Nii sai just auto garaasis kokku laotud. Alustades siis otsast, sai siis tellitud esimesed amordid, sain kolmapäeval kätte läksime garaazi võtsime amordid laiali selgus et valed amordid, tellisin siis neljapäeval uued reedel sai kätte okei panime ühepoole kokku 1 uus amordipadi oli olemas, võtsime teisepoole laiali no pljaa amordipadi jumalast persses no ei ole mõtet kokku laduda. okei, mõtlesime õhtul 17.40 kust saada uut patja, kuna sõber fixuses tööl lasin tal ära osta padja, nii, ootasime siis tunnikese kaks amordi padi oli käes, tuju hea et saab auto kokku, selgus et vale padi, no hujsnim jäi siis jälle auto tõstukile. Täna siis laupäeval läksin linna et saada õige padi, selgus et pärnus pole mitte üheskis poes sellist patja nagu mul vaja ja saab kuskilt tellides hirmkalli rahaeest, kuna sport amordile pole patju kuskilt võtta. autoexperdist õeldi et sellist patja polegi eestis ega ka soomes mitte. sõberal meenus et automaailmas seisab juba mitu aastat üks amordipadi selline nagu mul vaja, mis kunagi mingi vend saksamaalt tellis aga ei läinud järgi, sai mindud siis sinna, sealt õeldi et no on jaa olemas tõi letti, hind 130 euri. võttis mõtlikuks, aga siis müüa ütles et niikuinii keegi seda ei osta teeb soodukat meile, kuna raha kõik juba autoalla läinud seisis mu rahakotis 44 euri, ja siis müüa ütles heaküll ma rohkem alla ei saa teha niigi müün miinusega viimane hind 45,50, mõtlesin mis ma mõtlesin läksin rehvikasse sai vennalt 1 euro ja saingi oma hirmkalli amordipadja kätte. Nüüdseks on siis uued TRW amordid all, ees on mingisugused sport variant amordid uued padjad kõik jutud, auto hea vaikne midagi ei kolise ise olen üli õnnelik, et auto lõpuks sõitma sain