Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 12:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 16.06.2009 00:39 
Kasutaja avatar

zanii kirjutas:
öösel mingi 3-e ajal otsustas lauaarvuti end ise sisse lülitada ja hakkata täistuuridel undama :?
natukese ajapärast jäi vaikseks ja lülitas end lõpuks ise välja kah. Uni oli läinud igatahes. Hakkasin lõpuks uuesti siis magama jääma, kui telefon hakkas padja kõrval lihtsalt lambist vibreerima, keegi ei helistanud ega saatnud messi ega midagi :err Uni muidugi läinud jälle :angry
Suht kahtlane värk, mul vist UFOd kodus :lol

Päris karmid anomaaliad.
Soovitaks edaspidi fooliummütsiga magada :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 01:34 

Mis siis täna juhtus.
Kõigepealt tegin hommikul telefoniga paar pilti oma vanast autost ning pani müügi kuulutused ülesse. Et mis ta niisama ikka vedeleb, on teine juba 6 kuud 16 päeva ilma ühtegi meetrit liikumata paigal olnud. Päev läbi on helistatud ja õhtul tuligi keegi vanem härra AM-i õlle pudel näppus oma naabriga seda vaatama. Piilus siit piilus sealt. Viskas pappi tükki asvaldile ja vaatas põhja altki. Pani auto kuidagiviisi kapotti alt käima mingitest kontkaktidest v ma ei tea mis moodi aga pani :D Ma ei jõua kirjutadagi mis seiklusi vahepeal juhtusgi, kuid maksis raha ära ja lubas homme kunagi autole järgi tulla. Loodan tõesti, et ta leiab ülesse mu maja sest tundus teine suht :beer juba olevat :) Solaariumisse ma õhtul ei jõudnudgi ning peole samuti mitte sest sõbrad läksid ees juba kõik ära.
Auto on veel maja ees aga võtmed ära antud ning nüüd tuli meelde, et CD-d mis olid sinna üleeelmist omanikust jäänud ununesid ka mul autosse ning versace lõhna lõpp jäi ka laekasse. Vähemalt ajab muigama see, et nüüd kui auto müüdud leidsin googlist 325vvv otsingusse pannes, et keegi on aastatid tagasi juba küsinud foorumis, et näeb linnapeal tihti sellist musta NG900-t et kelle auto see on :lol

edit: enne müümist mõtlesin just, et kas võtan Alpine kõlarid välja v jättan autosse. Otsustasin need autosse jätte aga uuel omanikul ei tundunud sooja ega külma olevat Alpinest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 07:25 

C4V6 kirjutas:
Siin millalgi õhtul sain enda kätte sirvimiseks Mihkel Raua raamatu, mõtlesin, et korra viskas esimesele leheküljele pilgu peale, nüüd on pool läbi ja homme lõpetan. Täitsa £¤#¤& raamat on see :smokin

lõpp läheb suht ulmeks, minu meelest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 07:36 
Kasutaja avatar

Ärkasin jälle kell 7, mis on väga raske mujaoks, ja ohh üllatust, jälle sajab, midagi teha ei saa , magama ka ei viitsi minna enam
Saab loota, et jaanipäeval äkki palju ei tule, kui kõik praegu maha tuleb :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 11:53 

kle ken100,sa ikka peast jumala sooda ju.mine solli ja põle seal!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 13:05 
Kasutaja avatar

Täna oli kirjanduse koolieksam. Suht :rokib . Sain nelja. Suht jah joppas, ega ei õppinud küll üle 5 minuti.
Kirjandi sai kah teada, 46punkti suht normaalne, arvestades, et jutt jookseb küll aaga õigekiri on nagu on ja sõnastus kah suht mööda või mida iganes. Mate 26p ja ülihäpi, ise pakkusin, et 20p kindlalt ära ei tule.
Füüsikat tahaks teadasaada, keegi ei oska öelda kuna tulla võib ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 13:13 
Kasutaja avatar

Täna ilus ilm :( Õnnelik pole ma sellepärast, et pole veel rahasid kätte saanud, ega saa benssu osta. Natuke benssu oli aga väheke valesti vaatasin õlipudeli pealt mõõtepotsikut ning kallasin 2 korda 10ml asemel 10cl. Kuna pole kange napsu mees, siis ei mõelnud ka, et see kogus ikka päris suur. Alles hiljem mõtlesin, et kuidas nii suur junn saab olla 10ml. Selle asemel, et küte valmis segada suhtega 1:25 'le, arvutasin välja, et mul on 1:7,5 'le. Nüüd passi tühja. 3,5 liitrit kütet, et saada 1:25'le, paar liitrit ära kallata ja siis oli vaja miski 6 liitrit juurde panna, et saada 1:40 (viimane läheb siis saele).
Eile ikka tükk aega kükitasin garaažis ja tuletasin põhikooli meelde, vihik ja pastakas käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:21 
Moderator
Kasutaja avatar

LÕPUTÖÖ KAITSTUD! Päris hea pingelangus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:23 
Kasutaja avatar

no sht!

Pohmakas tuleb ainult võimas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:29 

Blacku kirjutas:
LÕPUTÖÖ KAITSTUD! Päris hea pingelangus.

Õnne siis !
Sõbranan suutis ka oma lõputöö ära kaitsta ja täna siis tähistama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:30 
Kasutaja avatar

täna tuli esimene neiu topless proovi... bläd.. pool autot tehtud kõik super. ja rsk.. siis ütleb, et tglt ma ei olegi pesija vaid mingist ajakirjast.. tahaksin teha repotaazi.. ..nyyd suur jama. et uusi neiusi saada laupäevaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:30 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
tets kirjutas:
C4V6 kirjutas:
Siin millalgi õhtul sain enda kätte sirvimiseks Mihkel Raua raamatu, mõtlesin, et korra viskas esimesele leheküljele pilgu peale, nüüd on pool läbi ja homme lõpetan. Täitsa £¤#¤& raamat on see :smokin

lõpp läheb suht ulmeks, minu meelest.

Aga vend siis paneb reaalset või ajabki mingit ulmet vahepeal ?

Vend paneb reaalset ikka. Viimase peatüki deliiriumi hallukad tekitavad aeg-ajalt ikka inimestes kummalisi mõtteid. Isegi omal ajal maitsta saanud.
Hea raamat on. 80-datel osati rokkida...Seda lihtsalt peab lugema, kuidas mälleris Volkonski jõuluvana mängis ja külarahvaga dialoogi pidas, ning Oja Pets infarkti äärel oli...

Viimati muutis charly, 16.06.2009 14:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:32 
Kasutaja avatar

Tuli meelde üks asi kui eile garaažis kükitasin, oli mul auto aetud nii garaaži, et auto tagument oli garaažis sees. Siis tuli mu enda kass garaaži, nuusutas autot ja lasi kerge loigu tagaotsale. Läksin siis kassi järgi kuid see pani plehku. Ma teadsin, et ta pärast tahab läbi garaaži tuppa saada. Nii oligi. Kass tuli garaaži lähenesin talle rahulikult, tegin näo, et lasen ta tuppa, võtsin käppadest kinni ja hõõrusin kassiga selle kuseloigu sees. Loodan, et ta sai oma õppetunni ja enam ta nii ei tee. Muidu ma ikka armastan loomi küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:41 
Kasutaja avatar

confu kirjutas:
võtsin käppadest kinni ja hõõrusin kassiga selle kuseloigu sees. Loodan, et ta sai oma õppetunni ja enam ta nii ei tee. Muidu ma ikka armastan loomi küll.

kui toimis, siis anna ikka siia ka teada. tahaks kohe pärast küsida, kuidas kassi hoidsid ja kui kõvasti hõõrusid :D
Mul kassiga ka probleeme (küll üliharva) selle loigutamise pärast. Niipalju kui mina olen lugenud ja kassi jälginud, siis see täis kusemine on tingitud kättemaksuihast. Tavaliselt on peremees ta välja vihastanud, või siis mitmeks päevaks kodust lahkunud ja kass on sellepärast tige. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2009 14:46 
Kasutaja avatar

Ei tea küll mille pärast ta mu peale tige? Et ma talle värsket kala tõin üks päev ja üle 3 ei raatsin korraga anda v? :D
Ei no täna lasin ta välja ja jälgisin, et nuusutas autot ja läks edasi, ei kergitanud saba. Varsti lähen vaatan tiiru üle.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis