Mis siis täna juhtus.
Kõigepealt tegin hommikul telefoniga paar pilti oma vanast autost ning pani müügi kuulutused ülesse. Et mis ta niisama ikka vedeleb, on teine juba 6 kuud 16 päeva ilma ühtegi meetrit liikumata paigal olnud. Päev läbi on helistatud ja õhtul tuligi keegi vanem härra AM-i õlle pudel näppus oma naabriga seda vaatama. Piilus siit piilus sealt. Viskas pappi tükki asvaldile ja vaatas põhja altki. Pani auto kuidagiviisi kapotti alt käima mingitest kontkaktidest v ma ei tea mis moodi aga pani

Ma ei jõua kirjutadagi mis seiklusi vahepeal juhtusgi, kuid maksis raha ära ja lubas homme kunagi autole järgi tulla. Loodan tõesti, et ta leiab ülesse mu maja sest tundus teine suht

juba olevat

Solaariumisse ma õhtul ei jõudnudgi ning peole samuti mitte sest sõbrad läksid ees juba kõik ära.
Auto on veel maja ees aga võtmed ära antud ning nüüd tuli meelde, et CD-d mis olid sinna üleeelmist omanikust jäänud ununesid ka mul autosse ning versace lõhna lõpp jäi ka laekasse. Vähemalt ajab muigama see, et nüüd kui auto müüdud leidsin googlist 325vvv otsingusse pannes, et keegi on aastatid tagasi juba küsinud foorumis, et näeb linnapeal tihti sellist musta NG900-t et kelle auto see on

edit: enne müümist mõtlesin just, et kas võtan Alpine kõlarid välja v jättan autosse. Otsustasin need autosse jätte aga uuel omanikul ei tundunud sooja ega külma olevat Alpinest