Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 20:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 25.07.2014 15:09 

eile õhta Tallinnast - Tartusse söites neljarealise löpus oli mingi kütuserekka teepeal risti ja mahla voolas, ei saandki täpselt aru, mis toimund oli...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2014 15:23 
Kasutaja avatar

jossu kirjutas:
eile õhta Tallinnast - Tartusse söites neljarealise löpus oli mingi kütuserekka teepeal risti ja mahla voolas, ei saandki täpselt aru, mis toimund oli...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=69420207

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2014 15:38 
Kasutaja avatar

Alles mingid lubadeta nagad ostsid selle Audi... Kuigi praegu oli keegi teine roolis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2014 18:11 

Nägin seda audit samal päeval enne õnnetust tallinnas, siis istus mingi turske vend roolis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2014 21:44 
Kasutaja avatar

Kristiine keskuse ees oli miski veokas/rekka Audi TT-d enda ees natuke lükanud. Suund siis viadukti alt läbi Mustamäe/Õismäe suunas. Ilmselt kõks oli juba kuskil Madara pöörde kandis olnud, aga pidama oli saadud enne ülekäigurada (TT siis nii kaugele lükatud), sest mustad jutid sealt hakkasid. Ei teagi kas TT üritas viimasel hetkel Madarasse lipsata, või lihtsalt tuimalt peale reastuda. Kuigi jah, teoorias ei oleks ju saanud veokas sealt reast otse tulla, vaid oleks pidanud Madarasse keerama, kui ta just ühistranspordiks end ei pidanud.
Alles eelmine nädal mul oli üks juhus, kus Endla - Tehnika ristist samas suunas sõites olin foori taga teine või kolmas, ÜT reas ka mitu "bussi", kuna aga peale Tehnikat oli juba rida ees, siis "buss" muidugi arvas, et paneb suuna sisse ja keerab kohe peale. Ma küll nii ei arvanud, aga noh lõpuks targem annab järgi ja tõmbasin ka rea vasakule, kuigi juba sealt ka auto tuli. Ühesõnaga peale seda reastusin siiski selle E46 kupee "bussi" ette tagasi ja järgmine hetk oli ta juba vasakul ja vehkis midagi. Lasin akna alla ja uurisin mis siis härral mureks. Sain sõimata, et liiklusviisakust võiks ikka ka olla. Ausalt öeldes ei osanudki muud öelda kui seda, et järgmine kord järgin liiklusviisakust ja sõidan tal lihtsalt külje maha. Alles hiljem meenus, et mul ju oligi seal küljel üks detail, mis tahaks natuke iluravi saada küll. Olekski saanud ilusti kindlustuse abiga ära värvida.
Aga et päris OT poleks, siis pilt TT-st küll olemas ka, aga kõrvalreast sõidu peat klõpsides on ainult Scania iluvõre näha ja osa TTst, pole nagu mõtet panna.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2014 09:26 
Kasutaja avatar

mina sõidan ka seal koguaeg ÜT rajas, kui suundun tulika-sõle, või endla-hipordoomi suunal. Ja kui keegi maha võtab ja küsib, miks "vales" rajas sõidan, siis ütlen, et ma tahan järgmisest pöördest paremale keerata ja seega on eelnevast pöördest alates lubatud sõita ÜT rajal. Kuna selles rajas sõites on mul koguaeg ka parem suunatuli sees, siis on J.O.K.K.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2014 15:03 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
mina sõidan ka seal koguaeg ÜT rajas, kui suundun tulika-sõle, või endla-hipordoomi suunal. Ja kui keegi maha võtab ja küsib, miks "vales" rajas sõidan, siis ütlen, et ma tahan järgmisest pöördest paremale keerata ja seega on eelnevast pöördest alates lubatud sõita ÜT rajal. Kuna selles rajas sõites on mul koguaeg ka parem suunatuli sees, siis on J.O.K.K.

No üks asi on juriidiline pool, teine suhtumine kaasliiklejasse, te seiske ma trügin mööda. See E46 läks tegelikult üldse Sõpruse puiesteele, nii et ilmselgelt oli ta seal ainult kuritarvitamas seda rida. Ilmselt muidugi ka juriidilise poole pealt on suht keeruline politseile seletada, kui nad näiteks kuskil seal madara nukas jälgiks ja sina sealt mööda lendad ÜT reas, iseasi palju nad seda jälgida viitsivad. Ise pole nagu väga märganud, v.a korra kui üks amet ise selle jälgimise tellis ja hunnik trahve välja kirjutati, k.a mulle kuigi mina täitsa seda isegi ei kasutanud v.a korraks ühest bussist möödumiseks (Kaarli puiestee siis, kus kõige parem on tavarida ja bussipetatused, teine ÜT rida ja kolmas-neljas taas tavaread). Mina kirjutasin muidugi vastulause, seletused, bussi graafikud jne ning trahv tühistati. Samas on see ÜT rida siiani ebaseaduslik, sest LS järgi peab olema ÜT rida tee paremas servas, mitte kuskil ridade vahel, sest seaduslikult seda rida ei tohikski ületada, kuna LS lubab kasutada seda rida küll pöörde sooritamiseks vahetult enne ristmikut, aga noh reavahetus pole pööre ja selle kohta pole miskit kirjas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2014 16:01 
Kasutaja avatar

Pärnu maanteel olid Audi A6? ja Nissan Micra koos. Kellelgi rohmek infi selle kohta... Autod olid pilbasteks ja Nissan tee-ehituse piiretes. Kalevis siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 18:02 
Kasutaja avatar

pärnu maanteel täna kaks rekkat samas kohas teelt välja lennanud. Mis juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 19:05 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
pärnu maanteel täna kaks rekkat samas kohas teelt välja lennanud. Mis juhtus?

Sõber Delfi aitab:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=69442279

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2014 20:52 
Kasutaja avatar

Krevett kohtus kurviga, krevett ei saanud kurviga hakkama
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 22:46 
Kasutaja avatar

Täna päeval Sossimäel oli kena laks silme ees.
Punase tulega sõitis ristile Bmw e46 touring ja neljandas reas olnud suht uuele Audi A5'le ette.
Mina jõudsin veel napilt pidama saada.
Juppe lendas korralikult, Bmw oli üsna katki, tagatiib ja tagauks said põhi paugu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2014 18:14 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Krevett kohtus kurviga, krevett ei saanud kurviga hakkama
http://img.tapatalk.com/d/14/08/03/ame8y5y3.jpg

Kusjuures nägin ise ka seda stingrayd tee ääres põllul ja alguses vaatasin et kutt teeb mingit photoshooti vms- kuid siis natukene edasi sõites ja musti jutte nähes mis sinna kraavi poole tulid- oli selge et vist oli kergelt lappesse läinud.
Igatahes tundub et läks üsna õnnelikult ja auto eriti viga ei saanud- kui siis põhja alt ehk midagi nipet-näpet..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2014 00:23 

Üks päris sile M5 tehti Tartus natuke katki.
http://tartu.postimees.ee/2882617/kesklinnas-leidis-aset-nelja-soidukiga-avarii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2014 02:50 

rio kirjutas:

http://www.auto24.ee/used/1784469
Enam pole nii heas tehnilises korras :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis