Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 01:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 11.01.2015 12:17 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
See oleneb nagu mis seal sushi sees on ja kuidas tehtud ka ju.

Sinihallitusjuust soojalt on elurõve. Pizzat sai kunagi sellega ostetud.

Pitsa peal väheses koguses on norm, aga jah muidu soojas olekus on ta tõepoolest nilbe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2015 14:18 
Kasutaja avatar

RWD_Racer kirjutas:
Statoili veiselihaga kebabiwrapi on keegi proovinud ? Kuidas tundus ?

Täiesti mõtetu ja maitsetu kraam, ülessoojendatuna oli kogu see sisu seal paras plöga :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2015 16:21 

Hallitusjuust on väga hea. Tuleb lihtsalt proovida erinevaid. Alusta valgehallitusjuustudega. Näiteks pähklitega. Seejärel sinihallitusjuustud. Neid on väga erineva intensiivsusega. Kõige soolasemaid ja kreftisemaid ma ka ei fänna, aga süüa ikka võib. Ka pizza peal on hallitusjuust väga hea, olenevalt sellest, millega ta koos on. Tulevad meelde ka Mauruse pubi küüslauguleivad, mis nägid mälu järgi välja umbes nii: Rännumees+küüslauguga maitsestatud mingi pehme juust+hallitusjuust+paprika. Hallitusjuust, paprika ja küüslauk moodustasid päris vahva koosluse. Ka pasta peale võib juustukastmesse hallitusjuustu lisada, kanarullidesse jnejne. Kuumutades ja kastmetes kaotab sinihallitusjuust suht palju oma ägedusest.

Stati söögid on hädajuhus. Mõttetu eurokräpp. Mina olen loobunud sealsete "uute" toodete proovimisest. Kord kuus võtan nostalgia pärast kabaanost. Ainuke mõistlik kõhutäide häda korral on see singi muna ja muu huinjakiga külm võileib. Natuke kopsakam ja täidab ka paariks tunniks kõhtu. Selle puhul ei ole vähemalt tunnet, et ummistan oma artereid mitte millegi nimel. Cesari salat on ka enamvähem, aga üle paari korra ei viitsi süüa. Stati kohvidest on ka koblakas. Kogu saladus peitub nende miljonieuriste aparaatide eriti mahedaks ja piimakohvide eriti rammusaks häälestamises. Paned natuke suhkrut või siirupit ka ja ajus endorfiinid möllavad seda rammusat lurri lürpides. Siirupi ja suhkruga magusamaks timmitud suurest lattest saad ilmselt sama palju kaloreid nagu keskmisest praest, aga mille nimel?

Aga asjast ka- tegin enne ideaalse tekstuuriga omleti omale hommikusöögiks. Oleks trühvliõli asemel maitsestamiseks värske trühvli leidnud, oleks ilmselt olnudki ideaalne omlett ja selleks aastaks juba teisel nädalal omlettidega bizdets :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2015 17:45 

Pizza sinihallitusjuustuga on s*tt ja seda fakti ei muuda miski, mis siis et see juust külmalt hea on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2015 23:03 

FlammablE kirjutas:
Hallitusjuust on väga hea. Alusta valgehallitusjuustudega. Näiteks pähklitega.

WOW, mis soovitus :D Ma söön sini- ja valgehallitusjuustu suurima heameelega, aga kõik *hallitusjuustud, milles on pähklid olnud, on ilgelt rõvedad ja räige lõhnaga olnud. Kes tahab starter-kit head sinihallitusjuustu proovida, mingu võtku Selverist Regina Blue'd (mitte segi ajada Royal Bluega, mida kõikjalt saab!)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 00:14 

qobika kirjutas:
FlammablE kirjutas:
Hallitusjuust on väga hea. Alusta valgehallitusjuustudega. Näiteks pähklitega.

WOW, mis soovitus :D Ma söön sini- ja valgehallitusjuustu suurima heameelega, aga kõik *hallitusjuustud, milles on pähklid olnud, on ilgelt rõvedad ja räige lõhnaga olnud. Kes tahab starter-kit head sinihallitusjuustu proovida, mingu võtku Selverist Regina Blue'd (mitte segi ajada Royal Bluega, mida kõikjalt saab!)

Ja never-ever ärge alustage tutvust (hallitus)juustudega Valio toodanguga. Eriti soovitan vältida Soome poole toodangut.
Minu kogemusel on käega katsudes (läbi pakendi siis) kõvemad juustud mahedama maitse ja lõhnaga kui pehmemad juustud.

Täna võtsin lõuna ajal linnas käies (Stockholmis) Mäkktoonaldsist ChickenElMaco burgeri. Selline kergelt mehhikopärane salsa vms kaste ja cheddar juust vahel. Ehk siis viimase aasta suur mood kõigis burksikettides kogu euroopas kuhu sattunud olen. Burger täitsa söödav ja kindlasti parem kui Tallinnas Hesburgeri see viimane üllitis sarnasel teemal(peale 5-minutilist autos ootamist toodi külm burger).
Võrreldes Eesti omadega aga on arenenud riikide burgerite kvaliteet ühtlasem ja neid saab süüa viisakalt ja puhtalt ning mis peamine - toit jõuab sinuni soojana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 01:57 

Nalja teete vä? :D Näiteks Brie ja kreeka pähkel käivad kokku nagu sukk ja saabas. Üle maailma on miljon retsepti, kus küpsetatakse või kasutatakse valgehallitusjuustu värskelt koos erinevate pähklitega. Ja kreeka pähkel sobib sinna raudselt vähemalt hästi. Mingist lõhnast ei tea midagi. Kvaliteetne töötlemata piimast naturaalselt tehtud Brie ja Camembert haisebki. Mõni rohkem, mõni vähem. Kui lõhna või hinna järgi juuste valida, siis sööd elu lõpuni seebimaitselist atleeti ja merevaiku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 02:11 
Kasutaja avatar

Leidsin tartus, kesklinnas koha, kus suur päevapraad maksab 2 eur. Ja kõik on tiptop. Kohtumaja kohvik.

Asi mida ma olen terve elu vältinud, kuid nüüd ajan pmst igapäev näost sisse - sült. Täitsa perses mis delikatess see on :kill

E: ja see uus stati kebab on küll mõtetu plönn. Maitse oli OK aga nätsu närimine täidab ka rohkem kõhtu. Võru tn pitsapoes on mingi kebabivärk, sealne väike 1.75 kebabiwrap meeldis rohkem isegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 06:11 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Pizza sinihallitusjuustuga on s*tt ja seda fakti ei muuda miski, mis siis et see juust külmalt hea on.

Sul on faktivead :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2015 15:37 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
E: ja see uus stati kebab on küll mõtetu plönn. Maitse oli OK aga nätsu närimine täidab ka rohkem kõhtu.

See ketsupilaadne kaste on ka suht pask seal vahel. Tasub süüa ainult siis kui tõesti MIDAGI muud süüa pole ja ka siis vaid see ainus kord...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2015 07:38 
Kasutaja avatar

Eile avastasin kogemata ühe KIIRSÖÖK kirjadega putka peterburi tee 90f (oomipood) maja eest.

2.20€ eest hakksnitsli burger juustuga.
Pilt

Ütleme nii, et päris karm rotikas. Läga tilgub nii mis jube ja seetõttu on ettenägelikult burgerile ka kilekott ümber tõmmatud. Valmistamisel (kui seda saab üldse nii nimetada) ei varjata üldse, et sai läheb koos pihviga uuni, siis salat ja kaste vahele ja voilaa...

Lõppkokkuvõttes- mina sinna rohkem ei läheks, kuigi see burger ei tapnud. Samas mingeid taksojuhte ja rekkamehi vooris seal kella 10 paiku suht palju. Kes ainult kohvi pärast, kes kohvi ja prae...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2015 09:34 

See putka on seal juba aastaid, vähemalt aastasl 2003 olen mina seal juba uuni grillvorsti koos uuni friikaga söönud. Kvaliteet on läbi aastate muutumatu, st. ühtlaselt sxtt, samas ei ole kordagi seedimisele halvasti mõjunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2015 09:59 
C4V6
Kasutaja avatar

90ndatest on see butiik seal. Käin ise peale maardu kilekotika kadumist seal vahel nostalgitsemas - lähim asi mis seda meenutab

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2015 10:18 

Sai restoranis Ruhe käidud sünnipäeva külalisena, mingisugune top 47 eestis vist, no ise vist tagasi ei läheks:D

Proovitud sai kartulipannkoogid kolme kalamarjaga, suitsulõhe, porgandijäätis viski-shokolaadi kastmega ja peale sai rüübatud pressitud apelsinimahla.

+ vinge asukoht, ilus interjöör, hea teenindus, lõhe oli vist parim mis ma söönud olen, peakoka tervituseks oli pitsis miski kalasupp mis oli päris hüva

- 100km edasi-tagasi kesklinnast, eelroog oli kolm poolikut ampsu ja maksis 10 euri vms, nii halba magustoitu pole koolisöökla mannavahust saadik saanud, kokku läks minu söök umbes 30-40 eurikut, kõht valutas pärast 2 päeva:D

6/10

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2015 12:28 
Kasutaja avatar

Võtsin sirkast kannukohvi koorega, päris hea oli.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis