Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 11:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 129  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2015
PostitusPostitatud: 06.03.2015 20:24 
Kasutaja avatar

No tra,möödasõitu tegema hakkad siis pedaal põhja,ning ära vahi seda spidokat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2015 20:55 

MDB kirjutas:
Ma kirjutan reaalsest olukorrast, mitte mingist valemist. Kui sul on 1.0 mootoriga auto, siis sa õiges olukorras püüaks tagan juba natuke kiirust koguda, et lihtsamalt ja kiiremini mööda saada. 2,5 mootoriga sa enam nii väga arvestama ei pea.
Kui nüüd võtta kohapealt kiirendust, siis on ju ka loogiline, et see võimsama mootoriga auto on parema kiirendusega. Kas 0-50ni või 100-150.
Ma tuletan meelde, et teema algas sellest, et väita, et normaalse autoga on möödasõidu lõpus kiirus 180km/h! Sa võid ju endale mõne Ferrari ja kiidelda, et näed, kiirus möödasõidu lõpus oli 250 :D

Kuid nüüd tagasi möödasõidu juurde tulla siis võimsam mootor kiirendab paremini ja nii suure kiiruse kasvuks nagu 180km/h ei ole üldse põhjust!
Kusjuures Saabidega ma üldse ei soovita möödasõitu teha, üks üritas ja paar kilomeetrit hiljem venis ohutuledega ja takistas pigem liiklust :D

Krt võisin vabalt isegi mina olla, mingi aeg täisgaasil kiirendades lõi map anduri volla küljest ära, jube häbi oli. nipukaga kinni vaakumid ja rohkem pole sellist pulli juhtunud. Muidu pole möödasõidud mingi probleem olnud...

Golf 4 1.9 SDI-ga julgen möödasõite teha ainult siis kui hoog juba sees ja näen, et pikalt autosid ei tule.

focus ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2015 21:08 

Oleneb kellest ka möödasõitu teed ;) Getziga linnas olen ka julgenud mõnest idioodist mööda minna, kes sõidab 40ga-50ga aga maanteel veoauto vastu väga ei taha minna manöövrile, a4 1.8t-ga polnud mingit probleemi, andsid peale suund sisse ja enne kui jõudsid tagasi suunda panna olid juba ilusasti mööda (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2015 21:11 
Kasutaja avatar

lahjema autoga möödalendurid peaksid ennast varustama sellise viguriga :

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2015 21:19 

MDB kirjutas:
Ma kirjutan reaalsest olukorrast, mitte mingist valemist. Kui sul on 1.0 mootoriga auto, siis sa õiges olukorras püüaks tagan juba natuke kiirust koguda, et lihtsamalt ja kiiremini mööda saada. 2,5 mootoriga sa enam nii väga arvestama ei pea.
Kui nüüd võtta kohapealt kiirendust, siis on ju ka loogiline, et see võimsama mootoriga auto on parema kiirendusega. Kas 0-50ni või 100-150.
Ma tuletan meelde, et teema algas sellest, et väita, et normaalse autoga on möödasõidu lõpus kiirus 180km/h! Sa võid ju endale mõne Ferrari ja kiidelda, et näed, kiirus möödasõidu lõpus oli 250 :D

Kuid nüüd tagasi möödasõidu juurde tulla siis võimsam mootor kiirendab paremini ja nii suure kiiruse kasvuks nagu 180km/h ei ole üldse põhjust!
Kusjuures Saabidega ma üldse ei soovita möödasõitu teha, üks üritas ja paar kilomeetrit hiljem venis ohutuledega ja takistas pigem liiklust :D

Lahja pilliga ei jõua sa ka ever selle 180 juurde. Sa oled enne ammu möödas. Samamoodi oled möödas kui lahka pilliga 140 saavutad. Tra küll arvuta litu meetrit läbib masin sekundis 90ga sõites ja 140ga sõites ja 180ga sõites ja saad aru kui kiirelt ükskõik mis pilliga möödasõit käib. Sa ei kogu lahjema pilliga elusees sellist hoogu, enne on möödasõit läbi.

Ja oma teravad kommentaarid saabide kohta jäta endale. Üritasid nalja teha, ei tulnud välja. Ma ei liikle juba ammu saabiga (ja saabiga möödasõit oli väga meeldiv kogemus, aga seda sa ei tea kui pole sellist autot omanud).

Jäta naljategemine ja ja sarkasm ja iroonia ja muud loomad neile kes seda kasutada oskavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2015 21:28 
Kasutaja avatar

saaber kirjutas:
Krt võisin vabalt isegi mina olla, mingi aeg täisgaasil kiirendades lõi map anduri volla küljest ära, jube häbi oli. nipukaga kinni vaakumid ja rohkem pole sellist pulli juhtunud. Muidu pole möödasõidud mingi probleem olnud...

Golf 4 1.9 SDI-ga julgen möödasõite teha ainult siis kui hoog juba sees ja näen, et pikalt autosid ei tule.

Eelmine suvi see oli. Kui see nüüd sina ei olnud, siis on ikka päris jama, teine Saab möödasõidul annab otsad :D

Möödasõidul see mootori suurus väga oluline ei olegi, arvestades seda, et iga inimene valib auto oma sõiduharjumuste järgi. Aegu tagasi meeldis mulle ka pidevalt kiiremini sõita ja möödasõite tuli palju, siis oli hea omada võimsamat autot.
Nüüd enam ei viitsi lihtsalt, sest omajagu selline sõelumine liikluses väsitab, oma tervist rohkem hindama hakanud jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 11:02 
Kasutaja avatar

Loll jutt, et lahja autoga ei saa mööda. Ma olen Saksast toonud 1.7 44kw diisel lupo, 1.9 47kw diisel Golf 3 jne läbi Poola jne. Kõigiga pole ükski möödasõit tegemata jäänud. Möödasõit hakkab juba ammu enne seda kui vastutulijaga kohakuti oled ja siis pole ka ükski möödumine probleem. Jätad eessõitjaga väikse vahe ja siis olenevalt auto kiirendusest vajutad juba mõned sekundid varem gaasi põhja ja vastutulijaga kohakutti olles on su kiirus juba eessõitjast suurem. Kõige hullem möödasõit on mul olnud sama G3-ga, kui veel käru ka taga oli ja rekkast üritasin mööda minna. Siis oli tõesti tegemist ka juba varem kogutud hooga mööda saamisel, sest ega see kiirendus sellisel juhul teab mis hea enam polnud. Kärul oli mingi hunnik vanametalli ka peal, sai aidatud tuttaval suvilat koristada ja see oli tollel hetkel ainuke konksuga auto, mida võtta oli.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 11:43 
Kasutaja avatar

Kõik ongi sõiduoskuses kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 12:06 
Kasutaja avatar

palju nende kurikuulsate patareiautodega mööda kihutatakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 14:45 
Kasutaja avatar

käisin autoga elus esimest korda "puhtalt" ülevaatusel ja läks läbi ka puhtalt mitte ühegi veata :D nüüd üv kuni 2016 juunini :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 14:47 

lihtsaltsiim kirjutas:
käisin autoga elus esimest korda "puhtalt" ülevaatusel ja läks läbi ka puhtalt mitte ühegi veata :D nüüd üv kuni 2016 juunini :D

*golfclap*

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 17:55 
Kasutaja avatar

sierra kirjutas:
palju nende kurikuulsate patareiautodega mööda kihutatakse?

Ei pidavatki mööda saama üldse. Eriti Tesladega.
Elekter lihtsalt ei võimalda selliseid manöövreid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 18:33 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:

Ja oma teravad kommentaarid saabide kohta jäta endale. Üritasid nalja teha, ei tulnud välja. Ma ei liikle juba ammu saabiga (ja saabiga möödasõit oli väga meeldiv kogemus, aga seda sa ei tea kui pole sellist autot omanud).

Jäta naljategemine ja ja sarkasm ja iroonia ja muud loomad neile kes seda kasutada oskavad.

:D Ei noh Saabil pole muud midagi viga, kui keskkonsool, mis näeb välja nagu Nõukogude Liidu aegne sohvoosi brigadiiri ametilaud.

Mis auto nüüd siis on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 22:01 

MDB kirjutas:
RustyZ kirjutas:

:D Ei noh Saabil pole muud midagi viga, kui keskkonsool, mis näeb välja nagu Nõukogude Liidu aegne sohvoosi brigadiiri ametilaud.

Mis auto nüüd siis on?

Selle keskkonsooliga harjub ära.

Bõmvõõ muidugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2015 22:31 
Kasutaja avatar

Selle möödasõidu jura kohta üteks ka pigem, et lollid jõuavad võimsa autoga lihtsalt kiiremini laksuni. Ajudega juht suudab nõrga mootoriga ka edukalt möödasõidud ära teha vastavalt vajadusele ja seda nii, et ei ohusta sellega ei ennast ega teisi juhte/liiklejaid.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1931 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 129  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis