.Alar. kirjutas:
Absull ei tekita eelarvamusi, olen juba mitmeid autosid omanud, mille mark on mõne lamba suus kui sõimusõna-Opel, need kes sõimavad on enamasti asjatundmatud pubekad, kelle "kogemused" autodega on telekamängu kaudu tulnud.
Endal kahjuks vastupidine näide. Üleeelmine suvi sai ka natuke erinevaid autosid proovitud (kõik uued ja salongist). Nende seas oli ka Astra. Äkki mulle tõesti sattus halb eksemplar, aga:
1) Uuel autol ei toiminud juhi elektripeegel (üles-alla)
2) Esimese 5 km-ga sain mootoridiagnostika tule põlema. Kuskil 10-15 km kadus jõud täitsa ära ja auto ei liikunud enam üldse. Mõtlesin et nüüd jäängi teele. Õnneks piisas süüde sisse-välja lahendusest.
3) Mingi kolmas teema oli ka, aga see juba ununenud.
Muidugi teine Opeli esindaja oli auto headuses nii veendunud, et anti suisa 3ks päevaks proovida

. Sellega õnneks ei juhtunud midagi. Võimalik, et esimese auto puhul oli lihtsalt keegi teda enne juba nii kõvasti piinanud, et see viga sealt. Peeglit samas juba nii lihtsalt ära ei riku ju. Proovisõidu autode puhul ei tea ju kunagi, mis nendega tehtud. Proovisõidu Corollat sai isegi peenestatud. Auto oli ming 20 km sõitnud kui mulle proovida anti nädalavahetuseks (paar päeva tagasi oli just arvele võetud). Tagasi said esmaspäeval ja kuskil 6-700 km oli kellal

. Muidugi oli vaja kohe Tallinn-Tartu maanteel ühel 740 bemmil 140ga taga istuda. Samas minau enda auto sai samuti sissesõidu jutu järgi, et kui uuena kohe pähe anda, siis käib edaspidi ka ilusti, mitte ei jää uimaseks kogu eluks. Teisest kohast sai automaat Corollat proovitud ja sellega käisime kuskil Paldiski taga servas pära p-s turnimas.