AstonM kirjutas:
Tehase näidud on 90 -ga sõites ja ideaal tingimustes.
Nagu kõigi autode tehasenäitajad.
Mulle tundub, et need näitajad on isegi sassi läinud. See on linnas oluliselt ökom kui tehase näitajates

Ei ole siiski 90ga need tehasenäidud, ei mäleta enam täpselt kus see tehasenäitajate mõõtmise standard vikipedias lahti kirjutatud oli, aga pigem oli mingi 80 kanti see kiirus. Endal olnud Boral andis ka tehas 4.3 vist ja ükskord 70-80 tiksudes ma sellist keskmist nägin ka. 100ga lastes oli näit juba 4.8-4.9. Aga et sul linna väiksem kui maantee võib täitsa olla, kuskil silma jäänud et elasid Pirita poolsel suunal. Kui sa selle Pirita tee 50-60ga läbi chillid, siis ongi kütusekulu kohe märgatavalt all. Jällegi tehase linnakulu mõõtmise mõistes oleks pigem tegu juba maantee kui linnaga. Kõik kellel Lasnamäe kanal, pirita tee jne sees võivad siin igasugu ilusaid numbreid kirja panna, ilmselt mööda Sõpakat, mustamäe teed jne ummikus istujad sellistest numbritest võivad ainult unistada.
Aga jah, ilmselt neid huvitavaid päevi hooldusremontides vast ikka ette tuleb. Siin kunagine Citröeni mehhaanik ütles, et ta ei soovitaks isegi vaenalsele. Reanultisid on mul siin tutvusringis üksjagu ja ma pole ühtegi rahulolevat omanikku näinud

.