.Alar. kirjutas:
Kohe esimene lõik ja sain aru, et sa samasugune nagu see eelmainitet võll.
See oli lihtsalt väike meeldetuletus antud kodanikule, et seal on tõepoolest ühesuunaline tänav. Nüüd sa võrdled mind temaga millepärast? Mul on neid videosi veelgi, kus mulle tullakse ühesuunalistel vastu ja oli ka juhtum, kus ma sõitsin endal peegli tagurpidi just selle tõttu, et mingi luud tuli mulle ühesuunalisel kitsal tänaval vastu.
Sel korral oli endal rohkem aega ja passisin temaga seal.
dellu kirjutas:
No kanali/Toyota case juures võid end ka päris oluliselt süüdistada. Sellest hetkest kui sa kanalist maha sõidad kehtib sulle tegelikult 50km/h, sul on GPSi järgi juba 70 sees ja ilmselt oleks veel kasvanud kui poleks pidanud pidurdama.
Kristiine juures tuututamine samuti, teised lõpetavad oma manöövrit ja vastavalt seadusele on sul kohustus lasta seda teha. Võimalik tõesti et viimane mats tuli veel helekollasega, aga seal on järsk pööre ja ei saa suure hooga sisse lennata, sinul muidugi see kurv palju laugem.
Mustakivi intsidendi puhul kiirus kiiruseks jah, see oleks võinud otseloomulikult väiksem olla seal, aga kaamera puhul võib-olla jäävad segaseks need kaugused ning isegi 50 puhul poleks tal mõtet sinna ette ronida, sest tegelikult alustas ta päris hilja oma manöövrit.
Kristiines ma lasingi ilusti manöövrit lõpetada, ei lennanud kellelegi ette või külje pealt sisse, aga fakt on see, et seal ronitakse kogu aeg liiga hilja ristmikule ning nõnda tekivad ka suuremad ummikud selle tõttu tipptunni ajal. Sarnased olukorrad on nädala keskel ka Ülemiste ja Stockmanni ristil.
Muri kirjutas:
jätkuks, et mida see Lennnuuuuk valesti tegi?
Oled lihtsal kade, et ta kasutas oma õigust ja sai sinust ette?

Ei pannud nagu tähele, et panin kuhugi kirja, et tõesti antud videos on tegu kellegi liiklusvigadega. Panin enda jaoks huvitavad momendid üles. Annan sulle teada, kui teen video ka olukordadest, mis kadedust tekitasid.