Tere tore lasteaed... on asjaolusid, mis need superhead nõuanded ära nullivad. Mõelge veidi laiemalt
1) Enamus poe parklaid kuhu mina end nädala sees pargin, on ääreni täis ja polegi sellist kohta kuhu "kaugemale parkida, et keegi kõrval ei paugutaks"
2) Tegin just paar nädalat tagasi ühele autodest värviparandusi ja alates sellest on iga teine parkimiskord üks pauk juurde pandud. Õnneks väga tihti kuskil suva platsil ei seisa
3) Mis krdi kasu on küljeliistudest kui džiipidega lüüakse ikka tiivakaar mõlki ja näiteks liistud on ka värvitud... täke sees igal juhul
4) Terve eelmise nädala sõitsin autoga, mis meie mini parkimisjoonte vahele oleks mahtunud ainult ninapeale püsti panduna. Kuna ühtegi sobivat kohta poe parklates ei leidnud, laveerisin alati saarekesele ja alati pidin mingi moraalijüngri või Lühisteenusega maid jagama. Teine variant oleks old parkida invakohale...
5) Kunagi parkis üks pere autodest iga tööpäev Järve Selveri parklas. Täiesti korraliku värvikattega autolt lugesin 3 nädala möödudes 45+ täket kokku. Arvutage ise, mitu laudaukse pauku päevas tuli
6) Olen tähele pannud, et kui auto on must (minu puhul siis tolmune või vihmas sõitnuna veidi määrdunud), ei tule kunagi täkkeid juurde. Niipea kui olen läikima löönud, tuleb neid juurde. Kadedus?