Nägin poes kartuleid ja tekkis millegi teistsuguse järgi isu. Mõeldud-mõeldud!
Vajalikud asjad: mingi ports kartuleid (mul oli LAURA, vastavalt eelistustele ja hiljuti vastu võetud seadustele võib mõni mees nüüd ka ANDO vms. valida), kana poolkoivad, toorjuust, küüslauku, maitseaineid.
Kana poolkoivad tuleb lüüa kaussi ja mingi mögin neile peale määrida. Mina kasutasin mögina tegemiseks sinepit, oliiviõli, soola-pipart, veidi veiniäädikat ja Santa Maria Crispy Chicken Bites (?) maitseainet. Visuaal pole kõige esteetilisem, aga huukeers:

Kartuli pesin puhtaks, peksin neljaks tükiks. Fooliumi sees veidi oliiviõli, siis kartulitükkide vahele tundega toorjuustu, soola-pipart ja tükk küüslauku. Ja siis mässid selle asja nutsakuks kokku. Kordad, kuni kartuleid jätkub (või kuni naine midagi vihjab ainult kartulidieedi mõttekusest).

Nüüd marss õue!
Gaasigrillile laotasin kartulid ja panin grilli kaks põletit täisvõimsusel huugama. Kuna eelnevalt on põleti katteplekidele ka rasva kogunenud, läheb see mõnusalt põlema ja annab kartulitele selle lõkkekartuli-fiilingu:

Kuni kartul gaasileegil mõnuleb, tuleb valmis panna söegrill. Kui süsi on õiges konditsioonis, laod kanasääred restile:

Ja siis lõpuks tõstad kanakoivad ülemisele restile, paned gaasigrilli kinni ning transpordid kartulid süte kohale. Faintuuning, noh:

Garneeringuks kasutasin hapukoort ja kodujuustu.
Lõpptulemusest ma loomulikult pilti ei teinud (nagu Tanel ütles, "hui ei viitsinud, naine nagunii tuli kööki ja imelik oleks olnud seletama hakata, et paned mõrapeade hoorumisse toidust pilte"). Aga kõht on täis ja hunnik kartuleid jääb homse söögi jaoks reservi.