Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 14:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 866 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 58  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor vol. 2 (loe 1. postitust)
PostitusPostitatud: 24.11.2015 15:15 
Kasutaja avatar

Lisaks minu viis senti, aga üks teenib elatist sellega, teine vahib tänavanurgal peegelkaameraga ja postitab foorumisse pilte ja siis mingeid ajuvabasid kommentaare juurde.. kui rahvas julgeb nagu natukene itsitada nende faktide peale, siis paraku tema kulul millega ta võtab rämedalt tuld ka :D ja ongi huumor garanteeritud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 15:23 

Aga miks te nokite siis? (Ootan põhjuseid) Kas tema pildid häirivaid Teie isikliku ruumi? Mina märkan tema pilte peamiselt ühes ja samas teemas. Muidugi kui ise kümnes foorumis ja tema blogis näpuga järge ajada, siis võibolla tõesti jääb tunne, et igal pool on. Pildi kvaliteet kuskil streetrace foorumis on tõesti kõikse määravam asi eks. Imo niikaua kuni pilt pole mingi kartuliga tehtud ning enam vähem fookuses on, et auto ära tunneb pole väga vahet kuskil foorumis, kui heal tasemel see pilt on. Või on kellegil tekkinud segadus pildi kvaliteedi pärast, et mis autoga tegu on? :D
Sergeiga võrdlemine on nagu M5 ja Sandero võrdlemine, mõlemad on autod. Sergei (minu teada, võin eksida, ei followi teda) teeb enamusest ikka omanikuga kokkulepitult, kindla tausta, kompositsiooni ja ideega pilte. Tommorowlandi pildid on aga enamasti kuskil parklas/tee ääres või isegi suvalisest tänavaliiklusest masinast. On erinevus?

Rõhutan veel seda, et ei followi kumbagi, peegeldan enda nägemust "Käisin välismaa linnapeal" teemas olevate piltide ja üksikute S.Z. piltide põhjal, mida olen erinevates portaalides kohanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 15:30 
Kasutaja avatar

Kedagi ei kotikski, kui ta oma rumalaid kommentaare ei lisaks. Kuidas saab inimene, kelle kirjaoskus on lasteaialapse tasemel, norida teiste (kusjuures üldistades kogu rahvust) keeleoskuse üle?

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 15:37 
Kasutaja avatar

No näiteks hakkas hiljuti üks huumor sellega, et ta postitas heade piltide teemasse mingi suvalise maastiku pildi mis oli kavliteedilt nagu mobiili esimese külje kaameraga tehtud.
Milleks?
Fabre võttis ka asja hästi kokku.
Kui sa oled loll või mängid lolli, siis sa paratamatult saadki naerualuseks.
Eelmisel lehel välja toodud inglise keelse teksti peale hakkasid tõesti silmad valutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 16:53 

Tsiteeri:
Kuidas saab inimene, kelle kirjaoskus on lasteaialapse tasemel, norida teiste (kusjuures üldistades kogu rahvust) keeleoskuse üle?
Tänu internetile ja sõnavabadusele saab igaüks kirja panna oma mõttevälgatused, jagada kõike mida sülg suhu toob või näpud trükkida suudavad (k.a. minu praegune tekst). Nii saabki igaüks oma arvamust avaldada (foorumi olemus?!?) Aga üldiselt - Bohoooo, hakkas kellegil indialastest kahju, et üks lasteaialapse tasemel noorsant nende kallal norib? Pigem lihtsalt jälle hea võimalus, kuidas ära panna.
Heade piltide teemas (vaatasin uuesti üle) nägin pigem jälle seda, mida ülal välja juba tõin. Reaalselt kedagi ei koti, kas see maastiku pilt seal on või ei ole, aga sai ära panna jälle. Kas üldse on defineeritud, mida "heaks pildiks" loetakse? Igasugu pildi teemad ning huumori teemad tundub üsna subjektiivsed minu arust. Hakkame igat posti kommenteerima, et ei see pole naljakas, või ei, see pole huvitav numbrimärk.
Sellest vastu "panemisest" ma ei saa aru. Võiks lihtsalt mitte vastu kirjutada, aga ju siis on vaja. Ja no ilmselt kirjutab nimelt, kirjutab ja naerab kuidas täiskasvanud mehed nii jaburate asjade üle lärmi tõstavad. :D

-e-: Et mu post puhas kräpp poleks, siis lõpetuseks mõned endale tunduvad humoorikad laused. Maitse asi.

Reklaamiklipid müüvad meile maailma, kus sõit Tallinnast Tartusse võtab tund ja kolmkümmend minutit, mitte kaks tundi ja kakskümmend minutit kahe palgikoormaveo auto vahel, klaasipesuvedelik otsas ja pool Statoili biifsteiki praemunaga istme vahele kukkunud. Loomulikult oleme petetud ja vihased.

Kui politseile liikluses vahele jääda, siis järgneb mitu karistust, millest minu arvates on kõige karmim see 20 minutit kannatlikku istumist mingi täispussutatud Škoda tagaistmel, politseinik-kirjakunstnik samal ajal pastakaga protokolli paberile joonistamas.

Te olete ju rikkad, minge nüüd sõitke mööda Mäo ümbersõitu või midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 18:29 

Pohhui pole ve, see on ju foorum, üks teeb nalja, teised ilguvad, kui ära tüütab, saab raali kinni panna ja õue midagi kasuliku tegema minna :)
Pole nagu pointi kedagi kaitsta ega kaasa tunda, igaühe vaba valik, kas on siin või mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 21:39 
Kasutaja avatar

Huumor on hoopis see, kuidas üks inimene suudab paljud mehepojad muuta madalalaubalisteks.
Ma ka ei saa aru, mis on fotodel viga? Üks halb foto või maastikufoto autopiltidega kõrvuti, mis siis sellest? Fotod jutustavad ja ei tohi segamini ajada fotograafiat ja pilditöötlust. Proff on see, kelle pilt vajab kõige vähem töötlust. Igasugune HDR ja muud teemad pole enam kvaliteetne fotograafia. Või arvate, et Sergei ei teegi halbu fotosid? Teada tõde, et kui üks sajast pildist õnnestub, siis on väga hea tulemus.
Inimene õpib ja arendab ennast, teie aga lööte käega ja annate alla.
Kõige kummalisem on veel see, et inglise keelsetes foorumites kohtab sageli kasutajaid, kelle emakeel ei ole inglise keel. Kas seal hakatakse ennast madala huumoriga lõbustama?
Võtkem nüüd võrdluseks "Kasutajate autod". Fotograafia teemas loodate leida maailmakuulsate fotograafide taset, kuid autod on tihti sellised, mis panevad kukalt kratsima. See on ikkagi autoteemaline foorum, kas siis autod ei peaks olema eeskujulikud?
Kus on need ilusad ja kvaliteetsed tuuningud, mis seostuks nimega Streetrace? Parklas saate rehvi hädavaevu suitsema ja siis on vägev tunne. Cool! Hea, et pikemate radade kasutamisvõimalust palju ei ole, siis tuleks ka sõiduoskused välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:16 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:19 

Saraisk, õigesse teemasse genereerite vähemalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:44 
Kasutaja avatar

ma EI TEENI elatist sellega. Teenin elatist muuga, see selleks. Kahjuks sa tänaval ei saa teha setti kui autod ringi sõidavad...ja ausalt pole kaua yhtegi setti teinud. Pole huvigi enam asja vastu nii suurt. Hetkel läheb aur mujale kui pildistamisele - isegi kaamera sai maha müüdud hetkel. eks kevadel/suve hakul vaatan uue. Ausalt mul on savi mida siinsed jupskid must või mu tegevustest arvab. Mina elan oma elu, sina võiks seda samuti teha. Peace!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:49 

Jupskid. Aww :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:50 
Kasutaja avatar

Ela siis oma elu, mitte ära pea sellest siin blogi ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:52 
Kasutaja avatar

blogi pole pidanud, kuid pilte lisan teile ikka edasi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:53 
Kasutaja avatar

http://www.kinnisvaratallinnas.ee/?act= ... post_54099

Viimane post seal lehel :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2015 22:57 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:
Tsiteeri:
Kuidas saab inimene, kelle kirjaoskus on lasteaialapse tasemel, norida teiste (kusjuures üldistades kogu rahvust) keeleoskuse üle?
Tänu internetile ja sõnavabadusele saab igaüks kirja panna oma mõttevälgatused, jagada kõike mida sülg suhu toob või näpud trükkida suudavad (k.a. minu praegune tekst). Nii saabki igaüks oma arvamust avaldada (foorumi olemus?!?) [/i]

See oligi minu mõttevälgatus. Mina isiklikult ei ole kordagi viitsinud Tomorrowlandi kallal norida, aga samas saan ma väga hästi aru, miks seda tehakse.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 866 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 58  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis