Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 02:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 07.06.2009 14:25 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
storm909 kirjutas:
Aga äkki ostke auto millel on küljeliistud asjapärast ja siis ei kraabita külgi ära :o

ära nüüd endale mõtlemisega liiga ka tee. Juba on tunda, kuidas sa väsima hakkad.

Näita mulle, kui palju inimesi ostavad auto KÜLJELIISTUDE järgi?? :lol :lol :lol

No kui ta nii väga kardab oma värvi pärast siis äkki peaks :help

Vihale ajabki see kui kuskil ukse ees niimoodi kahele kohale pargitakse, kui tõesti nii suured foobiad on siis parkigu teise parkla ostsa kasvõi neljale kohale kui meeldib, seal ei sega vähemalt kedagi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 14:43 
Kasutaja avatar

No mul on e39-l liistud aga uksed on ikka mõlki pekstud. Mõlgid tekivad ustele ju alati ülessepoole liiste.
Senikaua kui enamus juhid on mu**id toetan mina igati joontele ja risti parkimist :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 14:55 
Kasutaja avatar

lamelink kirjutas:
No mul on e39-l liistud aga uksed on ikka mõlki pekstud. Mõlgid tekivad ustele ju alati ülessepoole liiste.
Senikaua kui enamus juhid on mu**id toetan mina igati joontele ja risti parkimist :P

see ei pruugi isegi eriti odavam tulla! Kui sina karistad tavalisi liiklejaid selle eest ,et mõni m.nn võib su ust mölkida, siis küll mõni tavaline autojuht ka leiab ,et kui mingi m.nn on üle kahe koha parkinud ,ja tema peab nüüd 50m kaugemale parkla lõppu oma auto parkima, siis peaks seda debiilikut kuidagi karistama ja pead ikkagi autot värvima!

Ei õhuta kedagi teiste autosid rikkuma, aga leidub ka selliseid!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 16:26 

teema vahelduse mõttes muidugi korralik kivi ka nö normide kapsaaeda, kuna need jooned on tehtud väga väikeste masinate/väikse ukseavamis raadiusega masinate järgi. St. et kui kõik TÄPSELT pargivad(mida ei juhtu kunagi) sis PEAAEGU et saab autost välja aga kui keegi kuskil eksib sis läheb lumepall veerema....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 17:23 
Kasutaja avatar

Arxz kirjutas:
lamelink kirjutas:

see ei pruugi isegi eriti odavam tulla! Kui sina karistad tavalisi liiklejaid selle eest ,et mõni m.nn võib su ust mölkida, siis küll mõni tavaline autojuht ka leiab ,et kui mingi m.nn on üle kahe koha parkinud ,ja tema peab nüüd 50m kaugemale parkla lõppu oma auto parkima, siis peaks seda debiilikut kuidagi karistama ja pead ikkagi autot värvima!

Ei õhuta kedagi teiste autosid rikkuma, aga leidub ka selliseid!

Ma tavaliselt pargin parkla kõige kaugemasse otsa et oma auto külgi säästa. Pole veel ise joontele ega risti parkinud aga ma saan aru miks seda tehakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 18:53 
Kasutaja avatar

Tere tore lasteaed... on asjaolusid, mis need superhead nõuanded ära nullivad. Mõelge veidi laiemalt

1) Enamus poe parklaid kuhu mina end nädala sees pargin, on ääreni täis ja polegi sellist kohta kuhu "kaugemale parkida, et keegi kõrval ei paugutaks"
2) Tegin just paar nädalat tagasi ühele autodest värviparandusi ja alates sellest on iga teine parkimiskord üks pauk juurde pandud. Õnneks väga tihti kuskil suva platsil ei seisa
3) Mis krdi kasu on küljeliistudest kui džiipidega lüüakse ikka tiivakaar mõlki ja näiteks liistud on ka värvitud... täke sees igal juhul
4) Terve eelmise nädala sõitsin autoga, mis meie mini parkimisjoonte vahele oleks mahtunud ainult ninapeale püsti panduna. Kuna ühtegi sobivat kohta poe parklates ei leidnud, laveerisin alati saarekesele ja alati pidin mingi moraalijüngri või Lühisteenusega maid jagama. Teine variant oleks old parkida invakohale... :bs
5) Kunagi parkis üks pere autodest iga tööpäev Järve Selveri parklas. Täiesti korraliku värvikattega autolt lugesin 3 nädala möödudes 45+ täket kokku. Arvutage ise, mitu laudaukse pauku päevas tuli
6) Olen tähele pannud, et kui auto on must (minu puhul siis tolmune või vihmas sõitnuna veidi määrdunud), ei tule kunagi täkkeid juurde. Niipea kui olen läikima löönud, tuleb neid juurde. Kadedus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 19:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Mustast autost pargitakse eemale, muidu määrib välja minnes ennast veel ära. Küll aga saavad uksepaugutajad autost väljudes oma mõlgitekitamisest erekteerunud jorri vastu puhast autot meeldivalt hõõruda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 21:12 
Kasutaja avatar

ega siis ei jäägi muud üle kui keegi autosse valvesse jätta. Ja vajadusel pagassist kirsa jalga tõmbab ning sellele uksemõlkijale jalaga ukse pihta või per**e kütab :angry

Jõle närvi ajab selline asi. Uuematel autodel polegi küljeliiste mis natukenegi kaitseksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 11:03 

ma ei saa aru, mis ustemõlkimisest te räägite.. ma pole küll enda autol veel mõlke täheldanud :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 11:31 

storm909 kirjutas:
No kui ta nii väga kardab oma värvi pärast siis äkki peaks :help

Idioot oled või? Ma tulen sõidan Sul mingi sahvriga külje segamini, on Sul meeldiv sõita mõlkis autoga? Nädal tagasi löödi mul suhteliselt vaikses parklas juhipoolsele tagumisele uksele mõlk sisse ja vähe närvi ei aja, kui ise hoiad autot ja vaatad alati parklas, et teist autot ära ei kõksiks ja siis mingi tala tuleb ja virutab oma laudauksega külje mõlki. On olnud ka selline juhus, kus ostsin just auto ja sai mindud mingisse ehituskaupade poodi. Ise jäin autosse, teised, kelle pärast sinna mindud sai läksid poodi ja siis mingi samasugune idikas, kellel autol on laudauksed lõi mulle juraki mõlgi küljele... odomeetri näit oli 7km...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 12:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Värskendaks vana teemat - üks talvine pilt Tartu Kutsehariduskeskuse juurest. Ma ei tea kas seda nüüd nimetada valesti parkimiseks aga päris õige see kah pole :)

Pilt
Ja ei parkind Mazdaga sinna mingi sõber ega tuttav kes oleks tahtnud nalja teha. Mingi suvaline oli mulle lihtsalt vastu tagastanget lasknud ja minema kõndinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 21:12 

Blacku kirjutas:
Värskendaks vana teemat - üks talvine pilt Tartu Kutsehariduskeskuse juurest. Ma ei tea kas seda nüüd nimetada valesti parkimiseks aga päris õige see kah pole :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 21:19 
Kasutaja avatar

rs001 kirjutas:
Blacku kirjutas:

Tartus asub KHK mitmes kohas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 21:37 

raits07 kirjutas:
rs001 kirjutas:
Blacku kirjutas:

Tartus asub KHK mitmes kohas

Täitsa võimalik, pole asjaga täpselt kursis aga kas Tartus Kopli kah on olemas? Mairo küsis ju, et kas pilt tehtud Kopli kutseka juures...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 23:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Kopli tn kutsekas jap.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis