Smiley'ga täpselt sama probleem- ise elan Paikusel ja otsin garaazi pea aasta vahelduva eduga. Nüüd jäi Sinti midagi silma, äkki joppab. Autoremont on kõik maja ees parklas või avaliku estakaadi peal ära aetud, talvel hoidsin hinge kinni, et midagi alt ära ei hüppaks

Tea, küll kui nooreks-vanaks ma kahekümnendate keskel liigitun, aga minu jaoks on auto ikkagi rohkem nagu pereliige. Oleks seda va krabisevat vähe vabamalt käes, oleks kindlasti midagi rajaauto moodi projekti nokitsemas (korralik driftifänn koos naisega- päris drifti, mitte talvise küljetamise- kuigi ka seda tuleb ette

).
Auto minu jaoks peab eelkõige olema midagi, millel on sisu- midagi huvitavat, erilist, kiiksuga... Souli ühesõnaga. Hetkel sõidan elu teise E34'ga, mille peale ilmselt jään pikemaks ajaks, minu jaoks on E34 touring perfektne autohingega tööinimesele- veab mind tööriistadega metsa-tagasi, pärast tööd on viiene hea soliidne naisega teatris käia ja poole öö peal kodu poole liikudes on ikkagist paraja sportlikkusega bemm istumise all, millega Sindi risti banaan maha joonestada. See võtab minu jaoks auto kokku, kuna töö- ,igapäeva- ja lõbuauto peab olema rahakoti pärast kõik ühes.
Auto hooldamise poolest katsun sammu pidada 20-aastase vanakese nõudmistega, remondid aga saavad üldjuhul tehtud kunas vaja ja korralikult (näiteks esisillas läbi läinud paari puksi pärast ei hakka autot üles ajama- läks terve ring uued õõtsad, kondid, rooliotsad, stabikapuksid- ehk siis harrastan n.ö. komplektremonti).
Tuuningu poole pealt- kui raha veidi üle peaks jääma- olen paras purist. Ükspäev juhtusin lugema kellegi bemmiteemat, kus pandi E34 kapotimärgi alla mingi ledkärakas põlema, siis mingi aeg küsiti klubifoorumis, kuidas E34le E32 tuled ette pookida jne- selline asi mulle ei meeldi. Auto peab stiilne olema. Mitte ilmtingimata 100% OEM, aga mitte ka päris juudi jõulupuu. Tänapäeva noored (ehk siis minu seisukohast kuskil 16-19a esimest autot omavad sellid) teevad küll palju sellist porri nagu Meie Mees kunagist laulis- "Vihmaveetorust saab bemmile jumalast hea sumpsi teha, plastiliiniga alla ja nnnormmaaalne".
Pean ennast ise ka nooreks, aga suhtumisel pigem vanakooli striitreisser- üle 2000a masstoodangu autosid eriti ei tunnista ja alla 1990 autosid austan. Mis sinna vahepeale jääb, on juba natuke konkreetse juhtumi küsimus.