Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 00:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 480 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autokaamerate videod
PostitusPostitatud: 12.01.2015 10:07 

peab ikka igav elu olema et kellegiga mitu minutit tõtt vahtida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 10:53 
Kasutaja avatar

No kanali/Toyota case juures võid end ka päris oluliselt süüdistada. Sellest hetkest kui sa kanalist maha sõidad kehtib sulle tegelikult 50km/h, sul on GPSi järgi juba 70 sees ja ilmselt oleks veel kasvanud kui poleks pidanud pidurdama.
Kristiine juures tuututamine samuti, teised lõpetavad oma manöövrit ja vastavalt seadusele on sul kohustus lasta seda teha. Võimalik tõesti et viimane mats tuli veel helekollasega, aga seal on järsk pööre ja ei saa suure hooga sisse lennata, sinul muidugi see kurv palju laugem.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 11:03 

jätkuks, et mida see Lennnuuuuk valesti tegi?
Oled lihtsal kade, et ta kasutas oma õigust ja sai sinust ette? :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 11:26 

Vahtralehtliiklusmärulipolitseiniku seiklused megapolises.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 11:50 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Kohe esimene lõik ja sain aru, et sa samasugune nagu see eelmainitet võll.

See oli lihtsalt väike meeldetuletus antud kodanikule, et seal on tõepoolest ühesuunaline tänav. Nüüd sa võrdled mind temaga millepärast? Mul on neid videosi veelgi, kus mulle tullakse ühesuunalistel vastu ja oli ka juhtum, kus ma sõitsin endal peegli tagurpidi just selle tõttu, et mingi luud tuli mulle ühesuunalisel kitsal tänaval vastu.

Sel korral oli endal rohkem aega ja passisin temaga seal.

dellu kirjutas:
No kanali/Toyota case juures võid end ka päris oluliselt süüdistada. Sellest hetkest kui sa kanalist maha sõidad kehtib sulle tegelikult 50km/h, sul on GPSi järgi juba 70 sees ja ilmselt oleks veel kasvanud kui poleks pidanud pidurdama.
Kristiine juures tuututamine samuti, teised lõpetavad oma manöövrit ja vastavalt seadusele on sul kohustus lasta seda teha. Võimalik tõesti et viimane mats tuli veel helekollasega, aga seal on järsk pööre ja ei saa suure hooga sisse lennata, sinul muidugi see kurv palju laugem.

Mustakivi intsidendi puhul kiirus kiiruseks jah, see oleks võinud otseloomulikult väiksem olla seal, aga kaamera puhul võib-olla jäävad segaseks need kaugused ning isegi 50 puhul poleks tal mõtet sinna ette ronida, sest tegelikult alustas ta päris hilja oma manöövrit.

Kristiines ma lasingi ilusti manöövrit lõpetada, ei lennanud kellelegi ette või külje pealt sisse, aga fakt on see, et seal ronitakse kogu aeg liiga hilja ristmikule ning nõnda tekivad ka suuremad ummikud selle tõttu tipptunni ajal. Sarnased olukorrad on nädala keskel ka Ülemiste ja Stockmanni ristil.

Muri kirjutas:
jätkuks, et mida see Lennnuuuuk valesti tegi?
Oled lihtsal kade, et ta kasutas oma õigust ja sai sinust ette? :err

Ei pannud nagu tähele, et panin kuhugi kirja, et tõesti antud videos on tegu kellegi liiklusvigadega. Panin enda jaoks huvitavad momendid üles. Annan sulle teada, kui teen video ka olukordadest, mis kadedust tekitasid. :)

Viimati muutis lsoonvald, 12.01.2015 11:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 11:56 

Tegelikult enda õiguse taga ajamine ei ole midagi nii lihtne. Autojuhil on kohustus ka kahju tekitamist vältida ehk üldistavalt öeldes kasutada kaitslikku sõidustiili.
Näiteks see Astraga video. Sarnane juhtum on kohtust läbi käinud. Vaskapööret lõpetanud auto ette libises jääl kukkudes ülekäiguraja ületamise lõpetanud jalakäija. Pööret sooritanud auto pidurdas jalakäijale otsasõidu vältimiseks, jäädes seisma umbes neljandiku auto pikkusega teele, kust vasakule keeras.

Otse sõitis auto, millele ta nüüd "ette jäi". Otse tulnud sõitis otsa. Kiirused olid väikesed ja tegemist oli tühise plekimõlkimisega. Otse sõitja oli muidugi veendunud, et tema süüdi pole. Kuid õnneks sõitis tema taga mees, kes peatus ja andis tunnistused, et tema ees sõitnu ei teinud vähimatki katset avariid vältida. Piisanud oleks enda suunavööndis väikesest vaskule põikamisest, sh ka vastassuund oli autodest tühi. Juhtum lõppes otse sõitnud juhile kohtus süüdi jäämisega.

Seega kui nüüd Ladamees Astra avariis läheks oma videoga kuskile vehkima või saaks Astra juht selle kättes, siis saaks päris hea kaasuse üles ehitada, mis lõppeks vast kahjude 50-50 jagamisega.

Teine asi, kui nüüd ühesuunalisel vastu tulnud juht tahaks veel rohkem filmija aega kulutada, siis teeks kõne politseisse, et agressiivsete käitumistunnustega autojuht blokeeris tema tee ja ei luba edasi sõita. Edasis võid ise mõelda, kuhu asi võib areneda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 11:59 
Kasutaja avatar

arzillo kirjutas:
Teine asi, kui nüüd ühesuunalisel vastu tulnud juht tahaks veel rohkem filmija aega kulutada, siis teeks kõne politseisse, et agressiivsete käitumistunnustega autojuht blokeeris tema tee ja ei luba edasi sõita. Edasis võid ise mõelda, kuhu asi võib areneda.

Videost ei olnud ehk näha, aga naljakas oligi see, et ma istusin ja vaatasin teda samal ajal kui ta nagu segane autos vehkis ja märatses. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 12:10 

Aga uni oli hea sel päeval?
Said ära panna :) Inimesed ikka eksivad, eks oled isegi üks meist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 12:17 
Kasutaja avatar

Muri kirjutas:
Aga uni oli hea sel päeval?
Said ära panna :) Inimesed ikka eksivad, eks oled isegi üks meist.

Vahe ongi selles, et tavaliselt ma ei passi niimoodi, oli lihtsalt selline tuju ja nii olingi seal. Kui ise olen vastassuunas, siis ootan täpselt samasugust käitumist enda vastu, aga see ei ole minu jaoks põhjus, et maniakaalselt närvi minna rooli taga, tunnistan oma viga kui nõnda juhtus. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 12:19 
Kasutaja avatar

lsoonvald kirjutas:
arzillo kirjutas:

Videost ei olnud ehk näha, aga naljakas oligi see, et ma istusin ja vaatasin teda samal ajal kui ta nagu segane autos vehkis ja märatses. :D

Pilt

Kas liiklusmärk üleval paremal ja selle tähendus on muidu tuttav? Enne munitsipaalabipolitseinikustumist tasuks vast enda liiklemisest puudujäägid eemaldada..

Viimati muutis ridariass, 12.01.2015 12:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 12:21 
Kasutaja avatar

ridariass kirjutas:
lsoonvald kirjutas:
arzillo kirjutas:

Kas liiklusmärk üleval paremal ja selle tähendus on muidu tuttav?

Teoorias olin ma hajameelne ja selletõttu ei pannud tähele kui auto vastu tuli ja edasi sellest oli juba tegu takistusega minu ees. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 12:35 
Kasutaja avatar

No need ühesuunalisel eksijad on jah erinevad, kes saab oma veast aru ja tunnistab, aga on ka teistsuguseid. Näiteks Roosikrantsi tänaval on üks kitsas lõik, kus ainult üks auto läbi mahub (kuigi 99% tänavast on ühesuunaline). Tuli mulle seal üks proua oma S klassi laadse asjaga vastu ja ei tõmmanud eest ära ka, mis siis et ise valesti on. Lõpuks ikka suvatses kõnniteele keerata ja kui ma siis julgesin talle läbi avatud akna seletada et siin on ühesuunaline ja keelumärk sul ees, sain veel sõimata et olen debiilik ja pean ravile minema. Kutsusin küll, et lähme vaatama koos märki siis kui ei usu, aga noh sellist parandab ainult haud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 12:37 

lsoonvald'i ja temataoliste kohta sobib see pilt:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 19:28 

2011 panin analoogsele vennale tagant sisse ära:

https://www.youtube.com/watch?v=JjmMKMNWbSE

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2015 02:22 
Kasutaja avatar

lsoonvald kirjutas:
Panin video erinevatest huvitavatest klippidest kokku, mis mul kogunenud on.

Kas mitte Tartu mnt-le vasakpööre pole Kreuztwaldi tn. keelatud?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 480 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis