Ma kirjutan reaalsest olukorrast, mitte mingist valemist. Kui sul on 1.0 mootoriga auto, siis sa õiges olukorras püüaks tagan juba natuke kiirust koguda, et lihtsamalt ja kiiremini mööda saada. 2,5 mootoriga sa enam nii väga arvestama ei pea.
Kui nüüd võtta kohapealt kiirendust, siis on ju ka loogiline, et see võimsama mootoriga auto on parema kiirendusega. Kas 0-50ni või 100-150.
Ma tuletan meelde, et teema algas sellest, et väita, et normaalse autoga on möödasõidu lõpus kiirus 180km/h! Sa võid ju endale mõne Ferrari ja kiidelda, et näed, kiirus möödasõidu lõpus oli 250

Kuid nüüd tagasi möödasõidu juurde tulla siis võimsam mootor kiirendab paremini ja nii suure kiiruse kasvuks nagu 180km/h ei ole üldse põhjust!
Kusjuures Saabidega ma üldse ei soovita möödasõitu teha, üks üritas ja paar kilomeetrit hiljem venis ohutuledega ja takistas pigem liiklust

Krt võisin vabalt isegi mina olla, mingi aeg täisgaasil kiirendades lõi map anduri volla küljest ära, jube häbi oli. nipukaga kinni vaakumid ja rohkem pole sellist pulli juhtunud. Muidu pole möödasõidud mingi probleem olnud...
Golf 4 1.9 SDI-ga julgen möödasõite teha ainult siis kui hoog juba sees ja näen, et pikalt autosid ei tule.