MrIroonia kirjutas:
mina sõidan ka seal koguaeg ÜT rajas, kui suundun tulika-sõle, või endla-hipordoomi suunal. Ja kui keegi maha võtab ja küsib, miks "vales" rajas sõidan, siis ütlen, et ma tahan järgmisest pöördest paremale keerata ja seega on eelnevast pöördest alates lubatud sõita ÜT rajal. Kuna selles rajas sõites on mul koguaeg ka parem suunatuli sees, siis on J.O.K.K.
No üks asi on juriidiline pool, teine suhtumine kaasliiklejasse, te seiske ma trügin mööda. See E46 läks tegelikult üldse Sõpruse puiesteele, nii et ilmselgelt oli ta seal ainult kuritarvitamas seda rida. Ilmselt muidugi ka juriidilise poole pealt on suht keeruline politseile seletada, kui nad näiteks kuskil seal madara nukas jälgiks ja sina sealt mööda lendad ÜT reas, iseasi palju nad seda jälgida viitsivad. Ise pole nagu väga märganud, v.a korra kui üks amet ise selle jälgimise tellis ja hunnik trahve välja kirjutati, k.a mulle kuigi mina täitsa seda isegi ei kasutanud v.a korraks ühest bussist möödumiseks (Kaarli puiestee siis, kus kõige parem on tavarida ja bussipetatused, teine ÜT rida ja kolmas-neljas taas tavaread). Mina kirjutasin muidugi vastulause, seletused, bussi graafikud jne ning trahv tühistati. Samas on see ÜT rida siiani ebaseaduslik, sest LS järgi peab olema ÜT rida tee paremas servas, mitte kuskil ridade vahel, sest seaduslikult seda rida ei tohikski ületada, kuna LS lubab kasutada seda rida küll pöörde sooritamiseks vahetult enne ristmikut, aga noh reavahetus pole pööre ja selle kohta pole miskit kirjas.