kuigi need võivad ehk mõningast kaitset pakkuda näiteks pesemisel tekkivate kriimustuste vastu.

meinuuu kirjutas:
CJ91 kirjutas:
meinuuu kirjutas:
Reimers kirjutas:
Meinuu seda saat sealt http://autokosmeetika.ee/ maaletooja käest. Miks just sellist asja otsid ?

Tundub huvitav toode olevat.... väike link miks see mind huvitama hakkas, https://www.youtube.com/watch?v=-h-fTGrvYB8

tahan lihtsalt proovida, et kas tõesti võib sellel olla selline effekt, kui on siis ei pea koguaeg raha kulutama kallimatele vahadele mis nt kriimude eest nii tõhusalt ei kaitse.
aga eks seda ole näha, proovin ära ja annan teada ;)

Sarnaseid tooteid on veel tegelikult (mis pakuvad natuke kaitset kriimude eest ja püsivad kauem peal, kui nö tavalised vahad). Näiteks Cquartz, Qtechniq, Opticoat 2.0 jne. Cquartz on isegi Eestis müügil, teiste toodete kohta ei oska öelda. Seega saad võrrelda.
. Kas need on samuti ühe komponentsed ja kergesti kasutatavad? Sest ma olen kasutanud neid kahe komponentseid vahasid, toime on hea ja kerge peale kanda, kuid peavad vastu ainult mõned pesud. :( lisaks on veel kallid ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 10:29 

Lisaks kriimustamisvastast kaitset pakkuvatele vahadele on olemas ka "katted" (ma ei teagi, kuidas neid eesti keeles peaks kutsuma, inglise keeles on need igatahes coating/nano-coating), mis on moodustavad paksema kihi kui tavaline vaha ning samas peaks see kiht olema ka tugevam. Ma kahtlustan, et see banana vaha on tavaline vaha, seega on see natuke teistsugune toode võrreldes "kattega".

rosco kirjutas:
See banana creme wax-i video on bs. Nagu ka teistel sama lubavatel toodetel.
Kõige tugevam vaha peaks olema Malcol blueberry paste wax. Püsib peal suht okeilt ja lõhnab sigahästi :D

Sai erinevate vahadega selliseid loomkatseid tehtud ja ei olnud vahet mis vaha. Suur vahe oli küll selles, kas poleerimata või poleeritud pind. Viimane niipalju siledam, et kriipsud jäävad natuke raskemini peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 12:54 
Kasutaja avatar

Ma isiklikult arvan ka et banana on tavaline vaha, aga tundub kuidagi huvitavam kui tavaline vaha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 20:10 
Kasutaja avatar

Ei ole seal midagi huvitavat tglt. Kõige parema kaitse saad siiski Paint Sealantiga seda ei pese maha ka keemiaga. Ülejäänud Carnauba vahad ja asjad tulevad paari kolme pigipesuga maha juba

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2014 16:51 
Kasutaja avatar

Võimalik, et tuleval nädalavahetusel vaja Kuressaares üks pulmaauto puhtaks lükata. Keegi teab seal kandis käsipesulat, mis laupäeval 12-14.00 vahel opereeriks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2014 17:14 
Kasutaja avatar

Kas haapsalus on mingit pleissi kus enne american beauty kruiisi, pyhapäev saaks auto pesta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2014 17:41 

shk kirjutas:
Võimalik, et tuleval nädalavahetusel vaja Kuressaares üks pulmaauto puhtaks lükata. Keegi teab seal kandis käsipesulat, mis laupäeval 12-14.00 vahel opereeriks?

2 tükki peaks lahti olema.

Ajamaja käsipesula ja Rehviroko..

ajamaja - http://klassikaline.onepagefree.com/
rehviroko - http://rehviroko.ee/

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis