Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 17:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 57 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW e34 Tds 94a Merevits
PostitusPostitatud: 15.10.2014 13:18 
Kasutaja avatar

Noo, tegin siis täna lõad ka ära. 10 dal sai kehtiv karistus läbi ja sain täna arki tehtud. Niiet nüüdsest hakkab autot pärnupeal tunduvalt rohkem nägema. Auto tunneb kergelt ära, ilgelt porine on, kuna siinakndis jube ehad auklikud ja pasased kruusateed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2014 22:21 
Kasutaja avatar

ÄKKI KEEGI OSKAB AIDATA.

Lugu siis järgmine. Ükskord luuki avades otsustas amort munaka küljest lahti tulla, ja amort lõi end sirgeks otsaga igast juhtmetesse, no kuna klaasist luuk oli lahti, sai amort küljest ära keeratud. Ostsin siis nüüd uued amordi kinnitus munakad, aga selleks, et amort tagasi panna, on vaja plastikud maha võtta, kuhu amort kinni käib, aga mure on selles, et need kruvid mis lahti tuleb keerata on klaasist luugi all, aga mul käib ainult võtmest luuk lahti ja klaasist luuki ei nipitanud kuidagi lahti. Keegi oskab äkki mulle õelda, kuidas ma saaksin klaasist luugi lahti, polster on maas sealt leidsin selle hoova mis suurt luuki avab, aga mis kuradi moodi see klaasist luuk lahti saadakse?? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2014 23:33 
Kasutaja avatar

e39´al tõmbad lihtsalt käega sealt samast hoovast mida väikse luugi mootorgi tõmbab. Teed lihtsalt mootori töö käsitsi ära. Ma usun et 34´al on samasugune süsteem.
Või lase siis korra 12 volti mootorile peale, kas otse mootorile või siis sealt katkisest kohast, ennem tuleb muidugi õiged juhtmed tuvastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2014 11:59 
Kasutaja avatar

crime kirjutas:
e39´al tõmbad lihtsalt käega sealt samast hoovast mida väikse luugi mootorgi tõmbab. Teed lihtsalt mootori töö käsitsi ära. Ma usun et 34´al on samasugune süsteem.
Või lase siis korra 12 volti mootorile peale, kas otse mootorile või siis sealt katkisest kohast, ennem tuleb muidugi õiged juhtmed tuvastada.

suure luugi hooba saab käega ilusti liigutada, aga mai tea, seal mingi kahtlane ehitis on, ilmselt väiksema luugi oma, aga seda ei lõua liigutadagi ei saa midagi taha ka panna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2014 15:06 
Kasutaja avatar

mõlemal luugil on oma süsteem. Ei tundu loogiline et ei jõua. Vb nii suure pinge all vms, ürita ühe käega klaasi alla suruda ja teisega hooba tõmmata näiteks.(väikse luugi hooba muidugi)
Samas ma ei ole päris kindel mis moodi e34 selle luugi lahti teeb. Vb ajan täiesti seosetut juttu siin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2014 14:16 
Kasutaja avatar

crime kirjutas:
mõlemal luugil on oma süsteem. Ei tundu loogiline et ei jõua. Vb nii suure pinge all vms, ürita ühe käega klaasi alla suruda ja teisega hooba tõmmata näiteks.(väikse luugi hooba muidugi)
Samas ma ei ole päris kindel mis moodi e34 selle luugi lahti teeb. Vb ajan täiesti seosetut juttu siin.

Proovisin oma seebikarbida pilti teha
siin siis see hoob mis avab suure luugi, tõmmata saab ilusti normaalselt, ei pea jõudu kasutama mootor teeb ilusti häält.
Pilt

aga ma pole kindel, kas see hoob peaks siis olema väiksema luugi oma, muud nagu ei leia.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2014 20:18 
Kasutaja avatar

nojah, natuke ikka teistmoodi kui e39 oma.

Aga natuke googeldasin ja leidsin et ainsad võimalused on 12v mootorile taha panna, või lükata mingit hooba. Manuaalne avamisviis peaks ikkagi olema, kui polster maas on.
ilmselt seal ainult üks hoob ongi, liiguta igati pidi seda, ehk tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2014 14:34 
Kasutaja avatar

crime kirjutas:
nojah, natuke ikka teistmoodi kui e39 oma.

Aga natuke googeldasin ja leidsin et ainsad võimalused on 12v mootorile taha panna, või lükata mingit hooba. Manuaalne avamisviis peaks ikkagi olema, kui polster maas on.
ilmselt seal ainult üks hoob ongi, liiguta igati pidi seda, ehk tuleb.

mõtlesin isegi talle voolu anda, aga see mootor on nii sita kohapeal et ligi ei pääse, aga eks ma proovin veel kuidagimoodi. niikuinii tuleb elektrikujuurde minna, tahaks ikka kõik ilusti nupust käima saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2014 15:16 

Proovi akna avamis lüliti pistik ära sillata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2014 13:04 
Kasutaja avatar

Rauno. kirjutas:
Proovi akna avamis lüliti pistik ära sillata.

Mingi peenema elektrikujuurde minema, ei hakka ise mingit ratsi tegema. Tahaks kõik korda saada.
Aga noo see selleks, panin siin mingi peäv paagi täis et näha palju sõita saab, kütusekulu näitab ikka seal 6 sajale jne vaatan seierit no pljääd ikka 10 sajale, sai siis põhjaalla piiluda, ja mida ma näen, tagant selle põlve kohapealt kütusetoru jumalast mäda diislit tilgub. nüüd siis laupäeval tuleb ala 2 meetrit voolikut vahele panna ja ehk saab amordid ka ära vahetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2014 19:37 
Kasutaja avatar

Kütusetorud sai nüüd asendatud voolikuga, läks 4m voolikut vahele. Nüüd tellisin veel paralleel varda ära, see läheb nvl külge siis peaks rooliloks ära kaduma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2014 19:07 
Kasutaja avatar

Pole siia ammu kirjutanud, pole jõudnud autol väga midagi teha aga natukene siiski kirjutaks.
Vahepeal sai siis pandud uued küttevoolikud nii 4m peale seda sai osta paralleel varras kuna roolis väike loks sees, sai see ära vahetatud, selgus et roolikarbis lõtk sees aga see selleks, järgmisena sai ostetud taga amordid, täitsa korralikud TRW gaasi amordid, sai lahti võetud aga lolli peaga unustasin padja ostmata sai ka siis need uued pandud. Järgmiseks sai ostetud esimesed amordid mis eile lõpuks saabusid. Võtsime amordi alt ära uus padrun sisse ja oh nalja, vale amort, amordi see keerme osa oli padjaga tasa niiet padja mutrit ei saanud panna, vanad amordid olid eest juba nii läbi et vajusid kolksuga põhja, auto jäi siis nüüd garaazi tõstukile, homme saan uued amordid ehk siis saab kokku.
Järgmise asjana siis läheb auto elektriku juurde kuna süüde ja kütus jne kõik paigast ära vaja need veel paika kruttida siis peaks timm olema küll, sillad muidu vaiksed kõik toimetab ilusti. Seega olen juba talveks valmis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2014 16:11 
Kasutaja avatar

Nii sai just auto garaasis kokku laotud. Alustades siis otsast, sai siis tellitud esimesed amordid, sain kolmapäeval kätte läksime garaazi võtsime amordid laiali selgus et valed amordid, tellisin siis neljapäeval uued reedel sai kätte okei panime ühepoole kokku 1 uus amordipadi oli olemas, võtsime teisepoole laiali no pljaa amordipadi jumalast persses no ei ole mõtet kokku laduda. okei, mõtlesime õhtul 17.40 kust saada uut patja, kuna sõber fixuses tööl lasin tal ära osta padja, nii, ootasime siis tunnikese kaks amordi padi oli käes, tuju hea et saab auto kokku, selgus et vale padi, no hujsnim jäi siis jälle auto tõstukile. Täna siis laupäeval läksin linna et saada õige padi, selgus et pärnus pole mitte üheskis poes sellist patja nagu mul vaja ja saab kuskilt tellides hirmkalli rahaeest, kuna sport amordile pole patju kuskilt võtta. autoexperdist õeldi et sellist patja polegi eestis ega ka soomes mitte. sõberal meenus et automaailmas seisab juba mitu aastat üks amordipadi selline nagu mul vaja, mis kunagi mingi vend saksamaalt tellis aga ei läinud järgi, sai mindud siis sinna, sealt õeldi et no on jaa olemas tõi letti, hind 130 euri. võttis mõtlikuks, aga siis müüa ütles et niikuinii keegi seda ei osta teeb soodukat meile, kuna raha kõik juba autoalla läinud seisis mu rahakotis 44 euri, ja siis müüa ütles heaküll ma rohkem alla ei saa teha niigi müün miinusega viimane hind 45,50, mõtlesin mis ma mõtlesin läksin rehvikasse sai vennalt 1 euro ja saingi oma hirmkalli amordipadja kätte. Nüüdseks on siis uued TRW amordid all, ees on mingisugused sport variant amordid uued padjad kõik jutud, auto hea vaikne midagi ei kolise ise olen üli õnnelik, et auto lõpuks sõitma sain :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2014 13:37 
Kasutaja avatar

Nüüd tuleb sul tööle minna, et võlg tagasi maksta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2014 17:38 
Kasutaja avatar

Flinst1 kirjutas:
Nüüd tuleb sul tööle minna, et võlg tagasi maksta :D

Jah, ega see naljaasi pole, see euro on suure väärtusega :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 57 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis